Мнения за неелитни училища след седми клас в София - Тема 11

• 61 184
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
  • у дома...
Здравейте, има ли някой с по-пресни впечатления от 30-то?
Какво конкретно ви интересува? Дъщеря ми го завърши тази година.

# 721
  • София
Би било много нечестно в езиковите от втория ешелон да сложат квоти. И не са две момчета. В 22 са между осем и десет в клас. На 25 деца, осем момчета не е никакъв проблем.
 А какво да кажат момичетата в Джон Атанасов, като има в клас по едно, две. Такъв е живота
Аз за клас с 10 момчета в 22-ро не съм чувала. По-скоро са 3-4. Ние изключихме училищата без квоти дори като резервен вариант.

Дъщеря ми е 9 клас, в нейния клас са 28 ученици с 8 момчета, в другата паралелка са 10

Паралелката каква е - Хуманитарна или Природни науки?

# 722
Паралелката каква е - Хуманитарна или Природни науки?

Езикова. Те са последният випуск, в който езиковите си бяха езикови.

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 19:41 от bubanka

# 723
  • София
Все си мисля, че биология /химия, испански. Или само испански повече момичетата ги търсят. Момчетата ясно_ англ, немски, математика, професионални- компютърни, строителни ... нормално е. Та и от там идва

# 724
От тази година 105 СУ е с квоти. Елисавета Вазова май още от миналата е така.
На моя приятелка детето е в 68 СУ и са по 5-6 момичета в клас.
Втория ешелон са пробладаващо момически класове, а в училищата с нисък бал са повече момчета. И пак си зависи от езика и профила.
Моnza, разкажи повече за 68 СУ, добри ли са учителите по биология и химия?
На мен децата от завършващия тази година випуск много ми харесаха от снимките, но после погледнах резултатите от ДЗИ и малко се притесних. Но пък се предполага, че това е някакъв среден резултат.
За съжаление не мога да бъда полезна. Детето не е от споделящите. Влезе с нисък бал. Не съм чувала за проблеми, нито някакви хвалби.

# 725
Освен 91, 73, 35 има ли други училища с приличен немски език?

# 726
Има в 12 и 31, но колко е приличен не знам

# 727
Има в 12 и 31, но колко е приличен не знам
И в 18 и 19 май.

# 728
  • Sofia
Моля, дайте мнения за 33 ЕГ "Света София"! Благодаря предварително!

# 729
Здравейте, знам ,че е на доста ниско ниво.Миналата година въобще не го бяхме включили в желанията.Не бих Ви го препоръчала. Все пак е хубаво да се чуе мнение от първа ръка. Късмет на детето Ви!

# 730
Здравейте, знам ,че е на доста ниско ниво.Миналата година въобще не го бяхме включили в желанията.Не бих Ви го препоръчала. Все пак е хубаво да се чуе мнение от първа ръка. Късмет на детето Ви!
А според вас какво да включиш, ако очакваш бал около 250 - 300 точки?

# 731
Зависи от интересите на детето .При този бал изборът  ще е доста ограничен , но според мен може да се намерят и прилични варианти. Нашите тревоги бяха миналата година и вече съм позабравила училищата .

# 732
  • София
Мин година дете с 280 точки влезе в 36то.

# 733
Мин година дете с 280 точки влезе в 36то.
То е по-добро от 33-то, така ли? Не ги познавам толкова добре училищата в района, затова питам.

# 734
Мисля , че и 203 то е в тези граници , но не съм сигурна. Сетих се и за Румънската в , която има испански и италиански език

Общи условия

Активация на акаунт