❤️Майски бебета 2024-Тема 3❤️

• 20 938
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
Em22 аз ходих на цитонамазка след първия месец. Сега ще ходя на ехография на гърдите.

# 196
Аз чакам втория цикъл, уж трябваше да е вчера по календар. Първият беше ужасно обилен, но както винаги безболезнен.

# 197
Ох вече трети ден от събота не се трае все на ръце...без кръст останах,а не е такова дете ...реве,яде с триста зора на почивки...
Днес ми зацапа розово е нали ми мина ц.(До петък вкл беше ...като четв. и петък само леко зацапа-тези два дни бяха неочаквани и станаха 7дни ц) още не е наместил май🤷

# 198
Ох вече трети ден от събота не се трае все на ръце...без кръст останах,а не е такова дете ...реве,яде с триста зора на почивки...
Днес ми зацапа розово е нали ми мина ц.(До петък вкл беше ...като четв. и петък само леко зацапа-тези два дни бяха неочаквани и станаха 7дни ц) още не е наместил май🤷

Ние също сме така от няколко дни. Въобще не му се яде и само плаче и иска да се носим.
На мен вторият ми цикъл дойде точно на датата, която тлябваше. По-обилен е. Вместо обичайните 5дни е 7. Ще видим и този месец ли ще е така.

# 199
Какъв е срока горде долу да се намести 6м?
Щото с тези зацапвания преди и след....

# 200
Да се похваля,малкото ми момче е 5,900 кг,62 см.Сложиха му поредната имунизация и някакви капки в устичката.За чревни инфекции до колкото разбрах.И той все иска да се носи,реве и като го сложа в количката.Залъгвам го с бибата ама не я иска.Водичка доста пи днес,и педито каза повече вода.

# 201
  • Пловдив
Да се похваля,малкото ми момче е 5,900 кг,62 см.Сложиха му поредната имунизация и някакви капки в устичката.За чревни инфекции до колкото разбрах.И той все иска да се носи,реве и като го сложа в количката.Залъгвам го с бибата ама не я иска.Водичка доста пи днес,и педито каза повече вода.
Срещу ротавирус, не е задължителна, но аз я препоръчвам, особено ако ще се ходи на море с бебчето. Прекрасни мерки има младежът!

# 202
Лл каза че е сладка дори и каката я има и съм много доволна и на малката сложих 🙂

# 203
Има ли друга мама която слага само задължителните ваксини, аз със баткото само задължителни с бебето също така процедирам и ми е интересно дали има и други?

# 204
Има ли друга мама която слага само задължителните ваксини, аз със баткото само задължителни с бебето също така процедирам и ми е интересно дали има и други?
Да ,аз

# 205
Аз също пропуснах ротавирусната и на баткото не сме слагали.

# 206
И аз не съм я слагала.

# 207
От любопитство - защо не ги слагате?

# 208
От любопитство - защо не ги слагате?
Аз съм в друга държава и при нас е друг имунизационният календар,няма такива по желание,слагаме си тук само задължителните.

# 209
Аз ги слагам на принципа че на нас не са ни слагани такива, за това и на децата не слагам. Надявам се да не съм сгрешила, за сега и с баткото всичко е наред Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт