❤️Майски бебета 2024-Тема 3❤️

• 21 004
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
И моето спеше от 21 до 6, после до 8:30-9. Обаче май ни хвана регресията, защото спи много неспокойно, почна да се буди няколко пъти на нощ и върна храненето в 3, което беше отказала средата на 2ри месец. Дано по-бързо влезе в час, че много гадно така, не се е будила толкова от новородено.

# 436
  • София
Мока, и при нас беше така. До скоро се будеше към 3-4 часа за мляко. И пак заспиваше. Сънят беше неспокоен - въртене, хленч. Продължи около седмица или две, не съм сигурна. Сега се пооправиха нещата.

# 437
Момичета, при вас в какво състояние са стерилизаторите? Моят е на cangaroo 3 в 1 и на дъното вече има следи от котлен камък или само то си знае какво е. Ползвам го единствено за стерилизиране, веднъж на седмица-две го почиствам с лимонена киселина според упътването в инструкциите за употреба. И пак стават някакви бели петна след стерилизирането. Ако вие сте доволни от вашите, моля да ми препоръчате марка.

# 438
Момичета, при вас в какво състояние са стерилизаторите? Моят е на cangaroo 3 в 1 и на дъното вече има следи от котлен камък или само то си знае какво е. Ползвам го единствено за стерилизиране, веднъж на седмица-две го почиствам с лимонена киселина според упътването в инструкциите за употреба. И пак стават някакви бели петна след стерилизирането. Ако вие сте доволни от вашите, моля да ми препоръчате марка.

Ние имаме този и съм супер доволна ,приятелка ми го подари,нямаме никакви проблеми
След всяко стерилизиране си го забърсвам

# 439
Моят е същия и в същото състояние. Даже леко надрано покритие, дано не пречи на стерилизирането..

# 440
Аз преди няколко дни си взех на филипс авент с изсушаването и съжалих, че не си го взех от началото. Прекрасно е всичко да ти излиза сухо. Но за тези пари прецени още колко време смяташ да стерилизираш, ако не много - не си заслужава. Аз съм малко хахава на тази тема и вероятно шишета от мляко ще хи стерилизирам дълго време още. Знам, че тепърва ще лапа всичко и ще ближе пода ама ме е шубе какво може да се развие в тях от това мляко Grinning

# 441
Нищо не стерилизирам вече, освен бибите 😁

# 442
Моя стерилизатор е на Томи Типи и също има нещо като котлен камък. Не знаех с какво мога да го почистя, но ще опитам с лимонена киселина. Притеснява ме, че могат да останат остатъци и дали са безвредни за детето? Иначе смятам да стерилизирам докато е на мляко. Нуждата от стерилизация е, защото от млякото и слюнката на детето може да се образуват бактерии, които със стерилизацията трябва да бъдат унищожени. И бибите стерилизирам, защото така и така го пускам. Когато спра до го използвам, бибите само ще ги измивам. Не мога да я защитя от цялата мръсотия, която ще опита лазейки, ходейки, навирайки си ръчичките в устата 😃
След ваксина аз също не я къпя. На 1 капка Вигантол сме, защото е с по-затворена фонтанела. Слагам я на бибата и така я давам.

# 443
Момичета, какви обиколни и за кошара сте взели? Моят е малък, а искам някой за цялата кошара, че малкия се мята от единия до другия край (тези с плетките не са ли много твърди).

ПС: как им къпете главичката? При нас бебчо е с лице към ваната, баща му го държи и аз поливам. След това Вче го слагам легнал. Ама май грешим в нещо.. сега като пораства ни е трудно така, дайте идеи.

# 444
Този моят го има в олх мн евтин ,моят е от приятелка и за него гарантирам ,че е супер ,всичко излиза сухичко ,няма котлен камък ,супер бързо стерилизира.

# 445
Нищо не стерилизирам вече, освен бибите 😁

+1
Направи три м. и спрях 😃

# 446
  • София
Аз стерилизирам веднъж на ден. След всяко хранене вече не мисля, че има нужда. Гледам обаче редовно да сменям бибероните на шишетата. На 2-3 месеца.

# 447
Момичета всшите бебета правят ли опити да пълзят? Моята започна като охлювче да се опитва да се придвижва - с дупето нагоре и избутва с краката, ръцете не участват особено 😄

# 448

Ние ползвахме този на Philips Avent със сушенето и съм много доволна, абсолютно си заслужава, но и той иска почистване, просто няма как без да се чисти. В началото бяхме с Cangаroo, но го продадох, защото нямаше кога да чакам да се сушат нещата. Ние спряхме стерелизирането на 3тия месец по препоръка на педиатъра. Дългото стерилизиране може да изиграе лоша шега, а и вече няма за къде той всичко лапа дето докопа

# 449
Да охооо....😃бута с крака ще тръгне

Общи условия

Активация на акаунт