❤️Майски бебета 2024-Тема 3❤️

• 20 952
  • 745
  •   2
Отговори
# 525
Замислих се за омекотителите. Уж взимам хубави... Не съм чувала марката Амалина. Ще потърся инфо.

И за хубавите важи, те просто всички са на този принцип. На Амалина са натурални и праха за пране, и омекотителя, но пак за бебешки дрехи не мисля, че има нужда.

# 526
Явко е с дерматит констатиран от дерматолог. Водихме го, когато беше на 3 месеца.
Имаше ужасно груба кожа на лактите, бузите и колената. Мазахме с кортикостероиден крем, сега ползваме Сорион, като поддържаща терапия. За тяло ни предписа XERACALM A.D Релипидиращ балсам, а за къпането XeraCalm A.D Почистващото релипидиращо олио.

Препоръча да не го къпем всеки ден, защото пак се изсушава кожата. Кожата му се оправи и сега е като чисто нов 🙂

# 527
  • София
А подсеченото как изглежда - задължително ли е червено?

# 528
Явко е с дерматит констатиран от дерматолог. Водихме го, когато беше на 3 месеца.
Имаше ужасно груба кожа на лактите, бузите и колената. Мазахме с кортикостероиден крем, сега ползваме Сорион, като поддържаща терапия. За тяло ни предписа XERACALM A.D Релипидиращ балсам, а за къпането XeraCalm A.D Почистващото релипидиращо олио.

Препоръча да не го къпем всеки ден, защото пак се изсушава кожата. Кожата му се оправи и сега е като чисто нов 🙂

Ехаа бравоо! От София ли е дерматолога?

# 529
  • София
Яна, ако дерматолога е от София може ли координати?

# 530
  • София
И аз се интересувам от дерматолога, ако е в София.

# 531
https://superdoc.bg/lekar/denitsa-zheleva

Препоръчвам я с две ръце. Много е внимателна, обяснява разбираемо.
Излекува атопичния дерматит на другото ми момче. Посещавали сме я 3 пъти и никога не съм била разочарована. Часовете се спазват, но не работи с направления.

# 532
  • София
Благодаря! Бебчетата ви имат ли бенки вече? Май е рано, но моето като че ли има вече на едно място. Дали е нормално? Този въпрос си го задавам по 20 хиляди пъти на ден по различни теми… 😅

# 533
Моята беба се роди с бенка на крачето. И колкото по-голяма става, толкова и бенката расте. Също май има и родилно петно.

# 534
  • Варна
Forest_girl не е зачервено, но е грапаво. Намазах го с по мазничък крем, че тези за подсичане изсушават. Ще го наблюдавам как е няколко дни. Моето още няма бенки. Мисля е рано, но попитай лекар при следващата консултация.
Yana. KS благодаря, че сподели козметичните продукти. Ще разгледам и тях.

# 535
  • София
Яна, благодаря! Даже записах час.
Гого няма бенки все още. Нито родилни петна.
Да попитам - от БЦЖ ваксината трябва да имат белег на рамото, нали? Това значи, че не се налага повторно имунизиране?

# 536
Моята девойка има една бенка на главата 😀 Не ме притеснява, аз имам много, майка ми също, предполагам че има нещо общо.

# 537
Има родилни петна, доста.Вече изсветляват сякаш и каката имаше,оправи се

# 538
Момичета суха кожа която не се влияе особено добре от козметики дори и скъпи, аз от както се родили децата и баткото и бебето сега мажа с преварен зехтин, не знам дали е заради това или просто са си добре но кожата им е супер Simple Smile

# 539
Muffin, дано останеш доволна и не съм те подвела. За БЦЖ педиатрите напипват нещо като топче (така ни обясняваше нашата).

И двамата ми сина имат петна, на единият е червеникаво, на другият кафяво. Аз също имам два. 😃

Общи условия

Активация на акаунт