❤️Майски бебета 2024-Тема 3❤️

• 20 927
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Има и такива дни, да. Най ме е яд когато трябва да хвърля мляко. Снощи се събуди в 03:30 яде малко, заспа. След 10 минути тъкмо се унасях, пак започна да търси мляко. До храних, пак не изпи всичко и отново заспа. След 10 минути пак същото. Имало е моменти когато пие мляко по малко през час. Докато се унеса отново малчо пак търси мляко.

# 586
  • София
И моят мъник се събуди към 3. Изпи всичко до капка и пак заспа. Simple Smile Издържа до 8 сутринта, когато пак си похапна.

# 587
И при нас четирите месеца започнаха така, толкова беше кисела, че даже пропуснах снимката й за месечинката 😅
Днес всичко накриво тръгна....яде в 03(150)и сега съм станала в 7.30 да яде и не иска и това е, сто пъти опитах ...вече се изнервям...мина час ще го хвърлям явно ...и сега кога да правя ново нз 😬🫥🤯
Айде Гери на 4м🎉 (с рев) 🎉.....

# 588
Mahur, страшно сладка е. Пу - пу.

И ние имахме тежка нощ. Храних през час, а сега от както е станал в 6:30 има 1 дрямка за 30 минути, не иска да заспи и това е. При нас се отрази моментално промяната в обстановката. Дойдохме на гости при родителите на мъжа ми. Още от вратата ревна, уж се успокои, огледа се и пак ревна .. но няколко дни ще останем.

# 589
Направих го в 7.30 до 9чаках... нищо бута и плюе сега в 11и 10 направих друго навън сме и пак нищо само мънка и дреме вече се притеснявам такова нещо не е било...забавя макс час ...ще прочусне вече две хранения почти 🤯ад

И аз така снимам я все заспала или нацупена

# 590
  • Варна
Mimi9999 може да е нещо моментно. Наблюдавай я няколко дни, дали ще се повтаря. Ако е гладна със сигурност ще си търси млякото и няма да го пропуска.

# 591
Чак сега яде🤷🥳...аз днес отивма за гелче бочко

# 592
Ии ние така както си спяхме от 21ч. до 5ч. Така последните две нощи е ад. От 21ч. до 23ч. не може да заспи ( реве, пищи, истерия). После се буди в 2:30ч. хапва 130мл. и заспива. Буди се в 4ч. ама за да го взема, да го полюлея и да заспи пак. После в 5:30ч. за нови 130мл. И после до 8:30ч. е супер неспокоен сън. Приплаква, обръща се, подскача. Незнам какво стана, но пък вече прави няколко дрямки през деня, че иначе въобще не спеше.

# 593
И ние напоследък с проблем в съня. Заспива в 21ч и се буди след 40мин , хайде дундуркане и заспива след час. А после като се събуди в 5 сутринта и започват игри и реално заспива след един ИБ от 2 часа. Пфу…

# 594
Вече си яде нормално😃в настроение е пее,гука хаха вчера ме ядоса,а така исках да имам един спокоен почивен ден,да се разходим семейно ама нА😬😃😇🍬

# 595
Моят син пък снощи спа от 19:30 до 05:30.Направо немога да повярвам.Чак се бях притеснил.А яде в 18 часа.За първи път се случва такова нещо.Най-вероятно ще е единичен случай,не ми се вярва да повтори.Та може би това са периоди просто,всеки ден различно настроение и така

# 596
  • София
При нас беше объркана нощ. Събуди се към 2.30 и яде. Към 5.30 пак се събуди и нито люшкане, пеене и галене не помогнаха. Хапна и заспа. Събуди се към 8. Смя се, гука и яде към 9. Сега спи блажено. Отдавна не се беше будил два пъти за ядене посред нощ. Регресия ли е, не знам. Чудя се дали това, че сме на село не го кара да хапва повече. Природа, чист въздух... знам ли. Сигурно говоря глупости. Днес се прибираме към София и ще видим как ще му се отрази смяната на обстановката. Почти месец откарахме тук.

# 597
То ден с ден няма... Преди няколко дни спа от 19:30 до 07:30, а тая нощ се събуди в 00:30 и в 05:30 🤷

# 598
  • Варна
Ох, като ви слушам (чета) как вашите бебоци си спят през нощта. Ви завиждам благородно. Ние се будим през 3 часа да се храним. Преди седмица беше през 2 часа, но му промених режима, та сега е през 3. Но стане ли 05:00 се започва едно будене  през час, понякога на 10 мунути и така откарваме до  07:00 - 08:00. Тъкмо се завъртя да спя и се унеса, хайде пак има оживление. Едно въртене, неспокойство, хленчене. Събуждам се изтощена. Чакам периода в който ще спим през цялата нощ. През деня не мога спя. Никога не съм спяла, само по време на бременноста. Това беше екстра. Лягах и на минутата заспивах. Сега ако легна докато се унеса(ако се унеса)  ще мине час и малкия ще се събуди.

# 599
Mama 06 да не би към 5 като се буди нещо да се случва да става по светло в стаята, по шумно или нещо друго или подобно?

Общи условия

Активация на акаунт