❤️Майски бебета 2024-Тема 3❤️

• 20 908
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Това с увеличаване на последния интервал и даване на повече храна не работи според мен. От първото най-вероятно да се преумори и още по-трудно да заспи. А второто съм го пробвала и все тая, понякога яде 60 мл и се буди чак в 6, друг път е изяла 120 и се буди в 3. Зависи от качеството на съня, а не колко е яло преди това.

# 91
И моята все рита докато не се отвие и не спира.🙂
Днес ми дойде втория ц.(Закъсня два дни)снощи само ми запапа леко викам пак ли ще чакам пет дена да ми зацапва🥴но не.Тръгна си нормално 🤣даже взех хапче боля ме малко,но излизах с малката сутринта и да не се мъча.
Оф и да се оплача излязла ми някаква пъпчица явно от бръсненето и е точно на разреза от секцио,няма да я пипам да не стане беля...
Каката с мм се върнаха лудницата пак е пълна
Официално минавам на 150, яде в 8 и 13.30

# 92
Мими браво,вече втори цикъл.Аз още нямам,кога ли ще дойде незнам.Чакам си.Вече почти 1 година без цикъл ми е екстра.Ама взех да се притеснявам.През Септември мисля да ходя на преглед при АГ-то,тя и без това каза на профилактичен да ходя.

# 93
На мен тъкмо ми свърши вторият цикъл.Вече изобщо не ми е болезнен  ,не усетих нито веднъж болка или дискомфорт при вторият ,беше си обилен ,както си ми е бил попринцип на мен .Продължи една седмица ,ппц си ми е винаги бил толкова.☺️

# 94
И на мен ми дойде днес. По принцип съм с много болезнен цикъл, а сега няма такова нещо Anguished много яко… много съм доволна… ще видим продължителността му колко ще е, дано се скъси малко.

# 95
На мен ми се струва,че за първи ден ми тече повече от обикновено,примерно като за втори е не чак река.😃
Първия направо нямам спомен,то бяха зацапвания и чужденки от кога да броя след това пак зацапвания е писала съм си някаква дата,но и там нищо чак толкова страшно,че някои като пишат че тече много

# 96
На мен вече няколко пъти в различно време ми прецапва. Уж ми беше дошло преди вече повече от месец за първи път. Сега като отброявах дните, точно ми прецапваше и викам, а ще ми идва точно на време. Ама така и не дойде. Да не говорим, че още имам някакво жълтеникаво оттичане… едва ли вече е нормално. Но пък имах раждане с усложнение и много разкъсвания…

А такъв страшен косопад имам. Зверски…

Малката пак е влезнала в период и суче на 1 час. Днес е крив ден общо взето.

# 97
Мами, ималимли сте проблем със зачервявания по сгъвките на крачетата и ръчичките. Вече над 10 дни ги борим с Биодерма крем, който ни беше изписан от дерматоложката, но нещо не ми изглежда да се случват нещата

# 98
От топлото е, не мисля, че могат да се махнат перманентно в момента. Жега е, а те си имат гънки 😁 мажа ги с кремчето за подсичане аз.

# 99
И аз сгъвките ги мажа и мляко на Бочко след баня.

# 100
Ако стане вече мн зле положението лл ни е изписвал тридерм за голямата ,но е силен и с рецепта,а те са малки още.
Судокрем също опитай

# 101
И ние имаме доста гънки, защото е пухкавелка и има зачервяване, но аз си мажа сутрин с кремче и вечер след баня.

Тъкмо се оплаках в чата, че и на мен днес ми дойде 1ви цикъл, въпреки че кърмя ама какво да се прави. По обилен ми е от по принцип.

# 102
Момичета, започна се с косопада... Знам, че е хормонално и почти неизбежно, но събирам мнения какво би помогнало донякъде.

# 103
Ще препоръчам крем Здраве Бебе. Просто не мога да повярвам, че нещо толкова просто и евтино, може да върши толкова работа. Другите ми деца не са се подсичали, този се подсече на 3ия ден. Със здраветослед 48 часа нямаше почти нищо. Но бебешкия, че е с по-лека формула. И до ден днешен мажа след всяко ако. Ингвиналнитенгънки също.

# 104
Мерси за съветите, мами!

А какво се прави, когато изтече третия болничен? Някаква декларация май се попълва? Омръзна ми да се занимавам с това

Общи условия

Активация на акаунт