❤️Майски бебета 2024-Тема 3❤️

• 20 932
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
Аз също много грешки допускам но времето ми е толкова ограничено че 5. Нови коментара ги чета по няколко часа и отговарям след няколко дни 😂

# 181
Забравих да похваля zoya. за цикъла.Май доста мами писаха,че първият е бил по-обилен.А както преди ли е?В смисъл болки или други симптоми.На мен всеки ми казва,че нямало да е като преди.Това се надявам да стане,винаги съм била с много болезнен цикъл.Та като се появи ще видим Grinning

# 182
Същият си е, освен първия път, когато беше по-обилен.

# 183
Забравих да похваля zoya. за цикъла.Май доста мами писаха,че първият е бил по-обилен.А както преди ли е?В смисъл болки или други симптоми.На мен всеки ми казва,че нямало да е като преди.Това се надявам да стане,винаги съм била с много болезнен цикъл.Та като се появи ще видим Grinning

Първият ми цикъл след раждане беше прекалено обилен, но без болка.. мина и вторият - пак без болка. А бях като теб с много болезнен преди бременността. Та се надявам да продължи така и ти стискам палци и при теб да отмине моментът с болките Simple Smile)

Тук не е място за поправки на правопис според мен Simple Smile не смятам, че има някоя от нас с много свободно време и да изпипва това, което пише. Не е като да имаме официална кореспонденция и ничий директор да е в цц Wink

Не съм като цяло много,много от пишещите, но ви благодаря, че споделяте през какво минавате, защото ми действа успокояващо, че не съм сама и всичко през което преминавам е нормално. Родих спешно секцио, та малко по-драматично ми беше всичко в самото начало.. но за щастие всичко е наред!

Да са ви живи и здрави бебчетата и да им минават по-бързо тези колики и пръцкания Innocent

# 184
Дени, същия ми беше като продължителност и симптоми. Единствено това, че беше по-обилен, което разбирам от други коментари, е нормално. Стискам палци при теб да има промяна в положителна насока. 🤞🏻

# 185
Първия ми зацапа малко преди това,нямаше болка малко по-обилен нищо страшно,втория лека болка ама си взех хапче,не ми се търпи 😃малко променен сякаш втория ц- първия и втория ден ми беше по-силен, а преди втория и третия ден,но да кажем още се наглася.Не е голяма разликата с преди.... И втория път сега 7дни като последните два мн леко,попринцип пет дни преди

# 186
Аз все още не съм имала цикъл, а минаха почти три месеца. Нищо че гинеколожката ми още преди месец и половина ми каза да очаквам скоро.
Спокойно дами, не съм размахвала показалката, въпреки че признавам, че имам професионално изкривяване - учителка съм. Даже ми се искаше да прозвучи по-скоро закачливо, отколкото заядливо. VaniaK, още от началото бях участник в групата, просто бях пасивна и по-скоро ви четох. А откакто родих съм активна. Просто не си забелязала. Много добро впечатление ми направи Deni Tsvetanova, явно е мой тип човек (въпреки че забележката ми в никакъв случай не беше конкретно към нея, защото видях тази грешка да я правят поне пет дами). Аз също съм човек и също правя грешки, но когато някой ме коригира, му благодаря и гледам занапред да се поправя. Смятам, че това води към прогрес. Съгласна съм, че това не е важно за темата, но смятам, че е важно само по себе си и просто си казах, че ако има поне един човек като мен, който ще се радва да се поправи, значи съм доволна, че съм изразила мнение (което е написано с най-добри намерения).

# 187
Дени, аз съм с много болезнен цикъл. Пиех хапчета по 3-4 на ден първите два дни, за да мога да преживея. Сега ми зацапа и си викам оле идииии… и пих хапче превантивно. Дойде ми на другия ден и какво за видя-кеф, няма болка:dizzy_face: Бях изключително щастлива. Не ми е било по-обилно. Беше си същия само че без болка и по-къс с 1 ден.
Ще видия втория как ще е, надявам се по същия начин.

# 188
Явно при всеки си е различно.И аз така все пиех прахчета,че са по силни.Аналгин,Но Шпа,нищо не действаше при мен.Неможех да стоя права,да лежа,да седя от болки.Особенно на работа беше кошмар.Та се надявам и аз на по-безболезнен цикъл.

# 189
Завиждам ви за цикъла! Чакам го с нетърпение, дано след него хормоните малко се успокоят.
Вие ходихте ли на цитонамазка след раждане? Мен ме викат тези дни (тоест 3 месеца след секциото),

# 190
На мен още не ми е дошло. Имаше някакво слабо кървене, което никой не разбра цикъл ли е не е ли, но после не повтори, когато трябваше. И аз се надявам на по-безболезнен цикъл. Моят беше много болезнен и винаги обилен.

Аз имам 7-8кг за сваляне и не са мръднали след раждането. Аз ям на крак каквото намеря през деня, ако въобще се сетя да ям. Попринцип винаги съм се ходила много, обожавам дългите разходки. А сега, ако излезна за една къса обиколка на квартала или до магазина. Та според мен за сега няма как да ги сваля. Поне не здравословно.

Моята госпожица от 1 седмица пак е в страхотен период. Не съвпада с календари за пиковете на растежа. Заспива с много зор към 1-2ч. Будеше се в началото на тая седмица през 3 часа и постепенно намаляваше интервалите, като тая вечер вече през 1-1.5ч съм ставала да я храня. През деня също яде често. И спи малко. Много се надявам да минава вече. Главата ми ще се пръсне.

# 191
АГ ми каза цитонамазка и микробиология след 1-2 цикъла, но аз не кърмя и скоро трябва да ми дойде. Бях на преглед на гърдите и ми излезнаха кистички. И мамолога ме вика след 2 цикъла на преглед. Надявам се да се резорбират сами и да се нормализират нещата. По принцип и преди си имах 2 в едната, но сега са повече и има и в другата. Надявам се да са в следствие на хормоналните промени. Вие бяхте ли на преглед на гърдите?

# 192
Ваня, ти естествено ли спря кърменето или пи нещо за спиране?

Аз на цитонамазка бях вече, мисля беше след първия цикъл. На мамолог след 6ти месец ще отида. Аз съм с една оперирана гърда от фиброаденоми, надявам се да не се появи пак нещо. Засега на пипане е ок.

# 193
Естествено го спрях. Нямах много кърма така или иначе. После се наложи да пия и АБ. В петък бях на преглед заради спирането на кърменето, за да въдя дали всичко е наред, но излезе друго. Иначе ми каза, че имам малко останала кърма по каналите, но щом до сега не съм направила мастит, няма и да направя и тая кърма ще се изчисти сама. Не се налага да пия хапчета. По-скоро ме притесняват сега кистите. А, дали е възможно заради тях да не успях да кърмя по-дълго и пълноценно?

# 194
Моят цикъл дойде 2 месеца след секциото, като аз още през първия спрях кърменето и вече нищо не мокри дори. Ужасно обилна менструация, но неболезнена. За микробиология и цитонамазка ми казаха след 4 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт