Сполучливи имитации на маркови парфюми - 57

• 53 096
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • Deutschland
Между другото исках Мод ванила да взема от Рефан, както и Paradox. Нямаше. Имаше обаче от новите, дето са Maison Refan или подобно. Този, когото тествах беше страхотен. Силно подправков, наситен, личи си че са вложили старание. Не можах да разбера кого имитира разбира се. Цената беше 36 лева. Не го взех, защото прецених, че в непосилните жеги не искам да ухая на опушено и подправки. Ето този е, ако знаете кого имитира, споделете моля.

# 226
Фрау, Mixed Emotions Byredo

# 227
https://maisonrefan.com/eau-de-parfum-intense/
Не бях ги виждала тези на Рефан. Няма ги и в новия актуален списък, който измолих от тях преди седмица.

# 228
От тази серия черната Рефан съм харесала розата и са на 29 лв в момента при нас, явно някаква промоция.
Скрит текст:
Забърсах я днес.

Последна редакция: чт, 15 авг 2024, 12:56 от Chocolat_

# 229
Може ли някой да ми каже тази Липа на Jenny glow, как точно й е името, че нещо не я откривам? Къде я има в момента?

# 230
  • София
Може ли някой да ми каже тази Липа на Jenny glow, как точно й е името, че нещо не я откривам? Къде я има в момента?

French lime leaves. Lime да не ви заблуждава, не е лайм в случая, lime blossom е същото като linden blossom, т. е. липов цвят.

# 231
010 Devotion Dolce&Gabbana- налях и аз 10 мл за проба, но много ми хареса , ще допълвам. Парфюма в оригинал не съм пробвала, този ми прилича много на Лира.
Нищо общо с Лира няма според мен, за мен има една адски тежка сладникава нотка, докато Лира има една много приятна портикалова цитрусова нотка, която много омекотява сладкото усещане, канелата и ванилията. Аз съм влюбена в Лира и на Заг версията е върхът, лично за мен дори по-добра от оригинала

# 232
  • Deutschland
По-трайна ли е от оригинала версията на Заг?

# 233
Здравейте.За първи път пиша в тази тема,но прочетох доста и си взех 2 масла на Гиза,които разредих и ги оставих да отлежат.Взех си и 2 готови парфюма на спрей.Мнооого ми харесват,но са супер нетрайни.Та,въпроса ми е,и те ли трябва да отлежат,да доузреят?Понеже тук четох само положителни коментари колко са силни и трайни..

# 234
много зависи от самият аромат , но е хубаво да ги оставите малко , би трабвало да станат по -трайни.

# 235
Взех Омайна тубероза,Божествен огън,Добро лошо момиче(той пък изобщо не се усеща даже) и Блек Чери....Ами,добре,и спрейчетата значи ще ги оставя на тъмно и хладно.Благодаря Simple Smile

# 236
Преди седмица ходих да тествам прословутата Лира на Заг. Няма такъв потрес. Познавам оригинала, носила съм доста от него. Тук ми пръснаха нещо доста тежко и различно. Не съм ваниломан аз, но доста ванилии са ми минали през ръцете. Та не е необходимо да подскачаме на чуждия вкус.

# 237
Преди седмица ходих да тествам прословутата Лира на Заг. Няма такъв потрес. Познавам оригинала, носила съм доста от него. Тук ми пръснаха нещо доста тежко и различно. Не съм ваниломан аз, но доста ванилии са ми минали през ръцете. Та не е необходимо да подскачаме на чуждия вкус.
Основният момент е как кожата на човека реагира с парфюма и как всеки възприема парфюма. За мен оригиналът е много хубав, но версията на Заг за мен лично е адски добро попадение, много по-добро от тази на Мартинез. Освен това Лира е зимен парфюм... На 35 градуса жега, според мен никоя кожа няма да го отрази правилно.
На Заг Лирата върху блотер издържа близо седмица при 2 пръскания на блотера, върху моята кожа над 10 часа.

# 238
  • Deutschland
На Рефан 318 Mancera roses vanille е 1 към 1 с Dolce Rose на моята кожа. Плътна, локумена роза с прилична трайност. Ванилия не долавям, но може би повредата е в моя нос.
Лира на Заг ще купя задължително за тест.

# 239
  • София

https://mcgrand.shop/parfumna-voda-jenny-glow-french-lime-leaves-unisex-80-ml-105
Няма такава цена!!!  Поръчвам още 1 да си имам. Пръснах си ... блаженство.

Последна редакция: сб, 17 авг 2024, 02:20 от Emsi696

Общи условия

Активация на акаунт