Сполучливи имитации на маркови парфюми - 57

• 53 152
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
К-6 на D&P е Good girl gone bad

Кой номер е? Не го намирам по списъците.

имам good girl gone bad от  D&P

# 271
Заг поръчвам само от Вито(олх) и съм изключително доволна. Супер бързо ги праща, последния път и подарък имах.За проба взимам от 15мл., каквото хареса взимам в по-голямо количество.
Последно взех Signature,само че Absolue и съм очарована. Не познавам оригинала, но тук съм пристрастена🤪 И аз да похваля и тяхното Womanity, което презаредих.

Последна редакция: ср, 21 авг 2024, 21:05 от Cosmic

# 272
Последно взех Signature,само че extreme и съм очарована.
Да не би да имаш предвид не Signature Extreme, а  Signature Absolue ?

# 273
  • Варна
А здравейте!
Я и аз да се изкажа за тоя прословут Gris Charnel от ГИЗА, последен на опашката.
Скрит текст:
Т.к. се бях поолял с покупките в едни предходни пролетни месеци, си наложих вето до края на настоящия Август, ама суша, ужас, не се издържа. Обаче ЛЮБИМАТА ми, която работи недалеч от магазинчето на Милка, отскочи и ми го взе за подаръче, та малко заобиколихме системата.
И да си дойда на думата - масълце 10мл мацнах на ръката. След ден го разредих към 30мл спирт и пръснах за тест. Първите 15-20 минути силно подправки, леко пиперлив, остро кожен, напомня ми за JPG Le Male Essence Le Parfum/Cavalli Uomo La Note и дори бих казал Interlude на Amouage. Смесица 2/3 от дотук изброените и 1/3 Xerjoff Italica(онуй много сладкото). Следват 4-5 часа същите аромати, но вече със сменени места, доминиран от Italica, демек сладкарски, по-гурме, но с пощипващи нотки. След 5-ти 6-ти час отново се връщаме в първоначалното положение, т.е. сладостта утихва.
Сутринта пръснах в 8:30 на ръката за тест, работа, потене, тренировки, потене, душ и сега в 19:30 още се усеща приемливо, не е заглъхнал и да трябва да си навирам носа и да се залъгвам, че уж го усещам. Вече е мек, сладникав, много уютен. Т.е. откъм трайност и представяне никакви забележки в това горещо време дори.
Аромат - 8/10. Много е хубав, но не мога да кажа, че съм СИЛНО впечатлен. Слагам го в графа - ДОВОЛЕН, заслужаващ покупка и с удоволствие ще си го нося, но през студени дни. Отива в кутията със зимните другарчета.
Представяне - 10/10, наистина не мога да се оплача. Имам и по-присъствени аромати в колекцията, но този си е на достатъчно високо ниво.
За кого - тук се лашкам като на туристическо корабче с морска болест. Ароматът преминава през различни етапи и съответно подскача от мъжки, към унисекс, към мъжки, пак към унисекс. Но определено е за по-узрели и опитни носове. В никакъв случай не е масовка. Стилно-елегантно към официално облекло. Според ЛЮБИМАТА си е чисто мъжки. Но както съм казвал и преди, тя е фен на свежите аромати, независимо от сезона.
Ами това е, купувайте, докато не е свършил, че някои неща не се завръщат в тоя шарен живот!

# 274
Аз се влюбих в тоя Gris и го нося с удоволствие 😀. Но да, зимата ще е по-як...ще изпъкнат други нотки...

# 275
Последно взех Signature,само че extreme и съм очарована.
Да не би да имаш предвид не Signature Extreme, а  Signature Absolue ?
Да да, моя грешка,грешно съм го запомнила.

# 276
  • Deutschland
За първи път имам възможност да тествам Аристеа. Тест, защото са по 18 мл. и с моята лакомия ще ги похарча за два дена. Единият е Блек опиум, а другия Гуд гърл. От един магазин в Пловдив ги взех, имаше 5 вида и то обичайните ЛВБЛ, Скандал и подобни. Ако ми харесат, ще търся по-голямо количество

# 277
  • Варна
За първи път имам възможност да тествам Аристеа.
Аз се сдобих с доста мъжки, когато имаха преди 3 години някаква бясна разпродажба 50мл за 6-7лв някъде. Никак не са лоши, но при някои има едно доста накъртващо спиртно-синтетично начало. Изчезва до няколко минутки, но в началото бих казал, че е дори неприятно. Бяха някакви уж стари партиди, но се оказа, че и при тест на новите им партиди, положението е същото. Визирам техните Bleu de Chanel, Versace Dylan Blue и Guerlain l`homme Ideal. При останалите 4-5 аромата всичко е наред. Малко "чукундурски" са им флакони, пулверизатор и капачки, ама за толкова пари, не се оплаквам.

# 278
Аз се влюбих в тоя Gris и го нося с удоволствие 😀. Но да, зимата ще е по-як...ще изпъкнат други нотки...
Misterscent.co.uk има Gris charnel extrait 😁😁😁. Сигурно 5 или 6 пъти съм го купувала от както го пусна. Няма такава хубава смокиня 👌👌👌

# 279
  • Варна
Misterscent.co.uk има Gris charnel extrait 😁😁😁. Сигурно 5 или 6 пъти съм го купувала от както го пусна. Няма такава хубава смокиня 👌👌👌
И Мартинез го пуснаха скоро, но не съм слизал към центъра ни, за да го тествам. Ако направят пак някое намаление, ще го взема на сляпо вероятно.

# 280
Екстракта стои по-мъжки и тъмен някак и той е много хубав, усеща се повече черен чай. Аз в класическия пък усещам най-много пудрен ирис и на заден план смокинята. Страхотни са за предстоящите сезони!

# 281
  • Сливен
Ако има някой от Сливен открили са магазинче на Парфен,в мол-а пред Лили.

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 07:57 от oesi

# 282
Здравейте,
А дали знаете да има имитация Lattafa на Burberry Goddess?

# 283
  • Бургас
Момичета, препоръчайте ми добра имитация на Paco Rabanne - Fame или Fame intense Heart Eyes

# 284
Момичета, препоръчайте ми добра имитация на Paco Rabanne - Fame или Fame intense Heart Eyes
Номера не помня, но ми харесват на La parfum, Zag Zodiak, D&P... Имаше и един от арабските фирми, но не мога да се сетя, беше или на Lattafa или на Maison Abraham. На La Parfume на мен много ми допадат вариаците им, но тези тежки шишета, хипер неудобни.

Общи условия

Активация на акаунт