Сполучливи имитации на маркови парфюми - 57

• 52 888
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, моля за помощ търся имитация на The Most Wanted Parfum- Azzaro. Благодаря

# 466
Пробвала съм Фейм и жълтата Яра. За мен почти нямат общо.

# 467
На Заг Fame на Paco Rabanne е супер, точно започва времето за него, на D&P също е много добра. Казвам го, защото съм тествала заедно с оригинала. Simple Smile

# 468
Аз вчера пробвах Fame na Parfen, но беше мн зле- биеше по-скоро на мъжки парфюм с трайност около 30мин.

# 469
Аз вчера пробвах Fame na Parfen, но беше мн зле- биеше по-скоро на мъжки парфюм с трайност около 30мин.
Fame е изцяло дамски аромат, много завладяващ, да не са ви дали Phantom, който е мъжкият аромат. Като цяло Parfen имат много добри аналози. Техният Gypsy water на BYREDO за мен е най-добрият. Даже повече ми допада от  оригинала.

# 470
  • Deutschland
Рефанската Венеция е много елегантен парфюм. Ухае разкошно. Някъде в Интернет прочетох, че имитират точно първата версия, а не реформулировките, но нямам представа дали е така.
Не посмях да питам за Ескейп, след лудия скандал който отнесох за нищо, но в списъка в онзи руски сайт не го видях.

# 471
# 472
Отзиви има из цялата тема. И във всички стари теми също. Начинът на търсене е като въведете ключовата дума, която отразява Вашето търсене най - горе, в ляво, в лупичката. Така се търси и в целия форум по принцип.
Hands V

# 473
  • София
Отзиви за какво?

# 474
  • BG-DE
Ами за парфюмите на Мартин Лайън, за които е питането 😊

# 475
  • обл. Шумен
Mari_qna, отзиви за парфюмите на Мартин Лион. 🙂
Днес видях, че и Грийн мастер предлагат парфюми. Купувам от там един крем, но тези парфюми за първи път ги чувам - Urban Behaviour .
http://green-master.net/ub-parfums-damski?search=UB%20532&descri … e&category_id=135
Попаднах и на тези във фейсбук - Parfum Boutique. Гледам, че имат доста харесвания. А и цените им за 50 мл. са 20 лв. Чак да не повярваш!🤔 🤣 Писах им, но за съжаление нямат мострички.
 Някой с отзиви за двете фирми?

# 476
А аз момичета и момчета седнах вчера и взех едно радикално решение, че повече никакви наливни освен може би Гиза няма да купувам, защото цените скочиха толкова ,че повече не си заслужава освен ако не е страхотно копие на ниша както при Гиза  love tuberose. Ще се глезя като от спестените пари за имитации ще си купувам по един оригинал в края на месеца

# 477
Много добро решение Simple Smile
Всеки месец си казвам само 1 си купи и накрая на месеца пълен провал 🙂
Така , като го обещаеш пред аудитория има шанс да го спазиш.
С нетърпение очаквам на Гиза инитио парагон, в това време купих няколко от шоби, но не съм ги разносила.
Имам в оригинал Aerin Lilac Path и ми е любим, взех от шоби същия , за да ги сравня. На първо четене са се справили доста добре.

# 478
Много разумно решение👍🏻,аз лично купувам имитация,ако наистина е уау на нещо ниш и няма как да дам 400-500 лв или въобще няма къде да се намери за тест около мен.В това отношение Гиза са топ.Иначе все още съм любител на оригиналите,излизат намаления в Дъглас,онлайн магазини,Шанел например са без имитация,както и много други,следя темата за нещо ексклузивно,но имитациите са ми около 5-6 само и то само от Гиза.И един Дивоушън на Заг.

# 479
Аз пък се ориентирах наскоро към наливните, не заради цените, а заради все по-отчайващата трайност на оригиналите. Парфюми, които при мен са били бомба сега ги усещам не повече от 15 минути, ами сори, ама 200 и кусур лева за водичка не ми се дават вече. Да не говорим, че съм сравнявала оригинал с имитация на ръката си и втория бие по трайност първия . Pensive  Тези, които все още не са съсъпани от реформулировките ще си ги купувам пак, но за нетрайни повече пари няма да давам.

Общи условия

Активация на акаунт