Сполучливи имитации на маркови парфюми - 57

• 52 832
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • Sofia
Веднъж ми се случи да дойдат по-малко и ми ги изпратиха отново много бързо. В чата също са бързи. Пишете им във ФБ. Или пробвайте отново в чата, но изчакайте да се включи човек.

# 541
Здравейте,

Моля ви за съдействие, ако ви се е случвало.
Поръчах парфюми от Divain, дойдоха 3 бр по малко. Не ми отговарят на имейлите и чатовете в сайта. Как да процедирам?

Благодаря предварително на отзовалите се

Два пъти ми се случи. Първия път бях прочела за този проблем и снимах видео при разопаковането на пратката, втория също. Първия път по спомени рагираха бързо, втория май доста се наложи да ги атакувам на чата, но пратиха парфюмите. Редовно се случва, не знам, защо. Пратките не бяха отваряни. Вие колко олбщо парфюма поръчахте? Пишете им на чата, ако трябва и мейл и не се отказвайте. Ще реагират, нямат избор.

# 542
Здравейте,

Моля ви за съдействие, ако ви се е случвало.
Поръчах парфюми от Divain, дойдоха 3 бр по малко. Не ми отговарят на имейлите и чатовете в сайта. Как да процедирам?

Благодаря предварително на отзовалите се

Два пъти ми се случи. Първия път бях прочела за този проблем и снимах видео при разопаковането на пратката, втория също. Първия път по спомени рагираха бързо, втория май доста се наложи да ги атакувам на чата, но пратиха парфюмите. Редовно се случва, не знам, защо. Пратките не бяха отваряни. Вие колко олбщо парфюма поръчахте? Пишете им на чата, ако трябва и мейл и не се отказвайте. Ще реагират, нямат избор.

Благодаря много. Поръчах 8 парфюма,а дойдоха само 5, но пък всички мостри

# 543

Ако харесвате Обувката на Каролина Херера не пропускайте това.

# 544
А трайност и шлейф как са?😁

# 545
Здравейте момичета и момчета:) Да се разпиша и аз Laughing
Напоследък наблягам на 3 арабелки Innocent
За Liam Lattafa Perfumes вече писах.Все още ми е най-любим.Разкошни смокини излизат след 1-2 ч., няма човек,който да не ми е казал,че е страхотен.Покрай мен всички  мъже си го поръчаха,голяма зарибявка Dizzy Face Трайност 12 ч
https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Liam-85097.html
Взех си Bade'e Al Oud Honor & Glory Lattafa - крем брюле с ананас. Много хубав,гушлив и вкусен.Имама доволно карамелизирана захар но ананаса доста освежава за да не ми лепне.Не е УАУ,но е супер за това време.Трайност 5-7 ч.
https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Bade-e-Al-O … -Glory-84302.html
И най-новият, подарък на първия учебен ден Stuck Out Tongue Closed Eyes -Minerva Maison Alhambra - Белоцветен разкош.Много свеж,тръпчив,кремообразен,силен и мноооооого различен от белоцветните,които имам.Страхотен е, тубероза и жасмин с личи и божури,усещам и иланг-иланг. Не е лесен ! Трайност  6-8 ч
https://www.fragrantica.com/perfume/Maison-Alhambra/Minerva-93660.html

# 546
  • Deutschland
За два месеца този Заг парфюм потъмня и ухае на чубрица. Не ми харесва аромата, купен е на сляпо, но все пак за мен не е нормално. Не е отварян от както го забутах в шкафа и е стоял на тъмно.

# 547
  • София
Изхвърляй. Sad

# 548
И при мен се е случвало така с някои наливни... Хвърлям ги. Но с Гиза или оригинални никога не е ставало при правилно съхранение

# 549
С имитацията на Заг на Aqua Allegoria Mandarine Basilic има ли такъв проблем (да се променя ароматът като постои, за цвета е ясно)? И, ако някой го е подушвал скоро, още ли е добър (намерих мнения от преди няколко години, но не и по-скорошни)?

# 550
  • Deutschland
Имала съм десетки Заг парфюми, досега само един Нарцизо Пудре и този, който е Ерос на Версаче потъмняха и замирисаха на чубрица.

# 551
Потъмняването и обезцветяването /от синьо на кафяво, от розово на кафяво, от зелено на кафяво/ се случва и с оригиналните парфюми и не е проблем. Но миризмата на чубрица е заминал си напълно парфюм. За целия си опит само два пъти съм имала среща с такова нещо - един чужд Ейвън и един Парфен /вторият го получих от размяна тук, за жалост и бях в потрес/. Не знам как се стига до това положение, аз имам парфюми на по 20 години и не са мръднали. Стоят на тъмно, на сухо, без кутиите си, задължително периодично пръсвам от тях, дори и да не ги ползвам, за да извадя от тръбичката частта от течността, която е в допир с въздуха. Не стоят нито в колата, нито в банята. Гледам и да не им причинявам големи сътресения. Не казвам, че парфюмите са вечни, обаче с годините най - много да им се притъпят връхните нотки и да остане предимно средата и базата...Всичко, което казах важи еднакво при мен и за оригиналните ми парфюми и за имитациите ми. Стоят едни до други и се грижа еднакво и за едните и за другите. Фрау, от къде е този Заг ? От сайта, от Иво, или от някъде другаде ?

П.П. Още 4 нови качени в сайта на Гиза.... И нищо като за мен сред тях. Изобщо, от последните 20 на Гиза - за мен - нищичко...
https://giza-perfumes.eu/

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 20:41 от solar_fields

# 552
  • Deutschland
Солар, от България е. От базата им, в която ги произвеждат.

# 553
Е това вече не е добре. Frowning1

# 554
  • Deutschland
Вероятно е бил остатъчно количество и е стоял по колбите дълго време.
От такава колба ми наляха и Kenzo Amour, дано не се развали и той.

Общи условия

Активация на акаунт