Сполучливи имитации на маркови парфюми - 57

• 52 771
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • София
D-frag12 Кои са новостите на Martin Lion?

# 586
Здравейте,  може би се повтарям, но ме интересува коя е най - добрата имитация на D&G: devotion както и D&G: Q

# 587
  • Варна
D-frag12 Кои са новостите на Martin Lion?
https://martinlion.bg/
Най-долу на заглавната страница са.
Марфа, кокаин, ейнджъл шеър, арабиан тонка, фейма и някакъв еклат.

# 588
Здравейте,  може би се повтарям, но ме интересува коя е най - добрата имитация на D&G: devotion както и D&G: Q
Devotion имам на Заг, не знам колко е близък с оригинала ,но пък е доста траен

# 589
  • София
ООО, тези ги знам. В София ги има, дори си купих преди месец Fame  на PACO RABANNE. Великолепен е...

# 590
Тази Кока на ML чудя му се. Звучи добре описанието...
A.Share тествал ли го е някой да каже как е откъм трайност?

# 591
Devotion имам на Заг, не знам колко е близък с оригинала ,но пък е доста траен
Направо е чудесен,и наистина няма край трайността му.

# 592
Скрит текст:
Някой чакаше да пуснат в БГ Eclaire Lattafa.Имаше го за ден в един сайт за 99 лв ,но веднага го разграбиха. Току що си го взех от Дъглас 100 мл за 95 лв. Останаха само 2 бройки налични, за който го иска- Дъглас в The Mall.[/url]
Леле 100лв за lattafa. Аз вчера дадох цели 26лв за 55мл Рефан CH Gold myrrh absolute и малко останах недоволен. Много прибран този аромат. Траен, но се усеща чак, когато си навреш носа в кожата или дрехата.  А е стара партида, отлежал. Как е при вас?
Имам наливен Gold myrrh absolute от миналата година, усещам го на около метър от якето с което го носих в по-студените дни този месец.

# 593
  • София
D-frag12
[/quote]
Леле 100лв за lattafa. Аз вчера дадох цели 26лв за 55мл Рефан CH Gold myrrh absolute и малко останах недоволен. Много прибран този аромат. Траен, но се усеща чак, когато си навреш носа в кожата или дрехата.  А е стара партида, отлежал. Как е при вас?
[/quote]

Ооо, любимец №1 за по-хладно време. Уникален ми е. Имам и наливен Рефан, и даже си взех на Зара. На моята кожа е траен, лягала съм си с него и на др. ден си го усещам още,но толкова го обичам, че си го подновявам след обяд. Може би трябва да престои малко.

И да похваля Musk Mood Lattafa - днес го разносих и за мен това е чист, пудрен, мек и фин аромат с бял мускус. Във въображеието ми изниква пухче току-що потопено в ароматна пудра. Даже получих комплмент за него от човек с много чувствителен нос, който изключително рядко споделя мнение. И не мога да си я представя на мъж тази красота.

# 594
  • Deutschland
Къде мога да разгледам чии парфюми имитират Латафа? Тук в един сайт ги намирам на цени 10, 15, 20 € бутилката.

# 595
Фрагрантика предполагам

# 596
  • Варна
Скрит текст:
Някой чакаше да пуснат в БГ Eclaire Lattafa.Имаше го за ден в един сайт за 99 лв ,но веднага го разграбиха. Току що си го взех от Дъглас 100 мл за 95 лв. Останаха само 2 бройки налични, за който го иска- Дъглас в The Mall.[/url]

Имам наливен Gold myrrh absolute от миналата година, усещам го на около метър от якето с което го носих в по-студените дни този месец.
И аз го търсих на няколко места наливен из Варна, за да добавя двойни капки, но никъде го няма. Само в тези капсуловани флакони 55мл, приличащи на Armani Code. След 10-12 впръсквания по дреха и кожа, дори Любимата(с много чувствителен нос) едва го усещаше. И в магазина продавачката ми сподели, че клиенти преди мен са имали някакво оплакване от партидата, различавал се от предходната им покупка. Отваряхме и пръскахме от всички флакони на щанда, за да си избера бутилчицата, при някои почти никакъв аромат нямаше дори. Даже и старият им тестер не беше особено наситен. Ще продължавам да търся наливен, за да си го подсиля с 50 капки поне. А СН mystery tobacco им е направо звяр, и от този очаквах нещо поне близко.

# 597
  • Deutschland
Фрагрантика предполагам

Разгледах. Търсеният от мен го няма

# 598
Éclair го пуснаха пак с отсъпка на 78лв
https://douglas.bg/lattafa-eclaire-83840...
Ей,прецакали са ме Simple Smile))))))))))))))))))) Нищо,ще го преживея
 Днес съм с Nebras Lattafa, страхотен ,ударно силен и ми носи вайба на Коконът пешън ВС

# 599
  • BG-DE
Къде мога да разгледам чии парфюми имитират Латафа? Тук в един сайт ги намирам на цени 10, 15, 20 € бутилката.
Би ли споделила кой е сайта 😊

Общи условия

Активация на акаунт