Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 149 - август 2024)

• 131 030
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 1 170
  • Русе
Еха, печеля полет с балон от Девин...да видим дали ще литне балона

# 1 171
Супер награда , доза адреналин ....къде ще бъде ....

# 1 172
Еха, печеля полет с балон от Девин...да видим дали ще литне балона
И аз току що спечелих този полет,с една бележка съм.

# 1 173
Кошницата пристигна.
Разкошна е!
Определено си струваше да чакам години наред да ме изтеглят, като печеливш за такава награда.

Прекрасна награда, много е хубава кошницата, на хубави местя да я разхождате и да ви е сладко!

# 1 174
  • Washington,USA
От тъпите кроасани нищо 😑. Нз колко трябваше да купя.

# 1 175
Мъжът ми страшно много би се зарадвал на грамофон.Все се кани да си купува,но никога не идва тази покупка на дневен ред.Дано грамофоните ги спечелят хора,които наистина ще ги оценят.

# 1 176
Честито, момичета! И аз много исках полет с балон, но не би. Ще разказвате след това.

# 1 177
Еййй, забравих я тази игра за полета с балон, а ми е мечта. Честито, момичета! Аз съм с комплект от Дав, преди малко ми се обадиха. Мислех че е от Хайникен и Кауфланд, но не би. Към тези с опит с BUZZStore - по какво идват комплектите? Дадох работния си адрес, а не всеки би го намерил

# 1 178
И аз чакам Бъз.
Пишеше че доставките ще се осъществят между 22 и 23 август, а то мина..

# 1 179
Станимире, от Кока-Кола те прочетоха и се засрамиха. Този път искат по-малко кодове за оптигрил. Simple Smile

Дано наистина е така 😃
Ако наистина четат тук - ето още малко вдигания на валутите:
Скрит текст:

Ваучер за "Ozone" - 50лв. / [ преди 1 година - 1 от 25 печели - 4 кода ] / сега - [ 1 от 200 печели - 2 кода ]
Може да имат нов екип и да са решили да вдигат доста валутите , но не е коректно спрямо това че до преди 1 година са искали в пъти по-малко

# 1 180
Лидл са качили печеливши за ваучерите за гориво.Там и 200 000 да теглят,никога нищо...

# 1 181
  • Велико Търново
Честито за полетите, страхотна награда 😍
И аз исках, обичаме такъв тип преживявания. Купихме вода и съм се заблудила, че играта е до края на месеца и съответно не съм регистрирала бележката. Много мразя като стане така😃

# 1 182
И мен традиционно ме няма в лидълските награди.
Въпреки това ще се включа в играта им за абонамент към уча.се.

# 1 183
  • у нас
В Лидл се чудя дали не съм в някой черен списък. Но печеливши има и гърци, и някакви с чуждестранни номера.

# 1 184
  • Пловдив
Браво момичета за спечеления полет с балон, желана награда от нашуто семейство, но не сме сред печелившите... Simple Smile
Иначе от началото на годината нямам много късмет, да не кажа никакъв, но последните 2 седмици успях да си спечеля от Нестий куфар, много желан беше и участвах с повече бележки, имам мейл и за плажна чанта от Верано азур. За друга награда не си спомням да съм печелила, участвам в игри, но само в тези, които си ползвам продуктите и ми трябват, не се запасявам.
Успех на всички и нека всеки се сдобие с желаната от него награда.
Искам игра с билети за концерта на Ед Шийрън, децата го харесват, слушат и много искат да отидат, но за четирима, нямаме как да си го позволим.

Общи условия

Активация на акаунт