Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 149 - август 2024)

• 131 042
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 1 155
Кошницата пристигна.
Разкошна е!
Определено си струваше да чакам години наред да ме изтеглят, като печеливш за такава награда.

# 1 156
Честито, със здраве да си я ползвате, наистина е разкошна. И аз много искам такава  Simple Smile
Кошницата пристигна.
Разкошна е!
Определено си струваше да чакам години наред да ме изтеглят, като печеливш за такава награда.

# 1 157
Кошницата е супер, аз спечелих преди 2 години май, само чашите ми се оцветиха, а пихме мастика 😂 Със здраве да се ползва и доста места да види.
Пристигна ми сака от КК, но куриера само ми го метна в двора, че сме на Смолян, дано е хубав. А ако има някоя игра в Смолян моля да ми пишете 😁😊

# 1 158
Днес пристигна тефтера с Миньоните от Rozali, пишете им пак, ако не сте си получили наградите.
Днес ми пристигна и плажния стол на Кока Кола, тъкмо навреме ще го водим и него на море Smile

Ох, колко време се чака награда от Rozali .. Имам съобщение на 9.07., изпратила съм данни още същия ден, отговор няма, пратка също?

Казаха,че след 15 август ще пращат.... Мина и замина

# 1 159
  • у нас
И на Маги изрязвахме точки и пращахме, вече не помня за какво играхме Wink
Хранителна пирамида 😉

# 1 160
И аз имам джага от Каменица ....,но пирамида с продукти от Маги не успях да спечеля ,а бяха много хубави ...

# 1 161
  • София
И на Маги изрязвахме точки и пращахме, вече не помня за какво играхме Wink
Разменяха се за награди. Не беше томбола, а сам избираш какво да ти дадат. Имаше класьори за списанието им, ножове, купички, чинии, прибори за хранене и най-различни други неща. Доста неща имам събрани, които си използвам с удоволствие. Накрая обявиха, че приключват и аз набързо изрязах наличните точки на неупотребени пакетчета. Влезе въздух и ми се развалиха. Simple Smile Взех един хубав кухненски нож, който подарих на дъщеря ми, която беше студентка в чужбина. Взе си го в чекирания багаж и ѝ го взеха. Simple Smile Още ме е яд! Joy Не знам какво им пречеше. По време на полета пътниците нямат достъп до багажа. А беше дори в оригиналната си опаковка.

Станимире, от Кока-Кола те прочетоха и се засрамиха. Този път искат по-малко кодове за оптигрил. Simple Smile

# 1 162
Благодаря ви от сърце!
Дано ви намерят и вашите желани награди!

От Маги тогава бях с 11 пирамиди. Толкова много хора зарадвах тогава с продукти, че още помнят и питат няма ли пак такава игра...
И от точките си поръчвах предимно купички - още са живи и здрави - оставих си 6 (много любими са ни) и подарявах.

# 1 163

Нова игра на Милка - от 01.09.24г. 🎁🍫

# 1 164
Сега пък грамофони ли са на мода

# 1 165
🤣Явно...И аз си помислих същото
Сега пък грамофони ли са на мода

# 1 166
Аз купих грамофон на моят мъж за 250лв. Хем от съвсем не скъпите! Това е невероятен семеен подарък, далеч по-добре от стол,кърпа или комплект продукти за баня например. Или препарати.
Имаме винили, той си ги пази от дете.
Та да,за мен Грамофона е нещо, което ме връща в детството и звукът от плоча е несравним.
Нашето дете ще го "наследи".
Аз ще играя с удоволствие за тези награди.

# 1 167
Дойде днес 🥳
Изпратена на 23.08, куриер EMS BULPOST
Ох, колко време се чака награда от Rozali .. Имам съобщение на 9.07., изпратила съм данни още същия ден, отговор няма, пратка също?

# 1 168
Харесвам грамофони и колекционирам винилови плочи, така че супер е за мен идеята на Милка. Ще се включа, но малко на брой са подаръците.

# 1 169
Харесвам грамофони и колекционирам винилови плочи, така че супер е за мен идеята на Милка. Ще се включа, но малко на брой са подаръците.
P&G също имат грамофони за награди - в играта на Old spice и Лидл 😉

Общи условия

Активация на акаунт