Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 149 - август 2024)

• 131 118
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 390
И аз имам купон за  Кит кат, ако някой иска, до днес  е...

# 391
  • Сливен
Във Понеделник спечелих награда от Фейсбук - играта на Булсатком. Дадох данни и още вчера наградата беше при мен, но чак днес имах възможност да я взема. Мм каза-"поне за 5 години няма да купуваме дрехи за вкъщи" 😆😆😆 Има 1 или 2 тениски, още когато приложението на Кк беше сайт,които все още не ги е носил. 😆

# 392
Днес ми попадна кенче на КК-Марвел.
Какъв беше случаят- май тук някой беше писал, но не го намирам? Нова игра или?

# 393
Днес ми попадна кенче на КК-Марвел.
Какъв беше случаят- май тук някой беше писал, но не го намирам? Нова игра или?
На кенчето пише - от 02.09 нови награди в приложението

# 394
Благодаря, Станимир! На който очилата стоят в чантата, а не на главата...задава глупави въпроси 😉

# 395

Да се запиша с още една награда от Хел.

# 396
Днес в 15.52 съм получила имейл от КК от играта им с награди: сакове и ваучери. Печеля сак.

# 397
Здравейте, има ли някой които още чака чашите от Коста кафе или ще си остана с моментната радост от изписването на надписа на екрана?
От никъде нищо, голяма суша, мрънкам пък дано да потръгне и при мен.

# 398
Днес в 15.52 съм получила имейл от КК от играта им с награди: сакове и ваучери. Печеля сак.
И аз ,същата награда и същия час на имейла 15:52

# 399
А от Престиж/Роден край някой получил ли е спечелена награда? Имам чаша от първото теглене още и не съм я получила.

И аз бих се радвала на кодче за чашите на КК- Simple Smile

И да използвам случая да помрънкам, че напоследък от никъде нищо...

Чашата ми дойде днес с Интерлогистика. Спечелена е на 22.07

# 400
Днес по обяд ми се обадиха от този номер +359885355701 и ми поискаха данни,защото (доколкото чух) печеля куфар от Хайнекен.Понеже бях на плажа не се замислих много и набързо ги продиктувах,но сега не намирам игра с куфар на Хайнекен.Иначе съм участвала в последната им в Лидъл,но там наградите са барбекюта,та сега се чудя какво и откъде всъщност печеля,защото определено нещо не съм чула и разбрала правилно.😂На някой звъняли ли са му от този номер днес?

# 401
Днес по обяд ми се обадиха от този номер +359885355701 и ми поискаха данни,защото (доколкото чух) печеля куфар от Хайнекен.Понеже бях на плажа не се замислих много и набързо ги продиктувах,но сега не намирам игра с куфар на Хайнекен.Иначе съм участвала в последната им в Лидъл,но там наградите са барбекюта,та сега се чудя какво и откъде всъщност печеля,защото определено нещо не съм чула и разбрала правилно.😂На някой звъняли ли са му от този номер днес?
Това е Хайнц

# 402
  • Пловдив
Огромно благодаря на Stoyanova.A, за предоставяне на код на КК от стъклена бутилка!!! Вчера просто споделих тук, че не спечелих и току що ми изпрати нов код. И сега не спечелих, но жеста... Simple Smile Ей, сила сме тук! Сила на доброто и човечността!

# 403
Това е Хайнц
Ехеее,супер.Благодаря!Много се радвам. Бях забравила за тази игра.

# 404
  • моята мила родна страна
И аз благодаря на Stoyanova.A за кода, по-късно ще си пробвам късмета.

Общи условия

Активация на акаунт