Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 149 - август 2024)

• 131 803
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 975
  • Сливен
Някой получи ли мейл от играта на Always, която беше в Лидъл?

Аз нямам

# 976
Спечелих си плажна хавлия от Мента Пещера. Исках апарата....ама нищо де!
Бих заменила хавлията за някаква друга награда,ако някой изяви желание.

# 977
Техническият проблем в Кауфланд е отстранен. Купонът за сладолед го ползвах туко що.

# 978
  • Пловдив
Получи ли мейл, защото виждам мейл като моя (много странно изписване и има май 2 звездички в повече Rolling Eyes), но нямам писмо в пощата.
Иначе и аз апарат исках Stuck Out Tongue

# 979
Получи ли мейл, защото виждам мейл като моя (много странно изписване и има май 2 звездички в повече Rolling Eyes), но нямам писмо в пощата.
Иначе и аз апарат исках Stuck Out Tongue

Да,аз разбрах с имейл. Къде ги качват печелившите? Дай линк да видя,да кажа дали съвпадат моите.

# 980
  • Пловдив
В сайта, най отдолу на страницата с едни мижави буквички пише "Победители". Като цъкнеш там, излиза изскачащ прозорец, който не се скролва през телефона Joy
Отворих го през настолната версия на сайта и така прегледах

# 981
В сайта, най отдолу на страницата с едни мижави буквички пише "Победители". Като цъкнеш там, излиза изскачащ прозорец, който не се скролва през телефона Joy
Отворих го през настолната версия на сайта и така прегледах

Има пълно съвпадение с моят имейл.

# 982
Shu34, благодаря че писа за Мента. Въобще нямаше да обърна внимание на съобщението:
"Вие сте победителят за седмица 2 (12-18 август, 2024 г.), който печели джобен селфи принтер Canon SELPHY Square QX10".
Въобще не се надявах на тази награда, по 1 на седмица, но се получи.

# 983
Shu34, благодаря че писа за Мента. Въобще нямаше да обърна внимание на съобщението:
"Вие сте победителят за седмица 2 (12-18 август, 2024 г.), който печели джобен селфи принтер Canon SELPHY Square QX10".
Въобще не се надявах на тази награда, по 1 на седмица, но се получи.
Завидях благородно. Честито ! 💚🫠

# 984
  • В страната на бурите
Аз печеля плажна кърпа от Мента Simple Smile

# 985
  • Варна
На KFC как заявяваме наградите? Имам имеил, но като цъкна на линка ме води в страница където са печелившите

# 986
В имейла пише,че ще ги доставят до адреса даден при регистрацията.По спомен беше адрес на Спиди….

# 987
  • Варна
В имейла пише,че ще ги доставят до адреса даден при регистрацията.По спомен беше адрес на Спиди….
Благодаря! Този момент малко ми се губи 🙂 Нямам спомен  какво съм писала. Ще чакам.

# 988
  • София
И моите прибори за барбекю от НовоМес пристигнаха днес. Доволна съм, много са хубави, престилката също.

# 989
Някой дали може да ми каже къде да открия печелившите в тази игра, че нещо не успях да открия, а на Аптека Бену съм им набрала много и тъкмо се готвя за ново недоволство към тях. А не ми се иска да се излагам прибързано (нищо че вече почти месец минало откакто уж са обявили печелившия).

Иначе продължавам да мрънкам за телевизор.
Чакам евентуално Старопрамен-а, или от играта на Лили Дрогерие ”Влез в играта!
Дано ми излезе късмета Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт