Как да се чувствам добре в кожата си?

• 2 726
  • 42
  •   1
Отговори
Момичета, моля споделете какво правите за да се чувствате добре в кожата си.

# 1
Въпросът не е конкретен, така че не е лесно да се отговори. Ако ти не се чувстваш добре, опитай да си отговориш защо, какво ти пречи.

# 2
А ти защо не се чувстваш добре в кожата си? Тясна ли ти е, широка ли ти е, виси ли тук-там, или опъва?
Важно е, ако искаш по-адекватни съвети.
Иначе има един универсален, ама може да не ти хареса – дереш, хвърляш и тръгваш „гола, нахална и млада“.

# 3
Момичета, моля споделете какво правите за да се чувствате добре в кожата си.

Подхранвам я с масла, защото иначе малко ми стяга...

# 4
Физически или по-скоро не е проблема, който те кара да се тормозиш?

# 5
  • София
Спя. Преди сън се мажа с козметика. Това е.

# 6
Едва ли е физически проблемът.

# 7
Като отстраниш всичко, което те дразни. С възрастта е лесно. Като пращаш по дяволите.
Като възприемеш хигиена на живот и хранене, които ти действат добре.
Като почнеш да се харесваш и обичаш.

# 8
Едва ли е физически проблемът.
Темата е в “Красота и мода”, ама знае ли човек…

# 9
Мъж трябва.

# 10
За мен спорт, добър сън и качествена храна е това, което дава много по-добри резултати от всяка козметика.

# 11
Просто се възхищавам на уверените жени, които сякаш нямат комплекси или не се вглъбяват в недостатъците си като мен и ми се искаше да разбера кога вие се чувствате най-уверени и добре в кожата си.
Благодаря ви

# 12
Допълвам още един съвет - човек се чувства по-уверен, когато започне да изпълнява обещанията, които давам сам на себе си. Т.е., ако нещо не ви кара да не се чувствате добре, независимо дали е свързано с външния вид, или не, съставете си план за действие с конкретни стъпки и проявете дисциплина, за да ги следвате, без да чакате да почувствате мотивация. Всеки човек има някакви комплекси, дори да не изглежда така.

# 13
Просто се възхищавам на уверените жени, които сякаш нямат комплекси или не се вглъбяват в недостатъците си като мен и ми се искаше да разбера кога вие се чувствате най-уверени и добре в кожата си.
Благодаря ви
Бих казала, че с възрастта човек става по-уверен в себе си. Поне при мен така се получи. Например на 30 вече не се тревожех особено от неща, които на 20-25 смятах за много смущаващи.

# 14
  • София
Аз съм с 10 кг отгоре. Обожавам кожата си!

Общи условия

Активация на акаунт