Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 98

• 23 056
  • 774
  •   1
Отговори
# 75
  • На изток от Ада
MamaBear*.. успех д-р месец. Ако няма полож. Тест за О то секс през ден

# 76
Здравейте! След успешна инвитро процедура, ембрионът спря развитие и се наложи да направя медикаментозен аборт / месец май / бях си през другите месеци на преглед всичко е наред вече, но искам да ви споделя, че този месец ми закъснява /2дни/ взела съм си тест за бременност и ме е страх да го направя, пуснах си днес кръвен тест утре ще е готов, а до тогава ще се побъркам. От 4 години правим опити с мъжа ми с неизяснен стерилитет сме, след първия положителен тест бяхме на седмото небе, а след аборта се сринахме тотално. Хем в момента искам да бъдем родители хем ме е страх, ако съм бремена и се стигне пак до аборт. Не знам дали още цикъла ми се нормализира след аборта и това ли е причината поради която ми закъснява.. мислех че съм добре емоционално, но определено не съм… бих искала да чуя ваше мнение .. съвет ..

# 77
  • На изток от Ада
Милена съжалявам!
Аз съм с 5 спонтанни аборти. До третият бях някак си добре. После ходих при Русев и той ми пусна терапия и имах най -дългата бременност,но с късна овулация
Та всъщност пак толкова като г с .
5 бременност бях без терапия, нямам нужда. Ми сринах се . Оревах фейса . Из форума писах...
Ми времето лекува.. 2г и  мисля нови опити. Да страх ме е . Но пък не искам да остана без дете!

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 11:09 от nasito8988

# 78
Милена, знам колко ти е трудно в момента, в същата лодка съм, тези страхове и притеснения са напълно логични и имат място в ситуацията, обаче не са повод да променят нагласата  - там са си, нещо нормално са, но не бива да те е страх от страха.
Колкото по-напред искаме да ровим и да знаем какво ще бъде и какво няма, толкова по-трудно ни е да владеем положението тука и сега.

# 79
Милена, страховете, които изпитваш, са напълно нормални. Но недей да "дълбаеш" там. Това нито ще промени нещо в положителна посока, нито ще ти повлияе благоприятно на психиката. И при мен ги имаше тези мрачни мисли до преди месец/два. Сега някак съм изключително оптимистично настроена, а по натура съм "черна станция" и както казва мъжа ми - все най-лошия сценарий мисля. Решила съм, че ще си вкарам стойностите в ред, ще се фокусирам върху странични занимания и ще мисля положително, а пък каквото стане. До момента се получава и нямах търпение този месец да стане време за тест, който уви - оказа се отрицателен. Но скоро ще се местим и сме ангажирани с ремонт, пазаря какво ли не, на кино ходим, пътуваме насам-натам... Радвам се на слънчевите дни и си мисля, че и аз скоро ще видя две черти. Кураж и успех!

# 80
  • На изток от Ада
По моят казус. ММ се дръпа за опити.. уж след Нг. Правим ремонт на апартамента ни.. Но пък сега друг харч изскочи кола. Нова,не ремонт, а нова (нова нова 8г иска ) ама и тя пари . На кредит обаче 5г . И нз дали ще има опити..,

# 81
MamaBear, струва ми се, че с приема на витамините е възможно да се подобрява настроението. 😊 И аз ще изследвам отново моите, че все съм в дефицит и започвам да ги пия редовно.
Nasito, без да се бъркам или налагам мнение. Харчовете никога не свършват, и при нас е така. Но времето за опити намаля. Желая ви успех и да сте спокойни най-вече.🍀
Аз колкото и да се стараех да не губя време, често излиза някаква пречка - цистит, гъбички, други болести, командировки... какъв късмет 😏

# 82
  • На изток от Ада
One, 8х минаха от 1 аборт. Почти 2 г от последният. Уж ще има опити,но не съм оптимист.
Декември правя 36г.

# 83
Здравейте,  имам една успешна бременност, един спонтанен аборт миналата година и от тази сутрин имам положителен тест с доста бледа втора черта, но съм 11 дни след овулация.  Проблема е, че от няколко дни ме наболява яйчника, днес вече малко по-силно. Предполагам е ясно, предвид предишния аборт, че съм притеснена от тази болка,  макар че с предните две бременности не съм имала такава. На някоя от вас случвало ли се е? Мота ли да пия но шпа?

# 84
  • На изток от Ада
Потребител, първо честито!
Пий но шпа.

# 85
Пий но шпа.
Благодаря ти! Пих сега, дано подейства. Моля се всичко да е наред този път.

# 86
Пий но шпа.
Нормално е да наболяват при имплантиране. При мен даже се редуваха тъпи и остри болки в ляв и десен яйчник. Успех и стиснати палци!

# 87
Пий но шпа.
Нормално е да наболяват при имплантиране. При мен даже се редуваха тъпи и остри болки в ляв и десен яйчник. Успех и стиснати палци!
Притеснявам се, че болката е постоянна.  Просто и страха си казва думата. По принцип датата на МЦ ми е 18.08, кога най-рано мога да отида на преглед? С първата бременност изчаках до 7г.с, но сега ми се иска възможно най-рано да отида.

# 88
  • На изток от Ада
Най-рано 10 дни след закъснение

# 89
Момичета, тъй като вие сте Сила, имам нужда от мнение, съвет.. По принцип нямах планове да ходя до АГ-то за преглед, освен ако не е за установяване на Б, ама ако се наложи ще тичам. По Закона на Всеобщата гадост, както си бях аз дзен и си стоях с розовите очила, появи се някакво странно, нетипично зацапване. Ще ме прощавате за подробното описание, но е като.. леко розово-кафеникава цервикална слуз и то остава само по салфетката след ходене до WC. Такава съм имала само един път през живота си /февруари месец тази година/ и беше няколко дни след предполагаемата овулация. В последствие се оказах бременна. Само, че сега не е баш така. Дойде ми на 06.08 и продължи до около 10-11.08 /малко по-дълго от обичайното/. На 12ти имахме контакт - от вчера вечерта забелязвам въпросното зацапване. Овулация няма. Оплаквания нямам - нямам сърбеж, неприятна миризма, парене или дискомфорт при полов акт, също нямам.. Възможно ли е все още да ми прицапва? Сега като се замисля след аборта нямам аномалии в цикъла, но предния месец сякаш М не беше толкова обилна и приключи за има няма 4-5 дена. На някой да му се е случвало? Или някакви предположения на какво може да се дължи?

Общи условия

Активация на акаунт