Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 98

• 23 075
  • 774
  •   1
Отговори
# 90
Хора, имам казус. С някаква мижава температура от 37,2 съм днес от сутринта и адов главобол, болки по тялото, имам още 2 дни до тест (11 дни след О). Към тоя разкош имам и разни маточни усещания, които хем ми напомнят за началото на предната бременност, хем на предменструални.
Копнея да изпия един парацетамол и малко да заприличам на човек, обаче нещо сдухвам предвид неяснотата на статуса ми.

# 91
  • На изток от Ада
Парацетамол може

# 92
Парацетамол може, ако ти помага за главоболие по принцип. На мен за глава никога не ми действа, само хабя хапчето Simple Smile Иначе при 37.2 температура няма смисъл от лекарство, ако мине 37.5 тогава обаче задължително, особено предвид неясния статус.

# 93
Колкото и да ми се иска да го изтърпя, май ще пия, защото мизерията е пълна. Нито мога да заспя така, нито да ям.

# 94
  • На изток от Ада
Пии и дано има Б или друг месец

# 95
Направих си кръвен тест..,отрицателен е .. хем ме беше страх ако е положителен .. хем се разочаровам че е отрицателен .. не спирам фа плача ..

# 96
Емоционална въртележка е със сигурност. Ползвай този отрицателен тест, за да си върнеш положителната нагласа и като буферно време да се успокоиш. Прегръдки от мен Heart

# 97
  • На изток от Ада
Милена разбирам те.
Мн е кофти,хем не е страх от Б хем ми е тъпо когато теста е отр. Не правим опити, преди няколко месеца имах симптоми на Б,и отр. Тест

# 98
Здравейте, абортът ми беше преди 3 седмици (медикаментозен). Днес ми се появиха някакви маточни болки и се притеснявам дали е нормално. Не са силни, може би 3/10, но понеже е рано за следващ цикъл и почвам да се чудя от какво може да са. След аборта АГ ми изписваше на два пъти допълнителни дози Топогин за доизчистване, но на последния преглед каза, че има още останали някакви съсиреци и ще се доизчиства до следващия цикъл. Сега с тези болки от днес започнах да се притеснявам да не би да се заформя някаква инфекция от тези съсиреци, въпреки че доколкото знам не е нещо необичайно организма да се чисти до другия цикъл…. При вас имало ли е някакви такива болки 3 седмици след аборта? При мен развитието беше спряло началото на 6та седмица, а абортът беше в 9та. Не знам за тези седмици дали матката се е уголемила и съответно дали е възможно болката сега да е от свиването й обратно? Или просто да съм настинала (На море сме и има мноооого вятър. Аз си седя само под чадъра, във водата не влизам, ама все пак)

# 99
  • Замък сред облаците
Свиването е първите дни след аборта, не след 3 седмици. Ако се чистиш още, трябва да имаш кървене още. Ако нямаш кървене, но имаш болки иди на лекар.

# 100
Напоследък беше станало вече само леко зацапване по няколко петънца на ден, но днес след като писах се появиха повече кръв и малки съсиреци. Утре се прибирам от морето и мисля да отида на преглед. Дано да е само чистенето и да не е инфекция, че много се притесних… иначе нямам температура, както и каквито и да е миризми или странни течения. Преди около седмица при последния преглед АГ каза, че скоро ще имам овулация, та се зачудих сега дали пък това може да има нещо общо с болката…

# 101
Момичета, повечето от вас знаят за моя случай…, в тази връзка се притеснявам, защото вчера следобяд ми дойде цикъла, но е доста тъмен, очаквах днес вече да е алено червен, защото и друг път ми се е случвало в началото да е кафеникав, но на следващия ден, когато си тръгне по-силно става нормално червен. Но и днес си е доста тъмен…, притеснявам се. Каква може да е причината.

# 102
Престояла повече време кръв примерно ако нещо се е забавил или по-бавно са тръгнали контракциите на матката. Виж го следващите 1-2 дни как ще е,  ако ти е много смущаващо, знаеш - на лекар.

# 103
  • София
Да се отчета, че мина и третият ми аборт, много гадно беше, пак се измъчих три седмици с кървене, спешни, на легло, сумати лекарства, инжекции и тн. Психологически е много гадно това да стоиш постоянно със събрания багаж за спешното и да си абониран за там.

Този път действахме с хапчета.

# 104
  • На изток от Ада
Съжалявам Ния! Знаеш с 5 спонтанни аборти съм.

Общи условия

Активация на акаунт