Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 98

• 23 077
  • 774
  •   1
Отговори
# 105
Съжалявам, Ния.

# 106
  • Замък сред облаците
Съжалявам, Ния!

# 107
Ния, съжалявам! За последно да е! Heart

# 108
Момичета, след днешния ми преглед много се отчаях. Не виждам изобщо резултати от промяната ми в начина на живот, подбора на храна, спорт и т.н. Напротив, колкото повече правя, толкова по-лоши са резултатите. Това ми е втора стимулация, стартирах със 7 фоликула, за сравнение предния път бяха 16. Днес доктора каза, че според нея ще пунктират 5. А дали вътре ще има яйцеклетки, ще видим на пункцията. Предният път от 16, само в 4 имаше яйцеклетки.

# 109
Да се отчета, че мина и третият ми аборт, много гадно беше, пак се измъчих три седмици с кървене, спешни, на легло, сумати лекарства, инжекции и тн. Психологически е много гадно това да стоиш постоянно със събрания багаж за спешното и да си абониран за там.

Този път действахме с хапчета.
Здравей, съжалявам за случващото се.
Толкова много момичета сме с аборти, не може ли да се разбере причината се чудя. При мен точно изяснена причина няма.

# 110
  • Замък сред облаците
Мини, не е страшно, недей така. По мое скромно мнение по-добре по-малък брой качествени Я, вместо голям брой некачествени. Когато са много на брой голяма част са или празни, или неузрели Я защото тялото просто не може да се справи с толкова много зреещи Я наведнъж. Не се стресирай, нека реколтата сега е по-хубава ❤

# 111
Благодаря, АА. Heart Нисък ми е естрадиола и доктора изрази съмнение, че е възможно пак да имам голям процент празни фоликули.

# 112
  • Замък сред облаците
Хапвай храни богати на фитоестрогени да подпомогнеш процеса. Соя и едамаме, тофу, ленено семе, черен шоколад, сусам, сушени плодове, праскови, чесън.

# 113
Благодаря, АА! Heart Hug

# 114
  • София
Мини, и моите мисли са натам, първият път без подготовка имах 4 ембриона, а вторият след сумати витамини от двете страни, спазено на 90% от Всичко започва с яйцето, спорт, доколкото мога и пълна диета без никакви отклонения и от двамата и 0 ембриона. Вече мислим да ходим в Турция за последен опит, сега тепърва ще чета къде имат най-добра техника.

# 115
И мен ми се струва, че като се каже на тѐлото, че от утре почваме да живеем здравословно, спортове, наспиване, намаляване стреса, витамини с още витамини в тях, въвличаме и мъжа в тия неща, че да има успоредност, положителност и неизнервеност… и то се паникьосва.

# 116
  • София
Аз не бях стресирана, по принцип се храня относително здравословно, така или иначе в процедури се храня изцяло така. Имахме подобряване на показателите, чувствах се много добре, от витамините ми тръгна пак косата, ноктите ми станаха страхотни. Плюс, че малко хапчета кого ще уплашат, това, че някои мъже не искат да пият витамини са страшни лигавщини. Ние сме инвитро, по време на бременност имам буквално 20 пъти на ден прием на хапчета и инжекции, всичко е с аларми и таблици кое кога се пие и пито ли е, че иначе се забравя.

За мен периодът до аборта, когато започне вече зацапването е по-гаден и по-стресиращ от самия аборт.

# 117
Трябва ви точно една здрава яйцеклетка. Високият брой фоликули не е гаранция за качество.
Ние бяхме в Турция. Ако някой се интересува, може да ми пише за повече информация.
Относно здравословния начин на живот, който се стараем и ние да водим. Всички хора около нас са с наднормено тегло, пият кола, газирано, някои пушат и правят деца без проблем(здравето в дългосрочен план е друго). Тази година са само 5 двойки. 😔😏
По време на ин витрото друга двойка пак пушеха, пиеха кафе и кола - тръгнаха си с близнаци, ние с нищо....😢
Не насърчавам нездравословния начин на живот. При мен той би имал още по-негативен ефект. Явно нашият път и изпитания са повече, дано стигнем до края. 🍀

# 118
Ами не, трябват ни 4 или 5 ембриона, защото ние ще правим ПИД. Имам 3 неуспешни бремености, две бяха с ембрион/плод с тризомии.
Никъде не съм казвала, че високия брой фоликули е гаранция за качество.

# 119
Здравейте,

По препоръка на АА и от всичко изчетено, мисля да си запазя час за доц. Михайлова, но виждам че тя преглежда на различни места и исках да ви попитам за къде е най-добре да си запазя и съответно ако може телефон.
Също така, тъй като това ще ми е първата среща с имунолог, според вас трябва ли предварително да съм си направила някакви изследвания или по-добре да се срещна с нея и на база на нашата история тя да ни насочи точно какво да правим.
Благодаря предварително Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт