Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 98

• 23 095
  • 774
  •   1
Отговори
# 615
  • На изток от Ада
Ей Мини! Толкова се опитваш

# 616
Мини, без стимулация или с лека може да извадите по-малко яйцеклетки, но пък да са по-добре узрели/качествени и да се оплодят.  Пожелавам от сърце. Hug Ние имахме само 1 ембрион, аз също много се притеснявах, че яйцеклетките ми са скапани вече, но поне излезе 4АА. Което естествено не означава, че генетично е здрав, но пак е добър знак според мен. За справка моето АМХ е много по-ниско.

# 617
Ей Мини! Толкова се опитваш
За съжаление нищо не ни е гарантирано на тоя свят. Нито пък всичко зависи от нас или лекаря. Никога не съм си го представяла така. Останах без работа преди две години, съкратиха ме, и от тогава не мога да започна да си търся нова, защото постоянно сме по лекари, в колата и на път. Ако знаехме, че така ще се стекат обстоятелствата, нямаше да се преместим от София.
Благодаря, Слънце. То при мен и със стимулация излизат малко яйцеклетки и все негодни. Надявам се без стимулация или с лека да имаме повече успех. Ако не, ще започвам да се навивам за донорска. Какво стана с ембриона? Трансферирахте ли го?

# 618
Да, във вторник. Нещо имах големи надежди, последните два дни пък ми се изпариха. Притеснявам се дали всичко направихме както трябва, дали не трябваше да направим ПИД и всякакви щуротии са ми в главата в общи линии. Ще видим другата седмица резултата.

# 619
Стискам палци за положителен резултат, Слънце. Нормално е да се притесняваш. Сили желая, за да издържиш до теста.

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 20:13 от Minnie.Mouse

# 620
  • На изток от Ада
Ами така е мини! Аз ако знаех че ще имам 5 анорта.
Нямаше да правя опити. Като момиче имах няколко интимни отношения и мн се тревожех да не зачбременнея...

# 621
Момичета някой с ИР , как се справяте ? И пречи ли на забременяването? Извинете ако не е за тук въпроса ми .

# 622
Момичета някой с ИР , как се справяте ? И пречи ли на забременяването? Извинете ако не е за тук въпроса ми .
На мен ми казаха преди няколко дни, че имам. Правих глюкоза и инсулин на гладно, после въглехидратна закуска и след два часа пак се изследвах. Не е нещо фрапантно, но гледам да спазвам принципа на зоната. И без преработени храни. Според лекарката затова образувам кисти. Ще отида на още едно мнение.

# 623
  • На изток от Ада
Аз . Не пречи но скапва Я и плувците ако мъжа има.
Ами на диета бях и го смъкнах. Сега се поотпуснах.
Arwen запиши час за ендокринолог

# 624
  • Замък сред облаците
Наси, при някои пречи ИР и на имплантацията защото сгъстява кръвта подобно на тромбофилияъа.

Арвен, за изследване на ИР се прави трикратно кръвно изследване на глюкоза и инсулин в рамките на 120мин с прием на 75гр медицинска глюкоза. Това е медицински протокол! Къде са те изследвали по тоя първобитен начин?!?!

# 625
Аз с моята тежка ИР преди - ХОМА ми беше почти 10, а инсулинът над 30 - две години и половина изобщо не можех да забременея. Дали от скапаното качество, дали защото ми е сгъстявала кръвта прекалено - след първия аборт се оказа, че имам и тромбофилия отделно, та комбинацията със сигурност ми е разказала играта. В момента, в който вкарах ХОМА-та в граници, забременях 3 пъти за 8 месеца. При мен сега борим имунологията (лаймската за това хич не помогна), та се надявам да сме намерили разковничето.

# 626
Наси, при някои пречи ИР и на имплантацията защото сгъстява кръвта подобно на тромбофилияъа.

Арвен, за изследване на ИР се прави трикратно кръвно изследване на глюкоза и инсулин в рамките на 120мин с прием на 75гр медицинска глюкоза. Това е медицински протокол! Къде са те изследвали по тоя първобитен начин?!?!
Това изследване ми го назначи ендокринолог. Каза, че така практикува от много време. Хома ми е 1,2. Инсулин на гладно - 5,82, глюкоза - 4,69. След два часа с въглехидрат - инсулин - 4,77, глюкоза - 3,97.

# 627
  • На изток от Ада
Аз имам само от по Хома индекс.
На мен не ми иска обременяване ендокринолога.

# 628
  • Замък сред облаците
Противоречи на стандартите. За установяване на ИР трябваше инсулина да е три пъти по-висок ли беше от на гладно, Файона мисля че можеше да каже. Хома индекса отдавна е отхвърлен като недостатъчно достоверен. Смени си ендокринолога.

# 629
И аз знам също като АА за стойността на инсулина на втория час. Тук в Стара Загора, моя позната ходи при някакъв много добър ендокринолог и й назначи обременяване, но само глюкоза. От това, което съм чела, изследването само на глюкоза не е достатъчно, тъй като в началото инсулина успява да я държи в норма, докато в същото време той се покачва много.

Общи условия

Активация на акаунт