''Приятели с привилегии'' от женска гледна точка

• 25 270
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
Не знам, аз се раздавам на макс. Нямам проблем с това да изразявам възторга си от дадена приятелка за секс. И не ми хрумва да се влюбвам. Радвам се на времето прекарано заедно и не мисля за друго. Отвръщат ми със същото и всичко е шест.

# 481
Мда, и по същия начин, без влюбване и само с възторг, в един момент ( след като побелеят слепоочията, поолисеят теметата и попораснат коремите) мъжете поискват някоя да им роди деца. Ей така- да има. Не за да станат наистина родители, не за да имат семейство, а просто така. Абе същото като френдс със бенефитс, ама и уид кидс. Случвало ми се е да ми отперят подобно предложение. Даже преди възторгването. И си седя и се чудя - тия деца по същия начин само с възторг и без любов ли ще ги отглеждат или как? И кой всъщност ще им ги гледа? Може би в представите на такива хора, майката на децата им стои някъде и ги чака (като една своеобразна Пенелопа) да се наиграят - и накрая като съвсем им омекнат башовете да са с чиста съвест, че не е отишло семето зян.

# 482
Нон сенс.
Няма как да се раздаваш на макс и да се виждате само за по секс или приятни разговорчета на по питие.
Емоционалният и ментален ангажимент обикновено води до по-дълбоки отношения, а с бъдито те нали се избягват. Именно поради горното. Да не се инвестира в емоция, физически и ментален ангажимент.

# 483
  • Швейцария
Познавам няколко мъже, които имат такива "бъдита" жени. Такива приказки съм чувала по техен адрес, че само мога да кажа, че последната дума, с която ги наричат е "приятелка". Възторгът се изчерпва с думата "позната". И се срещат и с други жени.

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 04:01 от JennyBG

# 484
Мда, и по същия начин, без влюбване и само с възторг, в един момент ( след като побелеят слепоочията, поолисеят теметата и попораснат коремите) мъжете поискват някоя да им роди деца. Ей така- да има. Не за да станат наистина родители, не за да имат семейство, а просто така. Абе същото като френдс със бенефитс, ама и уид кидс. Случвало ми се е да ми отперят подобно предложение. Даже преди възторгването. И си седя и се чудя - тия деца по същия начин само с възторг и без любов ли ще ги отглеждат или как? И кой всъщност ще им ги гледа? Може би в представите на такива хора, майката на децата им стои някъде и ги чака (като една своеобразна Пенелопа) да се наиграят - и накрая като съвсем им омекнат башовете да са с чиста съвест, че не е отишло семето зян.

По лични наблюдения, майки, претендиращи да отглеждат децата (си) с възторг И любов, са най-кресливите по детските площадки, човек има чувството, че всичките са дресьорки на тигрите в цирка.

С бъдито няма как да си отдаден на макс. Ако не спазваш някаква дистанция, няма начин да не се влюбите и вече да не сте в опция приятели с бонуси.
Ама не знам, аз не разбирам.

Е тва точно неразбиране е най-прекия път към три сополиви наследничета, ипотека и куче. На някои им е фикс идея, ама и аз не знам, не разбирам. Wink

Нон сенс.
Няма как да се раздаваш на макс и да се виждате само за по секс или приятни разговорчета на по питие.
Емоционалният и ментален ангажимент обикновено води до по-дълбоки отношения, а с бъдито те нали се избягват. Именно поради горното. Да не се инвестира в емоция, физически и ментален ангажимент.

Тука се различаваме Simple Smile
В емоции няма нужда да инвестирам. Имам да раздавам, да раздавам, поне на едно 4 милиарда души. Айде , 2 да са, че все пак някакви възрастови граници си трябват  Wink. И пак да ми остане. С акъла и добрите съвети съм така също.
Trollface

# 485
  • Beyond the stars
Познавам няколко мъже, които имат такива "бъдита" жени. Такива приказки съм чувала по техен адрес, че само мога да кажа, че последната дума, с която ги наричат е "приятелка". Възторгът се изчерпва с думата "позната". И се срещат и с други жени.

Значи последното нещо, което са били с тази жена е приятелка.
Уточнихме вече, че има и други категории - и е*ачи, и любовници и т.н.

# 486
Май емоциите само у форумО се раздават. Ами раздавайте ги малко и навън де, нИдейтИ са стиска!
Боуурпяоаик Ъоуиурппаггер ( сори, зле съм с англицкия тази утрин), ти деца имаш ли или просто така си наблюдаваш по площадките?

# 487
  • София

Е, и? Това не говори добре единствено за тези мъже.

# 488
Да си имаш бъди е малко хлъзгаво. Трябва да си много обран откъм емоции и хладнокръвен, леко студен и безразличен. Което аз не умея. Затова всички бъдита се влюбват в мен.
Никакво удоволствие няма да ми достави да спя с такава жена - студена и безразлична. Попадал съм на някои такива. Може нарочно да са се държали така, сакън да не взема да се влюбя в тях, пък те са ме гласяли за фък-бъди. Еми никакъв не им станах после.

# 489
Тя докато спи с теб ще е гореща. Нещо не ме разбрахте мъжовете. Имах предвид нещо съвсем друго. И то се нарича лично пространство и мениджмънт на емоциите и личното време. С думи простички – водят те интереси, а не сърцето.

# 490
  • Beyond the stars
Да си имаш бъди е малко хлъзгаво. Трябва да си много обран откъм емоции и хладнокръвен, леко студен и безразличен. Което аз не умея. Затова всички бъдита се влюбват в мен.
Никакво удоволствие няма да ми достави да спя с такава жена - студена и безразлична. Попадал съм на някои такива. Може нарочно да са се държали така, сакън да не взема да се влюбя в тях, пък те са ме гласяли за фък-бъди. Еми никакъв не им станах после.

Това със студеното и безразличното не знам от къде се взе като теория.
Студен и безразличен секс е също е доста интересно понятие.
Страстния секс и доброто прекарване на някакво време с един човек не ми гарантират влюбване и не знам защо трябва да са равнозначни.

# 491
Човек , който добре си е наредил нещата финансово и всякак, децата му са в независима фаза и си е открил собствения смисъл на живота, може да има щастлива връзка с друг човек/мъж/жена - без обвързване

При такива обстоятелства не разбирам защо на обвързването да се гледа като на важна част. За да запълва каква нужда? Мъдрият човек с възрастта се е научил, че най-нетрайна и измислена е романтичната любов, но междувременно е открил приятелства и дори дълбока обич с деца, приятелки, котки, кучета и партньори за кратка или по-продължителна компания в житейския път, това е

Да допълня и правилото, което пиша всеки път: жената трябва да прави с мъжа само и изключително това, което и е приятно. Ключово за положителното преживяване и в момента на срещата и за в бъдеще

# 492
  • София
Нон сенс.

Тука се различаваме Simple Smile
В емоции няма нужда да инвестирам. Имам да раздавам, да раздавам, поне на едно 4 милиарда души. Айде , 2 да са, че все пак някакви възрастови граници си трябват  Wink. И пак да ми остане. С акъла и добрите съвети съм така също.
Trollface

Напълно съм съгласна с Bowerick Wowbagger.
Емоционалният и ментален ангажимент са ми помагали, например, да бъда с мъж, чиято физика и умения не са това, което по принцип харесвам. И да, въпреки това, е било страхотно - точно и само заради емоцията в сърцето.

Докато с друг мъж, може да нямам емоция в сърцето, но всичко се случва в ума, има уаау химия на физическо ниво.

# 493
Насила и компромисно няма как да съм с мъж, който особено пък говорим и темата е, че трябва да ми е бъди - именно за леки и неангажиращи отношения.
С някого, когото обичам и искам да инвестирам емоционално в него, бих направила компромис, но не и да мижам за недостатъци на бъдито.

# 494
  • Beyond the stars
Насила и компромисно няма как да съм с мъж, който особено пък говорим и темата е, че трябва да ми е бъди - именно за леки и неангажиращи отношения.
С някого, когото обичам и искам да инвестирам емоционално в него, бих направила компромис, но не и да мижам за недостатъци на бъдито.

За мен емоционалното инвестиране изисква по-високи характеристики на инвестиционния обект, отколкото статус бъди.
Бъдито и да има недостатъци, е достатъчно тези недостатъци да не касаят секса и приятното прекарване на времето заедно, защото тогава нямаше да има този статус просто.

Общи условия

Активация на акаунт