''Приятели с привилегии'' от женска гледна точка

• 25 152
  • 724
  •   1
Отговори
# 720
Много се плашите.
Ще е смешно да кажа, но преди като млада съм привличала мъже заради характера си, поведението, общуването.
Сега, на късна възраст припадат по външността ми. А мен ми все тая, стараех се на 20 до 30.
Никакви намеси не искам засега и приемам възрастта.
НО! Винаги съм имала добър ген и се грижа за себе си от дете. Спортът и начинът на хранене са ми важни. Не съм светица, позволявам си разни неща – няма как да се лиша от вкусна храна или вино.
Не се оплакват мъжете засега. Без възраст.
Скрит текст:
Animal Panda Face

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 23:53 от BasilA

# 721
...преди като млада съм привличала мъже заради характера си, поведението, общуването.
Сега, на късна възраст припадат по външността ми...

Да де, щот сега летвата е по- ниска на вашите години.

# 722
Да, ти си истински пример за младеене Базила. Просто страхотно. Малко хора изглеждат така.

Аз отдавам моите “успехи” в младеенето на добър сън, ген и факта, че съм малко перде, не се впрягам. А, и дисциплина - от редовния колаген до всяка седмична маска

(Жалко само, че сме толкова чупливи, човеците, че тия неща не са ни гарантирани дори и утрешния ден 😔)

Ма понеже било Лъвски портал днеска и се пожелавали хубави неща: пожелавам на всяка от пишещите тук дълго да се радваме на здраве и красота 🌞

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 23:18 от .Hazel.

# 723
  • Out of the Mix
Ей, не можах да видя Базила и аз, жалко. Simple Smile
Но ми е ясно и знам, че е готина и без да съм я виждал.
Много широкоскроена е и готино разсъждава, манталитета й ме кефи също.

Това човек как изглежда е свързано с много фактори.
Дори да си с добър ген, ако начинът ти на живот и ежедневие не го подкрепят, с годините няма да "забавяш" стареенето, което е неизбежно, както знаем.

Много интересно в този форум има 3,4 дами, които са ми симпатични, и са на различни възрасти - 25-50.

Иначе годините са "пречка" за нещо повече. Не мога да съм с жена 10 г. по-голяма от мен, и тва е.
Ако съм на 20, а тя на 30, иди дойди, по темата, гадже за известен период, ама сега не мога да си го представя.
Сякаш се обръщат нещата, не знам. Не става дума за предрасъдъци, и че няма готини, поддържани, има, но всеки с предпочитанията си. Може би защото съм свикнал и обичам да съм във връзка, а не "приятелка с привилегии", която може да е на всякаква възраст, стига да се харесвате и да искате да сте заедно.

Последна редакция: пт, 09 авг 2024, 00:31 от Revoker

# 724
  • Sofia
Тази тема заприлича малко на "Петък на мегдана" с любезното съдействие на спамо-чата.
Някои се показаха, други погледаха трети си помечтаха, похвалиха, познаха.
Позачистих и ще позаключа.

Общи условия

Активация на акаунт