''Приятели с привилегии'' от женска гледна точка

• 25 154
  • 724
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Кафе, ресторант, бензин...
Да, Елиф, познавам и такива. Просто говоря за бедните работещи като по-голям процент в БГ, за съжаление.
Чак не мога да повярвам, като даже не съм и в София. Сутрин и вечер - опашки от коли, вече идвам по-късно на работа и съответно си тръгвам по-късно, само и само да не стоя в задръствания. Петък-неделя импулсивно не мога да отида на ресторант, трябва си резервация. Същото е с добрите СПА хотели.

Да познаваш е едно, да се движиш и търсиш там мъж е съвсем друго. Между другото, стана ми интересен вчерашния ти пост. Наистина ли си готова да рискуваш да прецакаш потенциално добро гадже, само заради две седмици отсъствие?
Няма де, няма. Ще го изчакам.

# 676
# 677
  • София
Имам приятелка, още няма 40, а се хвана с един луд англичанин, 60+. Те ходят по спа хотели.

# 678
  • София
А то ако ще си хващаш по-дърт, ще е да те води по спа хотели... от тази гледна точка, не ми е странно, че все там се засичат такива "двойки", пък аз иначе никъде не ги виждам Joy

# 679
  • София
Аз, както вече казах, искам официална връзка с всичко. Т.е. искам човек до себе си, с който да се показвам навсякъде, а не да се крия по апартаменти и хотели.
Впрочем, имах такава "хотелска" връзка. Мъжът беше една идея по-млад, но фактически изглеждаше по-възрастен от мен.

# 680
И за двата пола младото и хубавото си е младо и хубаво.
Просто двата пола имаме различна дефиниция за младо.
За жените това обикновено са набори и мъже с +-5 години разлика.
За мъжете младо е 20 годишна, независимо дали мъжът е на 20, или на 50.

# 681
Така си е... но възрастният мъж може поне да компенсира с пари.
Пък възрастна жена с какво ще компенсира? Виждал съм такива 40+, които не им се тръгва от дискотеката и стоят да купонясват с младите, понеже и те искат да се чувстват млади, пък и не им се прибира в къщи, понеже там никой не ги чака, защото не са се омъжили.
Ми не е приятна картинка. Ама някое младо лъвче може и да ги утеши (за една вечер).

# 682
Я може, я не може да компенсира. 40-годишен мъж не значи непременно мъж с пари. Да не забравяме, че светът е пълен и с 40-годишни неудчаници. Всъщност, те са в най-неизгодно положение, защото половината жени на тяхната възраст са вече омъжени, а от другата половина една четвърт излизат със 60-годишни паралии заради почивките, докато последната една четвърт излизат с агнешко за секс. А те, горките нито имат с какво да компенсират, нито тях някой с нещо иска да компенсира.

# 683
chris78, има ли едно твое мнение в този форум, което да не е кисело и негативно? След като ме светна, че да пътуваш по света не било кой знае какво, сега разбирам, че ако станеш на 40, край, с единия крак в гроба си, нямаш право да се забавляваш и да излизаш с хора. Бетер стара свекърва си.

Последна редакция: пт, 09 авг 2024, 01:27 от Анонимен

# 684
Що бе, аз съм над 40, пък се забавлявам, излизам с хора, спортувам... много си ми е добре.
@мисифу - е то ясно, че по-добре богат и красив, отколкото беден и грозен. А беден, грозен и на 40+ мъж повече от ясно, че 25-годишна няма да хване.

# 685
  • Beyond the stars
chris78 нали осъзнаваш какво клише са думите ти ? И колко са далеч от истината ?
40 годишните сингъл си живеят живота просто, не за да "са с младите", а защото ... шок новина - им е готино да са навън на парти.
Апропо, забелязвам по баровете, ретро такъв последно, че хората във възрастта 40+ са по-танцуващите и парти хората, отколкото 20 годишните с нацупени муцки, правещи селфита и клатещи се от време на време. Вероятно и на представителите на средната възраст по-рядко им се случва излизането, ама и като бяхме на 20 не сме седели по масите.

# 686
  • София
Така си е... но възрастният мъж може поне да компенсира с пари.
Пък възрастна жена с какво ще компенсира? Виждал съм такива 40+, които не им се тръгва от дискотеката и стоят да купонясват с младите, понеже и те искат да се чувстват млади, пък и не им се прибира в къщи, понеже там никой не ги чака, защото не са се омъжили.
Ми не е приятна картинка. Ама някое младо лъвче може и да ги утеши (за една вечер).

Е нали и аз това обяснявах за дъртите мъже, че като ги удари кризата на средната възраст, са грозна гледка Satisfied Та ето, че разбираш Wink Иначе е писано много пъти какво може да предложи една по-зряла жена, и докато някои мъже това не ги интересува, за други е доста добро предложение. Като подчертавам, говорим за определени мъже, не за масовката. А и жената на 40+ рядко иска младото лъвче за нещо различно от приятно прекарване. Много малко жени се пънат да правят семейства с такива. При тези, при които се е случило (писали са съфорумки), е по-скоро естествен процес, не търсен ефект.

# 687
  • София
Само мрънка и съска Крис. Много ме натоварва.
Абсолютно се разцепихме от танци преди 2 седмици! Младежите наистина бяха странни, стоят по масите и гледат умно.

# 688
Аз обаче не мисля, че младите, след като не танцуват, не се забавляват и не могат да общуват. Могат, но в зависимост от поколението - и забавлението, и общуването им е по друг начин.  За мен ходенето на дискотека например изобщо изключва всякакво общуване напоследък. За забавление пък хич да не говорим.

# 689
  • София
Аз не бях ходила от .... 100 години. Тъй че ми беше интересно и забавно.

Общи условия

Активация на акаунт