''Приятели с привилегии'' от женска гледна точка

• 25 156
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
  • Beyond the stars
hala_penka, ние знаем, че всички списващи тук дами са до една съсипващо хубави, никой нищо не трябва да доказва със снимков материал.

Да кача, ма не съм в желаните категории още, има малко време до 40+ Bowtie

# 661
  • над кукувичето гнездо
hala_penka, ние знаем, че всички списващи тук дами са до една съсипващо хубави, никой нищо не трябва да доказва със снимков материал.
Всичко под ножа, а? На общо основание 😂

# 662
Според повечето списващи тук (теоритици) мъже, ако си жена 40+, е почти обидно безобразно да смяташ, че е възможно да си привлекателна и дори желана жена, пу-пу
Не бе, защо - много са си добре... за наборите си.
Ама така и не успяха да ме убедят, че младите пичове (с 10-15 години по-млади от тях) предпочитат тях пред ей тая русата мацка, например. Особено преди да си надуе джуките.

Пък и ние мъжете като споменем за млада мацка с по-възрастен мъж, веднага се почва: дърти пръчове, не ви е срам, младо яре искате, я си вижте шкембетата... та сега просто ви отвръщаме със същото Simple Smile

# 663
Виждам гора от засегнали се Grinning

Аз си признавам, че скоро не съм попадала на гледката възрастен мъж с очебийно по-млада приятелка, може би е среда... Но срещна ли, ще пиша

# 664
  • Beyond the stars
Виждам гора от засегнали се Grinning

Аз си признавам, че скоро не съм попадала на гледката възрастен мъж с очебийно по-млада приятелка, може би е среда... Но срещна ли, ще пиша

То каквато и да е средата, като отидете в произволен спа хотел с 4+ звезди у нас и .. виждате.
Аз поне там срещам такъв тип двойки, без да твърдя, че преобладават.

П.С. Една приятелка скоро се шегуваше, че влизаме във възрастта, в която можем да спим и с бащата, и със сина. Bowtie

# 665
За именно такива хотели и места говоря. Конкретни. Не съм виждала.

Бръмчалки със силикон много, но голяма възрастова разлика с мъжете с тях няма

# 666
Ами нямаме достатъчно богати мъже, явно Simple Smile
Да почваме ли да изреждаме примери от другаде по света за богати/известни мъже с по-млада красива жена: Тръмп, Леонардо ди Каприо, Саркози, Макрон... оф, чакай!

# 667
Според повечето списващи тук (теоритици) мъже, ако си жена 40+, е почти обидно безобразно да смяташ, че е възможно да си привлекателна и дори желана жена, пу-пу
Не бе, защо - много са си добре... за наборите си.
Ама така и не успяха да ме убедят, че младите пичове (с 10-15 години по-млади от тях) предпочитат тях пред ей тая русата мацка, например. Особено преди да си надуе джуките.

Пък и ние мъжете като споменем за млада мацка с по-възрастен мъж, веднага се почва: дърти пръчове, не ви е срам, младо яре искате, я си вижте шкембетата... та сега просто ви отвръщаме със същото Simple Smile
😅😅
Да убеждавш някого в бг-мама граничи с донкихотовщина.
Както казах - истината е в реала.
Тук си чешем клавиатурите.

# 668
  • София
В България като общо мъжете са бедни, ама доста бедни. В смисъл сериозно нямат пари да излязат на среща, камо ли да поддържат връзка с някакви минимални разходи. За работещи хора говоря.

# 669
От любопитство - кои са тези минимални разходи?

# 670
Роки, извинявай, но не си в правилната среда, не е до България. Всичките ми колеги могат да си позволят да черпят жени, да харчат за връзки, уикенди, почивки, хобита.

Ставаме двама. И да, истината е в реала, та от там и моето убеждение.

# 671
  • София
Кафе, ресторант, бензин...
Да, Елиф, познавам и такива. Просто говоря за бедните работещи като по-голям процент в БГ, за съжаление.

# 672
Аз не се занимавам с мъже, но имам сингъл приятелки, които ходят по срещи и не са се оплаквали точно от това. Напротив, тук все още битува твърдото правило, че мъжа плаща.

# 673
Кафе, ресторант, бензин...
Да, Елиф, познавам и такива. Просто говоря за бедните работещи като по-голям процент в БГ, за съжаление.
Чак не мога да повярвам, като даже не съм и в София. Сутрин и вечер - опашки от коли, вече идвам по-късно на работа и съответно си тръгвам по-късно, само и само да не стоя в задръствания. Петък-неделя импулсивно не мога да отида на ресторант, трябва си резервация. Същото е с добрите СПА хотели.

Да познаваш е едно, да се движиш и търсиш там мъж е съвсем друго. Между другото, стана ми интересен вчерашния ти пост. Наистина ли си готова да рискуваш да прецакаш потенциално добро гадже, само заради две седмици отсъствие?

# 674
  • София
Роки, някои не могат да си позволят сигурно, но има и такива, които не искат. Човек трябва да си отваря очите Satisfied Дори мъж без големи възможности, като има желание, ще намери с какво да те почерпи и къде да те заведе.

Някои предпочитат, не всички, разбира се. Основанията също може да са разнообразни. Също зависи и за какво ги предпочитат - мъжете много добре знаете, че определени жени са за едно-две "наблъсквания", и дотам Wink

Иначе аз си стоя зад думите за дъртите пръчове Satisfied Има и поддържани по-възрастни мъже, но пак не са като  младите. Разбира се, както в обратния вариант, има такива, които ги предпочитат, и такива, които не биха ги доближили Joy

Общи условия

Активация на акаунт