''Приятели с привилегии'' от женска гледна точка

• 25 177
  • 724
  •   1
Отговори
# 705
Не е само до хормони женската сексуалност, а и до психика, опит.
Лично аз разкрих сексуалността си след 32. На база опит, осъзнаване, вече знаеш какво ти харесва и какво не, не е просто дай дай дай.
Бъди би могъл да ми бъде всеки с определен дух, начин на мислене без оглед на възраст. Важно е да ми импонира на светогледа, характера, общуване, забавления и разбира се в секса, ако е бъди с привилегия .
Има определени типажи мъже, които не понасям. Та и на 20, и на 30-40-60 са ми през пастичките.

# 706
  • София
Да, мъжете общо взето, много малко се променят като характер. Тъй че ако е непоносим на 20-25, ще е още по зле на 40-45.

# 707
Rockstar

Е, повечето да, но за други хора не съм съгласен, стига човек да се научи да чете по-смислени книги и да промени начина си на живот, може коренно да промени мисленето си.

# 708
Ммда, тука не мога да не се съглася. Променят се към по-зле, защото живеят в илюзията, че никога няма да си тръгнеш.

Да, мъжете общо взето, много малко се променят като характер. Тъй че ако е непоносим на 20-25, ще е още по зле на 40-45.

# 709
При жените промените в характера са много по-големи сравнявайки ги когато са били на 25, на 35 и на 45. Понякога може да имаме три абсолютно различни жени. Затова ако един мъж на 25 е бил ОК за дадена жена, то тя на 35 може да не може изобщо да го диша, а на 45 да се е хванала с някой който е мислила за мухльо, когато е била 25 годишна.

# 710
  • Paris, France
След менопаузата вече не знам как стоят нещата.

Зле стоят ако жената не е на ХЗТ. И все по-зле става. Никакво либидо, оргазъм два пъти седмично максимум. Това в началото. После идвала вагиналната сухота и ставало още по-весело. Добави и сбабичосването, което при мене се случи буквално за седмици. Някои жени имат горещи вълни преди менопаузата. От тях трудно спят и после са изморени.

Не е само до хормони женската сексуалност, а и до психика, опит.

Изобщо не е до хормони. Малко психика и опит и ставаш секс-богиня след менопаузата. Да се чуди човек защо предлагат точно хормони на мъже и жени с ниско либидо.

# 711
Много е забавно да четеш Говорителката на жените в перимено и менопаузи Joy a.k.a. Невена. Скица.
Сбабичкосване за седмици?! Защо бе, Невена? Има ли оргазми, кожата е опъната. Какво се прецака при теб?

# 712
  • София
Айде, айде, много апокалиптично Laughing Хич не ме стряска Невена, това си е нейният опит (пък и два оргазма седмично, за ожалване сме Joy).

# 713
  • София
Аз много отдавна съм казала - на гледачи в бъдещето не вярвам! Никой не ми е познал!
Между другото, днес е 888, който иска и вярва да пише желания.

# 714
  • Paris, France
Сбабичкосване за седмици?! Защо бе, Невена? Има ли оргазми, кожата е опъната. Какво се прецака при теб?

По-лесно ще ми е да ти кажа какво не се е прецакало - по-бодра съм и се наспивам с 6 или 7 часа сън, а като млада можех да спя по 10 часа. Всичко останало е трагедия. Загубих костна маса, мускулна маса. Качих мазнини и съм на ръба на затлъстяване. 25% мазнина май беше затлъстяване, а аз съм на почти 24%. Станах супер инертна. Аз съм си флегма, но вече дразня домашните. Сложих очила за четене (още преди менопауза).

Ох, корелация между брой оргазми и тургор на кожата няма, за съжаление. Ако имаше, индустрията за вибратори щеше да е по-рентабилна и от военната, а естетичната хирургия да фалира. В първите години след менопауза се губят мастни клетки. Мастни клетки само, не мас. Сланината си остава и отива в други клетки ако не се изгори.

За седмици, да. За 6 месеца ми висна мекичка, гнусна гушка, направих назо-лабиални гънки. Косата ми стана бабешка. Отрязах я до средата на гърба, после още малко и пак седи рядка и грозна пущината. Няма блясък. Амли, алое, нищо не помага. Побеляха ми косите. Писна ми да се къносвам всяка седмица, но това е пУлЮжениЙтУ. Счупи ми се зъб. Вече имам 3 корони в устата. 3 корони, не големи пломби.

Мога да продължа, но ме мързи. Не е оплакваческа тема. Само обяснявам 🌞.

# 715
  • София
Според мен и кофти ген влияе, Невенче. Има хора (и мъже, и жени съм виждала) изведнъж спихват, има и такива, които сякаш замръзват на една възраст. При някои менопаузата е рано, при други доста късно. Доста е индивидуално.

# 716
Невена, късата клечка с гена.
Съпротивата - спорт и подходящи хранителни добавки / хранене.
//
Няма да коментирам оргазми, за да не излезе като хвалба.
Но все пак мъжът ми е по-млад от мен.😊

# 717
Просветлението мисля да го оставя на други, но ей ти един мъдър съвет: ако не можеш да влезеш в чужди обувки и да походиш с тях, въздържай се от прогнози и съвети.

Невена, благодаря за обширния отговор. Не зная защо, но имам усещането, че обичаш да преекспонираш. Бели коси имат и 20-30 годишни жени, коронки имат доста хора под 50, загуба на мускулна маса се бори със спорт и т.н. Излишно е да пиша повече, ти си достатъчно начетен човек.
Връзка между тургур и О може и да няма, но поруменява ли кожата, заблестяват ли очите? Wink

# 718
  • Paris, France
Връзка между тургур и О може и да няма, но поруменява ли кожата, заблестяват ли очите? Wink

Сърцето се разтуптява и почват екстрасистоли 😻🤣❤🌞😇. Гъбаркам се.

Права си, но не бива да отричаме реалностите на остаряването. По-добре да ги знаем. Аз винаги се готвя за лошо. Примерно, знаех за топлите вълни и се бях подготвила. Майка ми и мощен климатик си беше взела, но нямаше топли вълни, а живееше на 50°С.

Да, ген, хранене, спорт, ала бала, обаче петролното си е фертилно. Менопаузата е биологичен механизъм да имаме време за внуци и да не се разсейват с нас мъжете, та да има за младите жени.

Та, и да преекспонирам, и да омаловажавам, на 20г повече никога няма да стана. Извод - изживейте си младостта, че се не връща.

# 719
Не се връща младостта…
Аз съм от (засега поне) щастливците откъм ген, но забелязвам сходно начало на остаряването, съединителна тъкан ли е, какво е, започва да се отпуска, кожата губи блясък, стана време и аз да слагам микро количества хиалурон в горната устна

Хем аз съм най-назад от връстниците ми с процеса на стареене, хем абсолютно неизбежно ме сполетяват същите неща. Няма ген, победил остаряването.

Общи условия

Активация на акаунт