''Приятели с привилегии'' от женска гледна точка

• 25 256
  • 724
  •   1
Отговори
# 510
Това са мъже с твърде много свободно време и неангажирани ни на работа, ни вкъщи. Знам за един случай за тайна квартира, мъжът твърдеше вкъщи, че е нощна смяна. Оказа се, че не си е спазвал ангажиментите на работа и го уволниха, жената разбра, че е отсъствал и се раздуха всичко. Тоест няма как да си с отговорна работа минимум 8 часа дневно, да имаш деца и дом, за които да се грижиш, да обръщаш внимание и на жената и да имаш две любовници и никой да не разбере.

# 511
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Това са мъже с твърде много свободно време и неангажирани ни на работа, ни вкъщи. Знам за един случай за тайна квартира, мъжът твърдеше вкъщи, че е нощна смяна. Оказа се, че не си е спазвал ангажиментите на работа и го уволниха, жената разбра, че е отсъствал и се раздуха всичко. Тоест няма как да си с отговорна работа минимум 8 часа дневно, да имаш деца и дом, за които да се грижиш, да обръщаш внимание и на жената и да имаш две любовници и никой да не разбере.
В предишната ми работа един от мениджърите  работеше  с любовницата си. Даже понякога бяха в командировка заедно Grinning
 Малко конфузно се беше получило, месец след тях се озозвават колеги в същия град, в който са ходили те, и решават да ползват същия хотел. Казват името на фирмата, за фактура, и аха да им дадат същата стая, ама нее, не може, била със спалня.

# 512
  • София
На вас ви се привиждат еднорози, за други е живот. На два пъти ми се е случвало женени да ме оферират за любовница номер 2, при това номерацията е само на база това, което аз зная.
ПП: вицът твърди, че нищо не подобрявало организационните умения на един мъж така, както наличието на две любовници Joy
Да, и аз познаваХ такъв мъж.

# 513
Нелепи са с тия хотели; у наше село на приятелка мъжа ѝ с кредитна платил… и хоп в банкирането

# 514
  • Paris, France
А че то много яко било да си бъди - можеш да пърдиш и да се уригваш, можеш да нямаш пари (или да не трябва да ги харчиш по жената), може да имаш деца от друга...
Да се чуди човек защо му трябва да се стреми да е сериозен мъж. Е вярно, бъдито могат да го зарежат като се появи Сериозния, но ще си намери друга жена - нали сега било модерно да си има всяка жена бъди и доста от жените тук казвате, че с готовност бихте си имали.

Аааа, не. Бъдито не може да пърди и да се оригва В наше присъствие. Може да няма пари, но все пак трябва да е добре облечен, лъснат, усмихнат, наяден и това да си го осигури сам. В някои случаи трябва да осигурява терена + ресторант или нещо си преди, хм, сещаш се какво.

Бъдито деца може да има колкото си иска, но повечето жени не щем да ги гледаме, да слушаме за дертовете и болестите им, успехите в училище итн. С бъдито трябва да ни е леко и отпуснато. Самотни татковци, вдовци с малки деца не стават за бъдита.

Бъди е идеална роля за млад студент, за пътуващ по света, за току що пристигнал в нов град, за мъж в дълга командировка или временна работа в населеното място, нещо такова.

Разведените ми приятелки с деца си хващаха младо бъди без деца. Обратното е рядкост.

# 515
А ква му е файдата на младото бъди да се хване с леля си? Разбирам, че е модерно, но наистина не го разбирам това влечение към по големи с 10+ години жени. Ясно че по младите жени са с повече претенции и вероятно стремеж към развитие на връзката, но са млади, а лелите не са

# 516
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
А ква му е файдата на младото бъди да се хване с леля си? Разбирам, че е модерно, но наистина не го разбирам това влечение към по големи с 10+ години жени. Ясно че по младите жени са с повече претенции и вероятно стремеж към развитие на връзката, но са млади, а лелите не са
Леля знае какво иска и как го иска, не я боли главата, и не капризничи. Освен това, вероятно няма да чака да я хранят и поят.

# 517
Да, каките винаги са с предимство.

Днешният ми рожден ден ме свърза отново с цял куп позабравени приятелки. Мисля, че съвсем скоро ще се обзаведа с поне две нови бъдита. Много добре ми се получава.

# 518

Днешният ми рожден ден ме свърза отново с цял куп позабравени приятелки. Мисля, че съвсем скоро ще се обзаведа с поне две нови бъдита. Много добре ми се получава.
Извинете, ако съм пропуснала, но как успявате да огреете толкова сексбъдита, като цял ден висите тук, на работа ходите ли? Или те си плащат?

# 519
  • София
ЗАщОтО дНеШнИтЕ 45- гОдИшНи изглеждат многуу по- ДоБрЕ от запуснатите 20- годИшНи.

# 520
Абе зависи.

# 521

Извинете, ако съм пропуснала, но как успявате да огреете толкова сексбъдита, като цял ден висите тук, на работа ходите ли? Или те си плащат?

Пенсионер съм.

# 522
  • Paris, France
ЗАщОтО дНеШнИтЕ 45- гОдИшНи изглеждат многуу по- ДоБрЕ от запуснатите 20- годИшНи.

Хм, има и супер направени 20 годишни, но те или слагат обяви за платен секс, или си гледат броя на записаните във влоговете им, или не стават от компютъра.

Повечето от 20-25г колежки на децата ми са девствени. Не щат да се оцапат, страх ги е от болести, чакат принца. Не им се занимава с мъже изобщо, даже и на неработещите и издържани от родители, които разполагат с достатъчно средства.

Както става ясно от темата, повечето жени приемаме, като млади, бъдита в кратки периоди от живота ни, когато нямаме време за връзка, не желаем или нямаме възможност да вложим във връзка или сме някъде за кратко. Ставаме отворени за бъдита чак след като родим. Тогава, обаче, имаме още по-малко време и тенденция да предпочитаме спонсори пред бъдита.

Та, ходят мъжете с по-стари бъдита, защото младата жена не е склонна на такива отношения, а не защото не биха ходили с млада.

# 523
Бъдито просто може да е в образ на бъди за целта, а инак да го раздава сериозен пред друга. ММ има едни тигрови прашки в стария си апартамент, от бъдския си период, когато бил употребяван за секс от някаква женена, дето се търкалят в едно чекмедже и му навяват топли спомени SatisfiedSatisfiedSatisfied
Все се каня да го накарам да ги обуе, та да се посмея малко, но току му хрумнало да се завърне към старото амплоа, та си трая.

# 524
  • София
Ох, беше ирония. Grinning

Просто много често го чувам от жени, попрехвърлили най- знойните си години. Четкат се, подмладяват се с млади гаджета.

Общи условия

Активация на акаунт