''Приятели с привилегии'' от женска гледна точка

• 25 233
  • 724
  •   1
Отговори
# 525
Ох, беше ирония. Grinning

Просто много често го чувам от жени, попрехвърлили най- знойните си години. Четкат се, подмладяват се с млади гаджета.
Кво значи запусната 20 годишна, трябва да е с доста килца и натурално грозна, за да се класира леля и пред нея. Иначе едно, 45 годишната е дашна, развозва, плаща сметки, осигурява терен, изобщо води младежа, ама някак си не мога да си го представя, а като бях под 30 годишен направо ме отвращаваше само мисълта, не че не е имало навити лели.
Предполагам в повечето случаи е свързано с някакви дефицити при младият мъж, или търси лесно и безотговорно, или си търси мама. Щото за наборка или по млада се изискват усилия да я свали, да я задържи, докато лелята е точно обратното. Между другото имам малко опит с такава, беше под 30 годишна а аз на 20, казвахме и лелята щото едно момиче от квартала и беше племенница и от там. Повече никога не повторих с по голяма, няма такава манипулативност и обсебване, накрая до толкова ми писна, че просто спрях да си вдигам телефона

# 526
  • София
Питай мъжете, не ни питай нас. Ние, лошите лели, само се възползваме.

# 527
RF22, пропусна най-важното - дамата на 45 е доста по-интересна в леглото защото знае кое как и не страда от излишни задръжки (с малки изключения, Невена теб гледам). Не ти губи времето с глупости и знае какво иска, казано накратко.

# 528
Имах един приятел ходеше така с някаква дама около 45, той да е бил към 30. Викам му абе какво толкова ти харесва тая кака, той взе да ми обяснява каква майсторка била, какви св*рки правела, как всичко му давала... после ми я показа на снимка и викам мерси - предпочитам стандартен секс с жена, която ми доставя естетическо удоволствие, вместо без никакви задръжки с леля ти.
Разбира се, има и красиви жени на тази възраст, но са единици.
И то сега ми се струват красиви, като са ми наборки - а като съм бил на 30 не ми се струваха така.

# 529
Хич не са единици, особено в голям град като София.

# 530
  • София
Айде от слът шейминг завихме леко към боди шейминг....
Колко много ми говори това за един мъж...

# 531
Хахах, ейдж шейминг туу.
Аз пък пусто се чудя къде ги тия толкова свенливи и недашни 20-годишни. Че то обикновено точно на тая възраст човек е най-разкрепостен. Като знам каква забава падаше на 20-25, изобщо не мога да го сравня със забавлението на един 40-годишен човек.

# 532
  • София
Мисифу, особена работа са днешната младеж. Тъй като имам дъщеря на 19.5, в последните години се събираха в нас с приятелки и съм се наслушала на приказки. Общо казано, са с морала на стари баби, колкото и да е странно.
Някакъв много рязък завой от нашата щура 90тарска секс революция.

# 533
К'ъв шейминг, не, мъжете имат също претенции. И ми се струва доста по-скромни от тези, които прочетох за мъжките бъдита.

RF22, пропусна най-важното - дамата на 45 е доста по-интересна в леглото защото знае кое как и не страда от излишни задръжки (с малки изключения, Невена теб гледам). Не ти губи времето с глупости и знае какво иска, казано накратко.
Какво за вас са глупости?

# 534
Абе то и аз съм чувала от 30-годишни да казват, че ги било срам да се разхождат голи пред гаджетата си и ми беше много странно това. Ама на 20 от какво да те е срам...

# 535
Аз имам син на 23 и живея в чужбина. И тук е така както Роки го описва. Също, или се женят много много млади и се нагърбват със семейни отговорности в ранните си 20 или се женят късно, като дотогава се фокусират върху учене и кариера.

Доста грозни определения прочетох за жени от жени тук. Лели били над определена възраст, мислели се за много вървежни, жалки били, подигравки се пускат. Добре е да сме малко по-възпитани като цяло и да не съдим много-много хора и ситуации, които не ни засягат.

# 536
К'ъв шейминг, не, мъжете имат също претенции. И ми се струва доста по-скромни от тези, които прочетох за мъжките бъдита.

Какво за вас са глупости?

Глупости са всичките етюди, които трябва да изиграеш с една третокурсничка от УНСС (примерно) за да стигнете до леглото.

# 537
Глупости, за някой неопитен или дето не знае какво да прави, да кажем го разбирам до някъде.
Обаче съвсем други си е момиче на 20 с напиращи хормони и огромно сексуално желание, дори и да няма много опит, може да се постигне много. Е да иска се да вложиш малко повече време и усилия, но определено си заслужава. Да не говорим че има млади жени дето могат да скрият шапката на лелите по умния

# 538
А, да бе. Тепърва ще се учим какво е секс. Не, мерси.

Що реши, че на една жена на 45 й липсва мерак? Напротив, много солидно желание си имат.

# 539
  • София
В случая ги разбирам мъжете - и моето отношение към чичовците е същото. Колкото и да ми обясняват колко са опитни, стабилни, зрели, заможни, на мен са ми чисто и просто дърти. Но хора всякакви. Щом и двамата са доволни, мен какво ме бърка?

Общи условия

Активация на акаунт