''Приятели с привилегии'' от женска гледна точка

• 25 226
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
А защо въобще трябва да се чудим за избора на други хора?

Защото толкова ни е акъла!

# 556
Има жени изваяни на струг, които дори на 50 години изглеждат добре като Деби Мур, но има и млади жени, които не са толкова добри. На някои хора природата им е дала по-добра външност и гени от други, ако всички бяха еднакви, красивите жени нямаше да са толкова открояващи се.

# 557
[лично наблюдение]
Няма връзка възраст-опит, когато говорим за добър с*кс. Да те вземе мъж в ръце и да се наслаждава от устните, през цялото тяло, да те доведе до ръба, това е нагласа. Или я имаш или я нямаш

[край на личното наблюдение]

Тъй че за мен млад-стар е безпредметно да се отчита
И моите наблюдения са такива, особено тези лично върху мен. На първия ми път мацката изобщо не разбра, защото я клатих здраво половин час и пак не можах да свърша.
Така че много зависи от конкретното момиче, от отношенията в които сте, ако привличането е голямо и я предразположиш добре, дори момиче без опит се раздава на макс. А и можеш да я научиш така както на тебе ти харесва, това обаче изисква повече време и трайни отношения, а не чук и бег, и на следващата.

# 558
  • Paris, France
На Лъвица И BigCityNights - Честит ви рожден ден! Да сте живи, здрави и много успешни и щастливи! И тази вечер да счупите дансинга и да се наядете хубаво с вкусна торта, да се опияните от пенливо шампанско и да изкарате най-бурната и знойна нощ!

💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🎂🎂🎂🥮🥮🥮

Тук средната класа момчета и момичета рядко се интересуват от секс в ранните и късни 20г. Изобщо не са като нас. Направо монаси и монахини. Това обяснява 25 и 30г мъже с бъдита на 40 и 45г. 20 годишната и посмъртно няма да тръгне да секси с бъди.

# 559
  • Столичанин ама не в повече :D
Колкото и интересна да е една леля, фактите са такива, че младото си е младо, и никакво знаене и незнаене и умения не могат да променят това и мириса и допира и усещанията са съвсем съвсем различни, и го казвам от личен опит в последните 2 години с жени в 40те, в 30те и сега в 20те.
Аз пък нещо се разочаровах..
Мислех, че харесвам по-млади, ама май се оказва, че не баш. На мен все ми се лепят някакви младежи на видима възраст около 25. Ми не ме кефи. Смисъл, визуално, да , ОК, супер, ама много.. как да кажа.. инфантилно и елементарно като поведение и лафове и разговор ииии изобщо не могат да ме привлекат в ума ми.... то никакъв стимул няма там... Май съм леля вече Scream
Излизал съм с жена с дете, която ми беше споделила абсолютно същото, и това всъщност е фундаментална разлика между мъжете и жените.
Предполагам причините не са толкова по-различни от причините една млада жена да си легне с някой чичо.
Мне напълно различни са.

# 560
Уви, тук съм съгласна - младото си е младо и нищо друго не може да замени младостта и енергията на младостта.
Затова е и много важно младите момичета да се научат да не разпиляват този ресурс и да не се занимават с мъже, които са стари, безперспективни или проблемни.

# 561
Уви, тук съм съгласна - младото си е младо и нищо друго не може да замени младостта и енергията на младостта.
Затова е и много важно младите момичета да се научат да не разпиляват този ресурс и да не се занимават с мъже, които са стари, безперспективни или проблемни.

Ами може. Може го замени опита, умствения багаж, уменията, качеството,нивото на комуникация и пр и пр неща. По-нагоре писах как осъзнах, че всъщност младост не ме привлича. Щото на външност ОК, ама вътре .. наивност, инфантилност, нива надолу, нищо интересно общо взето ..

# 562
Рокстар, ти си жена, при нас е различно.
Но вероятно дори ти гледаш за набор, а не за + 20 годишен.
Защото възрастта има значение.
За мъжете повече отколкото за жените.

# 563
Нали, по-добре да се занимават с несериозни мъже на тяхната възраст, които да ги мотаят защото както и преди съм казвал една жена и един мъж на една и съща възраст откъм биологичен часовник нямат ниищо общо, особено след 35, ама  какво да се направи като природата е от женски пол а както е установено Sunglasses .

# 564
  • София
Какъв е проблемът с мотаенето, след като целта на тези отношения е мотаене (най-общо казано), а не нещо по-сериозно.

# 565
Дали и при жените е така, или все пак в един момент почват да искат повече от мотаене?

# 566
Да, по-добре млад мъж и емоции и мотаене и удоволствия, отколкото някой кисел чичо, който се опитва да убеди жените в женски форум, че заслужава младо и хубаво момиче.

# 567
  • София
Дали и при жените е така, или все пак в един момент почват да искат повече от мотаене?
Погледни заглавието на темата и я прочети.

# 568
  • София
Невенке, нямам рожден ден, но мерси все пак Joy

# 569
  • Наблизо
Миленака,имам спомен ,че съм те чела как с мъжа ти не си виждала сериозно нещата и как лека полека се е настанил в сърцето ти.
Може и да греша,но имам ясен спомен как си се дърпала от чувства.
Тоест е възможно.

Общи условия

Активация на акаунт