''Приятели с привилегии'' от женска гледна точка

• 25 223
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
  • София
С мъжа ми стана така, с предишните несериозни – не стана. Иначе и с него тръгнах с идеята да е несериозен и немалко време беше.

# 571
То принципно никога не знаеш какво ще излезе от нещо, независимо дърпаш ли се или не. Ама ако с някого сме си допаднали за компания, физически също сме се привлекли, обаче просто не сме се влюбили... то като мине някакво време така, от там нататък няма да взема да се влюбя в тоя човек. Има около мен и такива случаи, познават се от по сто години и изведнъж голяма любов, видиш ли. Радвам се за тях но не си го представям просто.
Но пък... това че при мен не работи така, на тях не им пречи да са си щастливи, а нали това се търси Grinning
То пък егати скуката щеше да е, ако бяхме все едни и същи.

# 572
  • Paris, France
Лъвица, извинявай 💐! От предишна тема останах с впечатлението, че с БигСити сте на една дата, но май те обърках с друг, който е писал преди или след тебе. Абе, хубави хора са лъвовете.

Дали и при жените е така, или все пак в един момент почват да искат повече от мотаене?

Повечето не го искат изобщо преди края на 20те в днешно време. Днес изглежда налудничаво някоя да си има сериозен приятел на 17г, да се ожени на 18 и на 19г да роди. Преди 35г съм ходила на сватби на мои далечни братовчедки и никой не мислеше, че им е рано. И двете се ожениха малко след баловете си, като едната нямаше 18г, та родителите и подписваха съгласие. Тя роди веднага. Другата подписа, защото приятелят и щеше да учи в София, а по район по соца тя трябваше да учи в Пловдив. Така заживява двамата в стая в общежитието, вместо с други хора от техния пол ако бяха бекяри. Понеже изчакаха да си купят жилище и да се устроят и синът им се роди 10г след сватбата, старите роднини мислели, че не могат да имат деца 😻🐸. Сега биха и писали тук, че е много млада да ражда на 28г.

Някои от моите съученички на 20г бяха женени и с дете, освен, че учеха и работеха. Така е родила покойната абсурТ. Повечето родихме късно, защото заминахме, а в България имаше жестока криза.

Но да, прав си, че младото си е младо.

# 573
  • София
Рокстар, ти си жена, при нас е различно.
Но вероятно дори ти гледаш за набор, а не за + 20 годишен.
Защото възрастта има значение.
За мъжете повече отколкото за жените.
В края на краищата ми се струва, че ако се събера с някого, ще е около моята възраст, или 5--7 години минус, нещо такова.

# 574
Гледам, че още дисреспектвате жените дето ги харесват много по-млади мъже.
Ами, без да ща да разочаровам никой мъжун, готина съм си.
И си имам избор. Но то не е само на база външност. Или години.
Но аз съм вампир. Нека кажем, че аз съм изключение.
Виждам, че младите мъже покрай мен предпочитат доста жени около 40-45 и те дори не са 1/10 поддържани, колкото мен или с нещо особено в характер или излъчване.
Не е мами ишу, не е майчински инстинкт. Не.
Нарича се женственост.
///
Оооо, Бигси, честит рожден ден!
Здрав и прав! И все така мъдрец.

# 575
Нямайте илюзии, че на 45 от жената се процежда женственост, привлекателна за което и да е 20 годишно дете.
Има умора от живота, която всички ни е надвила и тя личи, ако ще на чарлиз терон да го докарва външно

# 576
Точно от доста по-млади мъже съм чувала коментари че наборките им повечето по-малко им допадат в днешно време. Ама говоря за тези, с които изобщо сме стигали до кой знае какви разговори, т.е. с тях по презумпция сме що-годе на един акъл за да се заприказваме чак толкова. Че има и такива дето се слагат, ама то да се чудиш какво да го правиш - на коляно ли да го дундуркаш, що ли... Grinning Е там вече наистина майка им трябва, ама да си стоят при родната си, те са си деца пък ако ще и на по 30 да са станали. Но тях и техните наборки толкова ги искат обикновено.
Наистина не е само до ЕГН, това важи и за двата пола.

# 577
  • Paris, France
Не е до женственост, защото на 45г хормоните вече отдавна са потеглили на юг.

Повечето връстници на децата ми казват, че няма да откажат на 40, 50 или 60 годишна. В смисъл, пуснал им някой - възползват се. Ясно е, че връстничките им не щат да се натискат по паркове или да ходят в хотел, общежитие или нечистен от 2 години 20м² за един тек. Старата не ламти за подаръци, нито очаква нещо във финансов план и затова ги устройва. Тези, които остават и даже се женят за такива жени са мъже, за които удобството е над адреналин и тестостерон и предпочитат да вложат времето си в друго. На втори брак тези, същите мъже се женят за много по-млада от предишната, както и от себе си.

# 578
Е, с вятърни мелници нема се боря.
Ок!
КАто сте изморени, и вяли, не мислете, че всички са така. И така изглеждат.
Успокоява психиката, но реалността си се случва така или иначе.

# 579
Това, че изглеждаме добре, поддържани и всичко НЕ променя факта, че сме на 45/50.
Илюзии са приповдигнатите одухотворени “възрастта е само цифра” надежди, че ни виждат различно. Безпогрешно познавам възрастта вече, дори насреща да ми кокетничат в стил фатална жена моника белучи и прочее

# 580
И защо толкова ви притеснява този факт?
Очевидно.

# 581
Огледалото приземява
Който се притеснява, негов проблем
Аз съм на годините си, на мястото си, на опита си

Всяка друга претенция е тъжна илюзия

# 582
  • София
Това, че изглеждаме добре, поддържани и всичко НЕ променя факта, че сме на 45/50.
Илюзии са приповдигнатите одухотворени “възрастта е само цифра” надежди, че ни виждат различно. Безпогрешно познавам възрастта вече, дори насреща да ми кокетничат в стил фатална жена моника белучи и прочее
Ами има хора, които предпочитат неангажиращи отношения с хора на такава възраст.

# 583
Това казвам
За мен не е поради небивала женственост

# 584
  • София
Тяхна работа. Какво значение има?

Общи условия

Активация на акаунт