Всички ли мъже изневеряват в определен период от живота си?

• 25 779
  • 634
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Зависи.
Някои изневеряват, други не изневеряват, а трети изневеряват на едни жени, а на други не.
В повечето случаи зависи и от жената - от отношенията в двойката и от отношението на жената към темата (дали и доколко би понесла да й се качат на главата).

# 16
  • София
Аз само за моите отговарям! Другите не ги паса.

# 17
  • София
Но ако всички мъже изневеряват, то това не прави ли и жените кръшкачи? Смисъл с кого ще изневерят мъжете - с други красиви жени, които също ще са във връзка. Рядко жена струваща си изневярата и драмата ще бъде сама.

# 18
Не, не са всички. Според мен изневеряващите (мъже или жени) просто не могат да си представят, че някой може да не иска да кръшне от време на време, за разнообразие. Или както каза maiathebee, хората се успокояват с мисълта, че и да изгонят този партньор, следващият ще е същият.

# 19
Сблъсквала съм се с ужасно много мъже, които изневеряват. Въпреки това си залагам главата, че не го правят всички. Обяснението за мнението ми - изневярата е свързана с определен тип мислене като цяло за живота и половете интимно, което е дълго за описание, но го притежават абсолютно всички доказано изневеряващи и/или готови във всеки момент да изневерят, с които съм се сблъсквала; притежават го и много други мъже, които не ми е известно да са изневерявали, но също демонстрират готовност. Има мъже обаче, за които такова мислене е ....абе не мога да намеря дума, която да опише колко изначално им е чуждо. Верни са като кучета и в костния мозък.
Та, не,  не всички мъже кръшкат. Не знам обаче как да разпознаеш читавите, ако това се мъчиш да откриеш. Или с времето се научаваш да ги разпознаваш, или никога не успяваш да се научиш.

# 20
Такива генерални въпроси са излишни. Не, не всички, познавах двама, които никога не са. Познавам и много жени, които изневеряват/ изневерили са на партньора си. Има много изневеряващи ( и мъже и жени), има много, които не го правят, но го искат и такива, които не го правят и не искат. За затварянето на очите, не, децата, семейството и т.н не са причина, а извинение, за да продължава всичко по старому.

# 21
  • Варна
Ако имат възможност и нисък риск да бъдат хванати, повечето ще изневерят според мен.

Споделям това мнение.

И всъщност темата повдига един въпрос, който винаги ми е бил интересен - тези, които се кълнат, че даден мъж никога не е кръшкал, как са толкова сигурни като не са били на 100% заедно?

# 22
Не, не всички мъже изневеряват! Това е просто оправдание на жени, на които им изневеряват. И не, не трябва да се търпи, преглъща и оправдава в името на семейство, деца, “какво ще кажат хората, ако се разведем” и т.н.
Щом веднъж се загуби доверието, какъв е смисълът, животът в много кратък, за да го прекараме с хора, които не ни искат, защото там зад ъгъла е някой, който ни иска. Децата порастват, близките го приемат, на околните не им пука.

# 23
що за въпрос..нали са по двойки...мъж с жена...значи изневеряват по равно....
п.п.ако жените не даваха мъжете няма как да изневеряваме

# 24
  • Далечният изток
Някоя, която познава всички мъже, следва да отговори на въпроса.
Аз познавам доста ограничен брой от "всички" и мога да коментирам тях. Изневеряват. И на мен включително са ми изневерявали.

# 25
Изневеряват, ако им върже някоя.
Бившия се гласеше все едно отива на бал за работа(в строителството) . Влюбен бил. Накрая от 2 стола на земята, няма май вече коя да му върже.От дърт к*рвар по-грозна гледка няма. Престарял, с виснало шкембе и 1000 болежки но точи лиги по фейсбук фалшиви профили.
 Аз никога не съм изневерявала, май там ми е грешката.

# 26
що за въпрос..нали са по двойки...мъж с жена...значи изневеряват по равно....
п.п.ако жените не даваха мъжете няма как да изневеряваме
Е, може единият от "двойката" да не е обвързан. Грешна ти е математиката Joy

Няма как някой да ти даде гаранции, че ще е верен. Много зависи как ще се развият отношенията ви, може след 20 години брак да ти изневери, дори да не е имало индикации преди това.

Важното е, ако не смята да те напуска, да не разбираш никога за това.

# 27
Изневеряват тези дето не ценят жена си .
Макар , че всички биха се загледали по хубава жена , дори и ние жените.
Но ако жената изневери , не можело за нея

# 28
  • Paris, France
Ми не всички. Бившият, колкото и да е черен, всъщност не ми е изневерил. Съчини си една история за 2018, но доколкото можах да проверя, а и съдейки по непрекъснатите му лъжи, нищо не се е случило тогава.

Наблюденията ми са, че повече неизневерявали мъже лъжат, че са изневерявали, когато жива жена не ги е пипвала и с гумена ръкавица, отколкото изневерявали, че са били верни.

Физическите и/или финансови алфа мъже, които могат да отръшкат всяка пета жена и имат гаджета, любовници, съпруги, приятелки с привилегии, обикновено не се хвалят с тези факти и даже не говорят за секс. С тях нещата стават естествено.

# 29
Според моя вечна теория и нЕкои наблюдения, 95 процента от мъжете изневеряват или са го направили поне веднъж. Без значение колко обичат партньорката или съпругата. Дори при двойки, при които видимо е немислимо и абсурдно.
Не че фактът променя нещо, ако връзката е силна. И не че се разбира (в повечето случаи).

Общи условия

Активация на акаунт