Всички ли мъже изневеряват в определен период от живота си?

• 25 778
  • 634
  •   1
Отговори
# 45
Ами ето един мисловен експеримент: "Ако имаш възможност еднократно да спиш с изключително привлекателен партньор при 100% гаранция, че няма да има последици (никой няма никога да разбере, няма да хванеш полова болест, да има бременност), ще се възползваш ли?" Какво биха отговорили повечето хора според вас?
В анонимна анкета или открито Laughing

Хаха, да!
Може би повечето ще изберат опцията "ама защо еднократно?!", не знам. Grinning

# 46
Аз познавам един мъж, за когото съм сигурна, че никога не е изневерявал. Човекът е с много висок морал и това е под достойнството му, неговата теория е, че ако толкова иска да е с някоя жена, първо трябва да се раздели с настоящата, иначе ще му горчи и няма да се наслади на преживяването.
За съжаление не е моят (вече бивш) съпруг Joy

# 47
  • София
Ами ето един мисловен експеримент: "Ако имаш възможност еднократно да спиш с изключително привлекателен партньор при 100% гаранция, че няма да има последици (никой няма никога да разбере, няма да хванеш полова болест, да има бременност), ще се възползваш ли?" Какво биха отговорили повечето хора според вас?
В анонимна анкета или открито Laughing

Хаха, да!
Може би повечето ще изберат опцията "ама защо еднократно?!", не знам. Grinning

JoyJoyJoy
И този момент го има Joy

# 48
Реално зависи от обстоятелствата и обкръжението. Понеже темата е за мъже - за пред аверите отговорът ще е, че ще я избуши веднага, поднесено с простащина, съобразена с нивото на тайфата. За пред жената - ауууу, как може изобщо да помислиш, че ти изневерявам. Пред родителите/семейството зависи - вероятно ще влезе в хленчещо-обяснителен режим за оправдана изневяра и ще срещне подкрепа, понеже е нашето гардже.

# 49
Аз мъжа си започвам да го подозирам, когато видя такива теми, иначе не Grinning
Смешно, не смешно - аз съм така, за мен е под достойнството ми, гадно и гнусно, освен това не разбирам как хората имат енергия за цялото това нещо. Особено пък женените с деца и работа/бизнес - кога намират време и защо? Честно казано не си представям живот, в който ще сме на тръни да си разменим телефоните, да се следим, да се хващаме. Мерси. Излишно напрежение Grinning Аз лично познавам и също толкова много жени, които изневеряват, така че си зависи от човека, не е до пола.

# 50
  • Далечният изток
Скрит текст:
Този въпрос ми звучи по следният начин. Ако оставям колелото си пред блок без да е заключено, може ли никога да не го откраднат ?

Ако човек си прибира си колелото всяка вечер вкъщи и си заключва дома - малко вероятно е да влезе някой да го открадне. С мъжката изневява е по същият начин, ако жената неглижира мъжа си - отваря врата за някоя друга да го утеши/забавлява.

Скрит текст:
Помненете за всяка изневяра са необходими поне трима човека Wink Има мъже, които никога не са изневерявали, както има и жени на които никога не са им изневерявали. Както има и колела дето са нощували навън незаключени и не са били откраднати.

Joy
За всичко са виновните жените разбира се. Както тази, с която изневерил, щото нещо го провокирала, така и тази, на която изневерил, щото не си вдигала краката в момента, когато той си поиска... Пък той миличкия.... даже не му се иска, ама заради пустите жени, ей на, не са го заключили у тях.

# 51
На такива хипотетични въпроси няма никакво значение кой какво е отговорил, защото в 90% от случаите може да направи точно обратното ако се случи реално. Така че тия лексикони ги оставете на децата

# 52
Нарциса, мен ме интересува за себе си вътрешно и честно какво би отговорил. Не само мъж, ами и жена. Ей тук по темите тези дни четох фантазии за някакви секси викинги, писано от жени, жените също си фантазираме всякакви неща. Simple Smile Е, ако ти се отвори възможност да спиш с този викинг, актьор, герой от книга или там каквото много те пали, без последици!, ще поддадеш ли? Кой няма да поддаде, някой в остра форма на влюбеност може би...

# 53
  • Варна
Всеки мъж иска да изневери в главата си. Прекалено им е силно желанието за секс.

# 54
  • Далечният изток
Мда, сетих се за този виц Simple Smile
С жената се разбрахме да си изберем трима човека, с които можем да преспим, ако ги видим на живо, без да си правим проблеми.
Тя си избра Брад Пит, Чанинг Тейтъм и Брадли Купър. Пък аз си избрах нейната приятелка Мимето, съседката от 5-ия етаж и учителката по литература на сина ни.

# 55
  • София
За всичко са виновните жените разбира се. Както тази, с която изневерил, щото нещо го провокирала, така и тази, на която изневерил, щото не си вдигала краката в момента, когато той си поиска... Пък той миличкия.... даже не му се иска, ама заради пустите жени, ей на, не са го заключили у тях.

Изопачаваш ми теза. Казвам, че всеки има роля в изневярата. Щом не приемате мойта теза, какво остава - да приемете, че са виновни мъжете за изневерите и всички мъже са прасета и в даден момент ще изневерят?! Не ми се струва, че ще имаш добър живот, ако вярваш това.

Все пак, за англоговорящиете, споделям по-задълбочен и по-точен анализ на темата:

# 56
Всеки мъж иска да изневери в главата си. Прекалено им е силно желанието за секс.
А този наистина неоспорим факт означава ли, че всеки мъж е в състояние да добута нещата до изневяра? От прочетеното дотук оставам с впечатление, че повечето жени са склонни да надценяват мъжете в това отношение. Изневярата е трудоемко мероприятие и е единствено по силите на герои на социалистическия труд. За останалото вече се писа - празни хвалби, мързел и страх.

# 57
  • София
Скрит текст:
Изопачаваш ми теза. Казвам, че всеки има роля в изневярата.
Скрит текст:
Щом не приемате мойта теза, какво остава - да приемете, че са виновни мъжете за изневерите и всички мъже са прасета и в даден момент ще изневерят?! Не ми се струва, че ще имаш добър живот, ако вярваш това.

Все пак, за англоговорящиете, споделям по-задълбочен и по-точен анализ на темата:

Основната роля е на изневеряващия. Приемам, че може да носи отговорност за действията си. "Другите са ми виновни" са лигавщини.

# 58
  • Варна

Веднага казвам за себе си - да, бих го направила.

# 59
  • София
Има разлика да можеш да оцениш хубавото (секси викингите) и да искаш да изневериш с тях на човека, когото обичаш.

Моят отговор е: категорично не. Никога не би ми хрумнало. Независимо от гаранциите и от привлекателността на този човек. Ако ще ченето ми да висва до ключиците.

Общи условия

Активация на акаунт