Всички ли мъже изневеряват в определен период от живота си?

• 25 785
  • 634
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Има и такива алфа мъже. Но при тях никоя връзка не е "ексклузивна". В смисъл даже и да живеят с някоя, пак има ясна уговорка, че не са съвсем заедно. Така че пак не е баш ...
Но те са много, много рядко в България.

# 31
Всеки може да говори само за себе си. Всякакви изявления за други хора (дядо ми, приятелят ми, мъжът ми не е изневерявал) за мен са наивни. Хората имат много лица.

# 32
  • София
Ама въпросът не е дали всички мъже изневеряват на съпругите/половинките си, а дали всички мъже някога изневеряват на някоя. Въпросната "някоя" може да им е гадже от два месеца например.

# 33
Твърдението, че всички мъже изневеряват е като да твърдите, че всички жени са к@рви. Ми не, не са.
Да, има, и мъже и жени, но те се раждат такива, не стават в последствие.

# 34
Имам една теория въз основа на наблюдения, че значителен брой мъже и жени не са обвързани от голяма любов. Така като слушам как някой много си обичал партньора, обаче бил кръшнал, защото [...], веднага преценявам за себе си колко точно обича.
Или - уж чудесно семейство, обаче единият  охотно се включва в шеги на тема изневери, менюта, очи и там другите познати елементи на вицовете. И там нещата за мен поне са ясни.

# 35
  • София
Ами по принцип, ако е някоя връзка на срещички от 2 месеца и някой от двамата излезе, напие се и се спъне....
Въобще брои ли се?

# 36
  • София
Този въпрос ми звучи по следният начин. Ако оставям колелото си пред блок без да е заключено, може ли никога да не го откраднат ?

Ако човек си прибира си колелото всяка вечер вкъщи и си заключва дома - малко вероятно е да влезе някой да го открадне. С мъжката изневява е по същият начин, ако жената неглижира мъжа си - отваря врата за някоя друга да го утеши/забавлява.

Помненете за всяка изневяра са необходими поне трима човека Wink Има мъже, които никога не са изневерявали, както има и жени на които никога не са им изневерявали. Както има и колела дето са нощували навън незаключени и не са били откраднати.

# 37
Ами ето един мисловен експеримент: "Ако имаш възможност еднократно да спиш с изключително привлекателен партньор при 100% гаранция, че няма да има последици (никой няма никога да разбере, няма да хванеш полова болест, да има бременност), ще се възползваш ли?" Какво биха отговорили повечето хора според вас?

# 38
Само не разбрах жената какво е виновна, че мъжът не може да си държи гащите вдигнати Simple Smile Това е негово еднолично решение.

# 39
Имам една теория въз основа на наблюдения, че значителен брой мъже и жени не са обвързани от голяма любов. Така като слушам как някой много си обичал партньора, обаче бил кръшнал, защото [...], веднага преценявам за себе си колко точно обича.
Най-интересното мнение за мен в темата, макар че може би дискусията би завила в семантична посока.

Замисляла съм се много пъти, че хората имат не само различно разбиране за това какво е любов, но и различна способност за любов. Опираме до индивида.

PS. За мен описаното също не е любов.

# 40
  • София
Жената е виновна, когато показва търпимост.

# 41
  • София
Ами ето един мисловен експеримент: "Ако имаш възможност еднократно да спиш с изключително привлекателен партньор при 100% гаранция, че няма да има последици (никой няма никога да разбере, няма да хванеш полова болест, да има бременност), ще се възползваш ли?" Какво биха отговорили повечето хора според вас?
В анонимна анкета или открито Laughing

# 42
Какво ще отговорят хората не е важно. От съществено значение е как ще отговориш ти.

# 43
Може би на мъжете им стиска повече да изневеряват, а на жените по-малко, но не изключва желанието за изневяра. Мъжете харесват с очите. И аз съм на мнение, че в подходящ момент, при възможност и жена, която визуално е техен тип, почти всеки мъж би изневерил. Защото го приемат по-леко, не навлизат в чувства и т.н Жените сме по-трудни, търсим повече, въпреки че с днешните поколения, май не.е така ситуацията.

# 44
Всички мъже са такива - оправдание на слабо характерни нещастни женици да търпят неверните си мъже, щото не им стиска да им набият шута и да си търсят щастието.

Общи условия

Активация на акаунт