Всички ли мъже изневеряват в определен период от живота си?

• 25 810
  • 634
  •   1
Отговори
# 630
Добре, че ме подсети.
Една дама писа, че е феминистка. Феминизмът е движение за изравняване на правата на жените с тези на мъжете. И моят въпрос за 100 000 лв. е да ми каже едно право, което мъжете имат по закон, а жените нямат.

Лъвица

Вие сте наравно с мъжете, нищо повече- дори да сте най-красивата жена на планетата Wink.
Мъжете управляват света, а жените управляват мъжете. Уви, от скоро стана ясно, че мъжете нищо не управляват защото са негодници. Кофти новини за всички жени, защото вече не управляват света.

# 631
Всъщност жените са по-ценни, и децата също. Това ни е заложено от природата. Битките, ловът и борбата с хищниците са направили така, че броят на мъжете да се редуцира периодично. Тогава сравнително малък брой мъже оцелели могат да възстановят популацията, но отидат ли жените и децата пленени или избити, тогава играта свършва. Да не давам примери от по-новата история,  такива има безброй с водене на чисто самоубийствени битки с цел защита до колкото е възможно на цивилни, които по същество са предимно жени, деца и старци.

# 632
  • Далечният изток
Ох, изчетох... над 100 мнения, ужас....
Да питам господина с антоним жасмина, наистина ли не е срещал жена, която прави секс за удоволствие? Съвсем сериозно питам. Това ми стана супер странно. Осъждат се жените, които правят секс за удоволствие, като морално пропаднали, и се възвисяват жени, чиято роля е нещо като крави за разплод. Извинявай, но живеем в 21 век.
И още нещо. Дали едно дете ще се роди момче или момиче, се определя от гените на бащата. Ако ти направиш дете и то се окаже момиче?! Какво ще е виновно това беззащитно същество, че ти с твоите гени си го създал от по-низшия пол, та да страда детето цял живот?

# 633
Всъщност жените са по-ценни, и децата също. Това ни е заложено от природата. Битките, ловът и борбата с хищниците са направили така, че броят на мъжете да се редуцира периодично.

Абе, честно, къде ги четете тези работи Smile Имам чувството, че има някаква паралелна реалност, за която никой не подозира.

# 634
Темата се изчерпа и премина в кой е по-по-най...
Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт