Всички ли мъже изневеряват в определен период от живота си?

• 25 812
  • 634
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Animsaj, ти си този, който в почти всеки пост се опитваш да хапеш някого, пък сега се правиш на жертва Joy Цитатът долу е само един пример. Несериозно е.

Скрит текст:
Зрелостта не е даденост, обаче. Напротив, човекът по подразбиране, е доста незряло създание.
Ама не е така. Какви са тези общи приказки? Половата зрялост си е пределно ясно кога настъпва. Има и аномалии, дано не беше ти, която забиваше по изключенията, игнорирайки обективната истина. Психологическата зрялост настъпва на 18 години. Има черти които се формират на определени етапи, не ми се изреждат, като почнем от 7-годишните, които осъзнават идеята за "аз", през поемането на отговорност, способността да плануваш, синтезирането на информация, аналитично мислене... училището и родителите са идеалната среда това да бъде усвоено. 18 години. Точка. И много от "улавите" само се правят на "улави" и са си съвсем адекватни и съвсем всичко разбират - и отговорности и последствия, но номера им минава.

Да, тъй като жените са биологично по-ценни за продължаване на вида (сметни с 1000 жени и 1 мъж колко бързо ще нарасне човешкия вид, и с 1 жена и 1000 мъже), това им носи някои бонуси от чисто биологична гледна точка. Съответно на тях им е по-лесно да се размножават, природата е осигурила това, за да осигури вида. Не ми се струва никак сложна концепция.
Моля те, не се дръж като мъжемразка, посветена на това да докаже, че жените са по-важни от мъжете. Пишеш го на форум, писан на програмни езици създадени от мъже, на компютър, създаден от мъже, с Интернет, създаден от мъже, на инфраструктура, изобретена, поддържана и създадена от мъже, в сграда, построена от мъже. Хайде да ти разгледаме глупавия пример, ако на света са останали само 1000 жени и 1 мъж. Кажи ми какво ще се случи, ако само 1 мъж умре?

... (сметни с 1000 жени и 1 мъж колко бързо ще нарасне човешкия вид, и с 1 жена и 1000 мъже), това им носи някои бонуси от чисто биологична гледна точка. Съответно на тях им е по-лесно да се размножават, природата е осигурила това, за да осигури вида. Не ми се струва никак сложна концепция.
Какви са тези бонуси??? На кои им е по-лесно да се размножават???

Ако някой все още се "лута" след 25-26 това е лично техен личностен провал.
Именно.

Скрит текст:
Е за кога говорим? Нашите са бумъри, оженили се на по 23, абсолютно неподготвени за родители.

Това е дълга тема. Лично аз смятам, че трябва да има училище/курс за родители. Но човешкият вид е много успешен, защото живее достатъчно за да може за децата да се грижат не родителите им, а прародителите им - баби и дядовци. Е... беше. Никога в човешката история не е имало толкова много на брой 30-годишни бездетни жени.

И жени програмистки има.
Е, голям праз. А и има голяма разлика между това да създадеш език за програмиране и това да го ползваш. Кому е нужно това самоизтъкване, че жените са по-важни от мъжете? аз ще ти кажа, нужно е единствено на жени без стойност, който искат да получат пари, привилегии и грижи, които не са заслужили с качествата си, а трябва да изхождат от пола им.

Не искам да доказвам, че жените са повече, ама ти буташ спора в тая посока...

Да ти припомня какво коментирам:
Да, тъй като жените са биологично по-ценни за продължаване на вида...

Ако единият мъж умре, ще стане същото, като ако умре едната жена в обратния пример.
Попитах те какво ще стане в твоя нелеп случай, ако са останали 1000 жени и 1 мъж. Това е твоя пример, целящ да докаже, колко жените са по-важни. Отговори, ако можеш да си обективна, без да шикалкавиш.

Аз на въпроса ти отговорих, но още чакам ти да ми отговориш в кой сценарий ще се възстановят по-бързо бройките на човешкия вид Wink Изобщо не се опитвам да изкарам жените повече от мъжете. Те имат своите предимства, както и мъжете. Да, що се отнася до размножаването, женските са по-ценни. Това е просто факт. Ти се опитваш да омаловажаваш приноса на жените, и когато някой ти посочи грешките в съжденията, се оплакваш, че хейти мъжете. Не знам какво точно се опитваш да докажеш, и дали на нас или на себе си, но не се получава.

# 586
В последните две години работя само с жени във всички области и задачи и не виждам какво толкова крепят мъжете.

Мъжете са черноработниците на човешкия вид. Моля потърсете клипчета (най-бързо е) в нета, ще намерите много неща. Но като цяло инфрастурктурата се крепи на тях - енергозахранване, водоснабдяване, пътища; те строят - пътищата, язовирите, ТЕЦ-ове, АЕЦ, ВЕЦ, сградите (огледайте се - всичките са построени от екипи, в които мъжете са поне 99% и без тях би било невъзможно, което също трябва да се отбележи); инженерството - авиация, сухоземен транспорт и воден транспорт; Има и други области, но ако очевидното не Ви е достатъчно, никакви факти не могат да Ви разубедят, че мъжете са в основата на цивилизацията. Ако мъжете хипотетично изчезнат до няколко дни няма да има електричество, до месец вода, и това ще е последния ден, в който е строена сграда или лят бетон.
Има още нещо, с което мъжете са безценни. Мъжете на всеки народ пазят своите жени. Там, където мъжете не са били достатъчно силни, са били избити, а жените изнасилени и поробени. Да напишеш, че мъжете не са нужни, докато ползваш изобретения на мъже за комуникация по Интернет е като да ядеш свинско и да настояваш, че си вегетарианец.

Animsaj, ти си този, който в почти всеки пост се опитваш да хапеш някого...
Цитираш, че те моля да не бъдеш мъжемразка.
Цитираш, че ти обръщам внимание и че зрелостта не е абстракция, а си е съвсем ясно понятие, при това обвързано с възрастта (по същия начин по който да речем по месеци бебето се развива в майката или след раждането се отбелязва прогреса на сетивата му) и т.н.
Цитираш ме, че те питам във въображаемия ти сценарий какво ще стане ако само един мъж изчезне и ти за пореден път избягваш отговора. Защото отговора е, че ще изчезне човешкия вид. Ама това не ти хареса, защото искаше да докажеш, че жените са по-важни от мъжете в твоето въображение.
Ако това наричаш хапане, съжалявам, имаш проблеми с общуването.

# 587
мъжете са в основата на цивилизацията
Колко деца роди, викаш?

# 588
Ъъъъ хипотеза е кое, че човек може да е самотен и във връзка?

Елементарно, Уотсън, думичката "може" изразява условност, хипотетичност. Ама как да обясниш това на някой, за когото воденето на дискусия се състои в наричането на опонента - "редпилър" и да смята, че така е спечелил спора, щото другия е принуден да обяснява как няма сестра.
Тоя дето ви казва, че в спора се била раждала истината, не е влизал в бг-мамата Wink

# 589
  • София
Посипвам си главта с пепел и отивам да си отворя едно розе като видна кифла...

# 590
...що се отнася до размножаването, женските са по-ценни. Това е просто факт.

Кога това е станало факт? Факт подкрепен от какво? От примера, който ми даде и на въпросът ми какво става, ако един от мъжете умре, отговора е, че изчезва човешкия вид. Този ли факт те подкрепя, че женският пол е по-важен за оцеляването?
Ама оцеляването не е само раждане. Трябва и подслон, трябва и защита да не те изядат вълците, трябва и топлина, да не измръзнеш през зимата, трябва и някой да ти носи храна. Искаш да ми кажеш, че като се съберете 1000 бременни жени на полето и човешкия вид е осигурен? Аз пък виждам само един ужасяваш край на човешкия вид - една изключително грозна и болезнена смърт.

# 591
А кой е казал, че не трябват мъже в общочовешки план. Ма нека си работят във Вецове и нам си кво, да ми ремонтират колата и да ми лепят плочките, за което си плащам!!!! Btw
ама това означава ли, че трябва да си взема мъж у нас да си го гледам ... Ха-ха ми не. Достатъчно е да имам кинти да си плащам за нещата, които ми трябват. Пък дали е мъж или жена, който ми ги върши, слабо ме вълнува.

# 592
  • София
И огромния процент на жени над 30 без деца си го съчини!
Колко огромен процент? В коя държава? От кога точно е проучването?

На майстора си плащам, оправя каквото има да оправя и си тръгва. Кое не е ясно?

# 593
Факт е, че 5 мъже и 100 жени ще допренесат много повече за увеличаването на населението, от колкото 5 жени и 100 мъже.
Първите 20-30 години. След това се изравняваме. Щом природата го е решила така значи има нужда от двата пола.
Днес научих, че Ралф Шумахер бил гей.
Вече ще гледам на моторните спортове с малко повече резерви.

# 594
Мисля, че на този форум наистина трябва някаква редпил тема, може и цял раздел, защото хората пишат с техните си болежки и тревоги, а накрая заради едни и същи половината теми на нищо не заприличват. 😀

Не, извинявам се, animsaj не съм го засичала досега.

# 595
  • София
Първа тема: Защо редпилърите мразят милфките?

# 596
Защото понякога омразата и сексуалното желание са две страни на една и съща монета... 😀

# 597
Аз те нарекох лъжец, защото хвърляш измислени статистики. Това, скъпи е лъжа.

Мен сте нарекла "лъжец"? Нищо чудно, че го пазихте в тайна толкова време.
Сега ще докладвам поста Ви, защото е като "крадеца вика дръжте крадеца".

А кой е казал, че не трябват мъже в общочовешки план. Ма нека си работят във Вецове и нам си кво, да ми ремонтират колата и да ми лепят плочките, за което си плащам!!!!
Тренда в момента е жени да демонстрират класа показвайки пълната си независимост от мъжете по света, което включва тоталното отричане на техния принос за каквото и да било. По ключови думи "we don't need men" ще ги откриете, просто с едно клипче не може да се опише цяло движение. Има някаква връзка с "не чистя, не готвя", с което се демонстрира, че жените получават всичко заради това, че са жени. Може би повече е популярно на Запад, но с денонощното висене в тикток на деца до поне 10-ти клас, това им се втълпява като начин на живот. После реалността ги блъска като влак в насрещното.

Мисля, че на този форум наистина трябва някаква редпил тема...
Може ли някой да ми обясни какво е редпил? За пръв път чух думата преди ден-два. Аз си я обясних с филма Матрицата, където червеното хапче те събужда от илюзорния свят и ти дава горчивата истина. Това ли е? И ако е това защо горчиви жени говорят за редпилърството като някаква тема табу?

Последна редакция: вт, 20 авг 2024, 19:37 от animsaj

# 598
Ще изтрият всичко от последните страници, не се мори.

И аз излъгах къде?

Да попитам ли любезно осемдесети път за сещаш се какво? Какъв ти е проблема да посочиш източници? Нали отнякъде си взел въпросната стъкмистика

# 599
  • София
...що се отнася до размножаването, женските са по-ценни. Това е просто факт.

Кога това е станало факт? Факт подкрепен от какво? От примера, който ми даде и на въпросът ми какво става, ако един от мъжете умре, отговора е, че изчезва човешкия вид. Този ли факт те подкрепя, че женският пол е по-важен за оцеляването?
Ама оцеляването не е само раждане. Трябва и подслон, трябва и защита да не те изядат вълците, трябва и топлина, да не измръзнеш през зимата, трябва и някой да ти носи храна. Искаш да ми кажеш, че като се съберете 1000 бременни жени на полето и човешкия вид е осигурен? Аз пък виждам само един ужасяваш край на човешкия вид - една изключително грозна и болезнена смърт.

И пак избягваш въпроса Wink Ако умре последният представител на който и да е пол, това би значело края на вида. Разбира се, в днешно време има замразена сперма, клониране и други неща, та всъщност жените няма да се затрият, но това е друга тема. Жените ще намерят начин да ловуват (дори да им е по-трудно) и да си запалят огън, да изобретяват и строят, но мъжете изобщо не могат да поемат никаква детеродна функция. Но както казах, не ми е целта да си ги мерим. Други тръгват по този път, и после се сърдят. Няма да докажете ценността на мъжете като омаловажавате жените и се опитвате да изкарате, че сме за никъде без вас. Това само ни настройва против вас. Оценявайте ни, уважавайте ни, третирайте ни като нормални човешки същества, и изобщо няма да се стига до такива теми. Аз свят без мъже не искам, но без мъже. Свят без такива, които натискат жените и сеят омраза, може да е само по-добре.

Последна редакция: вт, 20 авг 2024, 19:35 от Лъвица

Общи условия

Активация на акаунт