Всички ли мъже изневеряват в определен период от живота си?

• 25 816
  • 634
  •   1
Отговори
# 570
Жените не ме щат...
...
Това за всички, които искат резюме на последните 10 страници от темата.
Държите се детински. Омаловажавате разсъжденията, които се споделят защото сте мъжемразка. Обществото се крепи на мъжете и жените и никой от тях не може без останалите. Докато не го разберете ще сте нещастни и ще повтаряте, че някой друг Ви е виновен.

И по темата, по скоро бих простила изневяра, отколкото да разбера, че мъжът ми от сутрин до вече пише в женски форум, обяснявайки на жените колко са зле и колко са провалени и т.н.

Предпочитате мъжът Ви да спи с други жени, отколкото да се справите с това да прочетете неща, които не искате да приемете Smile Това добре охарактеризира цялото Ви участие в темата.

Последна редакция: вт, 20 авг 2024, 16:59 от animsaj

# 571
  • София
В последните две години работя само с жени във всички области и задачи и не виждам какво толкова крепят мъжете.

# 572
Да, всички несъгласни с теб сме мъжемразки.

Аз от сутринта само се чудя кой мъж да хейтя в мъжки форум и да обяснявам на целия мъжки пол как трябва да живее.
Сега за по-сигурно ще ида да набия и мъжа ми, а също така и ще спра да се епилирам и ще си пусна мустак, може и мустак и брада и косми под мишниците, за да допълня образът си.
После ще мрънкам в мъжкия форум за нещо друго, още не знам за какво, но ще прилагам и сложни термини за допамин, серотонин и други, за да изглеждам по-Ентелигентна.
Ако това не свърши работа ще си измисля и статистики.
Ако и това не свърши работа ще кажа на мъжете във форума, че омаловажават разсъжденията ми и ще ги нарека женомразци.
Това ми е графика за днес, някой ако иска нещо да допълни.

# 573
В последните две години работя само с жени във всички области и задачи и не виждам какво толкова крепят мъжете.

Мъже не ни трябват. Ние сме си самодостатъчни.

# 574
Да, всички несъгласни с теб сме мъжемразки.

Аз от сутринта само се чудя кой мъж да хейтя в мъжки форум и да обяснявам на целия мъжки пол как трябва да живее.
Сега за по-сигурно ще ида да набия и мъжа ми, а също така и ще спра да се епилирам и ще си пусна мустак, може и мустак и брада и косми под мишниците, за да допълня образът си.
После ще мрънкам в мъжкия форум за нещо друго, още не знам за какво, но ще прилагам и сложни термини за допамин, серотонин и други, за да изглеждам по-Ентелигентна.
Ако това не свърши работа ще си измисля и статистики.
Ако и това не свърши работа ще кажа на мъжете във форума, че омаловажават разсъжденията ми и ще ги нарека женомразци.
Това ми е графика за днес, някой ако иска нещо да допълни.
Можеш ранния следобед да подготвиш списък с изисквания към мъжете, ако си 40 годишна лелка

# 575
Аа, трябват ни.
Ама мъже, не мрънкялници.

# 576
И по темата, по скоро бих простила изневяра, отколкото да разбера, че мъжът ми от сутрин до вече пише в женски форум, обяснявайки на жените колко са зле и колко са провалени и т.н.
Е чак от сутрин до вечер... аз имам според дашборда, който погледнах сега, 2899 поста за около 10 години в този форум, това прави 2889/365*10= 0.8 на ден.
Никоя жена не хейтя и не наричам с лоши думички, за разлика от някои колежки по форум, които съм виждал да яхат метлата когато говорят с други жени тук.
Някои потребителки много харесвам - не като жени физически, защото никоя не познавам - имам предвид изборите, които правят в живота си, например МандиБо, Амброзия, и доста други.
Някои пък... нека кажа само, че не бих искал дъщеря ми да изживее живота си като тях - до 35-40 кариерата, пътуванията, фък-бъдитата, без деца и семейство, и после "мъжете за нищо не стават".
Разбира се, аз не мога им го забраня, нито ми влиза в работата. То и на дъщеря си не мога да го забраня, всеки сам избира как да си изживее живота. Но ако го изживее така, няма да се радвам.

А на колежката, дето все пита къде били данните за мъжете, които не правят секс - има ги на много места по интернет, и аз съм ги давал, ето например:

Някои от липса на интерес, но повечето вероятно защото жените не им дават. То и аз не бих им дал ако бях жена, като гледам нивото на половината от днешните младежи.

# 577
Раздела е семейни отношения, ако мислите, че мъжете не се интересуват от тях или нямат работа тук, си е ваш проблем. За колегите не знам, аз в други раздели не пиша или много рядко, имате цял форум да си обсъждате плетки и гримове, където поне аз няма да ви се бъркам
По темата, успяхте ли да се убедите вече , че колкото повече да го наречем узрявате, толкова по желани ставате за мъже от 20 до 60 годишни, и всичко става все по хубаво?
Или ще се изпраскат още 20 страници до утре сутрин и всичко ще завърши с ключ?

# 578
Малко да си калибрираш данните, говорим за celibacy, а не за мъже, които не правят секс. Както колегата ясно каза, цитирам "50% от 18 до 25г са девствени мъже"

Пет пъти го повторихме и пак неразбрали

# 579
  • София
Ама защо пък си мислите, че 40+ лелки с деца целим толкова широк таргет? Тъй като имам изискване поне да е на моя акъл, таргета ми също е малък, аз съм късогледа, я улуча, я не 🤣

# 580
Аз не разбрах, animsaj, мъж ли е или жена?

# 581
  • София
Абе ние тук се забавляваме, ама то тая история с редпилърството всъщност е доста тъжна. Закъсали мъже, които търсят решения в псевдо гурута и само затъват допълнително в огорчението си към женския пол, вместо да издрапат от ямата с недостатъците си и да влязат в света на връзките. Водят неравна битка с женския пол, опитвайки се да посадят идеи, които няма шанс да покълнат, и се надяват без надежда, че светът някакси ще се промени да адаптира тяхното безсилие. Не е хубаво тази тенденция, точно в обратната посока трябва да се гледа - към осъзнаване, усъвършвнстване, израстване и адаптиране на тях към съвременните условия.

# 582
Тук съм съгласен, редпилърството е жалко, но е другата страна на феминизма. Този, модерния, който смята създаването на нормално семейство и раждането на дете за нещо поробващо за жената и насажда омраза към другия пол.
А всъщност представителите и на двете философии в крайните им варианти са едни и същи нещастни озлобени хора запълващи липсите си с меко казано глупости.

# 583
Кои са тези "всички области".
Софийска, Пловдивска, Ваненска...
Жени, на които "мъже не им трябват", всъщност говорят за себе си като семейна необходимост. Я си предтавете, че излезете утре сутрин и в света няма вече мъже. Навсякъде всичко жени. Колко време ще изкарате преди да завиете като вълчици и да се хванете за косите.
За мъжете се отнася същото. Редполарството е резултат на върлия изкривен феминизъм.

# 584
  • София
Ама аз къде съм казала, че мъже не ми трябват???

Я колко ми е як аватара!

Общи условия

Активация на акаунт