Всички ли мъже изневеряват в определен период от живота си?

• 25 839
  • 634
  •   1
Отговори
# 555
  • София
“Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times.”

Wink

В момента мисля ясно е къде сме Grinning

# 556
  • София
Не мисля, че едно време са били особено зрели. Особено жените, които са ги пренасяли от едното семейство в другото като машинки за разплод с допълнителна функция чистене и готвене.
И като си отгледат децата на около 35, се е почвал един разврат....

# 557
  • Living for Pleasure
Не мога да повярвам че вярваш на тази глупост, която между другото е мантра точно на типа мъже където тук (и ти) най-много не се харесват.

Rockstar, аз не говоря за миналото и не правя съпоставки с него.

# 558
Зрелостта не е даденост, обаче. Напротив, човекът по подразбиране, е доста незряло създание.
Ама не е така. Какви са тези общи приказки? Половата зрялост си е пределно ясно кога настъпва. Има и аномалии, дано не беше ти, която забиваше по изключенията, игнорирайки обективната истина. Психологическата зрялост настъпва на 18 години. Има черти които се формират на определени етапи, не ми се изреждат, като почнем от 7-годишните, които осъзнават идеята за "аз", през поемането на отговорност, способността да плануваш, синтезирането на информация, аналитично мислене... училището и родителите са идеалната среда това да бъде усвоено. 18 години. Точка. И много от "улавите" само се правят на "улави" и са си съвсем адекватни и съвсем всичко разбират - и отговорности и последствия, но номера им минава.

Да, тъй като жените са биологично по-ценни за продължаване на вида (сметни с 1000 жени и 1 мъж колко бързо ще нарасне човешкия вид, и с 1 жена и 1000 мъже), това им носи някои бонуси от чисто биологична гледна точка. Съответно на тях им е по-лесно да се размножават, природата е осигурила това, за да осигури вида. Не ми се струва никак сложна концепция.
Моля те, не се дръж като мъжемразка, посветена на това да докаже, че жените са по-важни от мъжете. Пишеш го на форум, писан на програмни езици създадени от мъже, на компютър, създаден от мъже, с Интернет, създаден от мъже, на инфраструктура, изобретена, поддържана и създадена от мъже, в сграда, построена от мъже. Хайде да ти разгледаме глупавия пример, ако на света са останали само 1000 жени и 1 мъж. Кажи ми какво ще се случи, ако само 1 мъж умре?

... (сметни с 1000 жени и 1 мъж колко бързо ще нарасне човешкия вид, и с 1 жена и 1000 мъже), това им носи някои бонуси от чисто биологична гледна точка. Съответно на тях им е по-лесно да се размножават, природата е осигурила това, за да осигури вида. Не ми се струва никак сложна концепция.
Какви са тези бонуси??? На кои им е по-лесно да се размножават???

Ако някой все още се "лута" след 25-26 това е лично техен личностен провал.
Именно.

Последна редакция: вт, 20 авг 2024, 15:37 от animsaj

# 559
  • София
Е за кога говорим? Нашите са бумъри, оженили се на по 23, абсолютно неподготвени за родители.

# 560
  • София
Не мога да повярвам че вярваш на тази глупост, която между другото е мантра точно на типа мъже където тук (и ти) най-много не се харесват.

Това към мен ли беше? Ако да, ще ми е интересно да се аргументираш Wink

Моля те, не се дръж като мъжемразка, посветена на това да докаже, че жените са по-важни от мъжете. Пишеш го на форум, писан на програмни езици създадени от мъже, на компютър, създаден от мъже, с Интернет, създаден от мъже, на инфраструктура, изобретена, поддържана и създадена от мъже. Хайде да ти разгледаме глупавия пример, ако на света са останали само 1000 жени и 1 мъж. Кажи ми какво ще се случи, ако само 1 мъж умре?

Пак въртя очи Rolling Eyes И жени програмистки има. Още във времена, в които жените едвам са допускани до образование, е имало жени, които са писали кодове за НАСА. Инфраструктура се е създавала от мъже, жените са правели друго. Не искам да доказвам, че жените са повече, ама ти буташ спора в тая посока да си мерим важността. Попита ме, казах ти. Даже в оригиналния пост написах, че в други отношения жените не са привилегировани. Не е нужно да се жегваш толкова. Нали си говорим реално и се опитваме да сме обективни?

Ако единият мъж умре, ще стане същото, като ако умре едната жена в обратния пример.

Но понеже (не за първи път в този форум), опряхме до бъркане на бетон, кажи твоя принос за човечеството какъв е? Или лежиш на лаврите на единици велики хора, с които не споделяш нищо друго, освен един полов орган Rolling Eyes

ПП: Вярва се, че Нютон е умрял девствен. За Тесла май същото Grinning

# 561
Е за кога говорим? Нашите са бумъри, оженили се на по 23, абсолютно неподготвени за родители.

Това е дълга тема. Лично аз смятам, че трябва да има училище/курс за родители. Но човешкият вид е много успешен, защото живее достатъчно за да може за децата да се грижат не родителите им, а прародителите им - баби и дядовци. Е... беше. Никога в човешката история не е имало толкова много на брой 30-годишни бездетни жени.

И жени програмистки има.
Е, голям праз. А и има голяма разлика между това да създадеш език за програмиране и това да го ползваш. Кому е нужно това самоизтъкване, че жените са по-важни от мъжете? аз ще ти кажа, нужно е единствено на жени без стойност, който искат да получат пари, привилегии и грижи, които не са заслужили с качествата си, а трябва да изхождат от пола им.

Не искам да доказвам, че жените са повече, ама ти буташ спора в тая посока...

Да ти припомня какво коментирам:
Да, тъй като жените са биологично по-ценни за продължаване на вида...

Ако единият мъж умре, ще стане същото, като ако умре едната жена в обратния пример.
Попитах те какво ще стане в твоя нелеп случай, ако са останали 1000 жени и 1 мъж. Това е твоя пример, целящ да докаже, колко жените са по-важни. Отговори, ако можеш да си обективна, без да шикалкавиш.

Последна редакция: вт, 20 авг 2024, 16:10 от animsaj

# 562
И моите родители са били в тази възраст (майка ми е била студент по медицина - учила е, баща ми е работил), дали са били зрели - не знам. Дали са си изневерявали - също не знам, но мен са ме гледали добре, дори много добре бих казала и никога не съм била лишена от нищо. Не помня да са чакали на родителите си, освен че ме пращаха за цяло лято при едните (което за онова време считам, че си беше нормално и на мен ми беше приятно). За мен е видно, че човек на 23-25 не е загубеняк, просто така им изнася, в което няма лошо.

# 563
Какво стана с девствениците - линк?

# 564
Но не пречи да го избереш на 20. Не е казано, че ще трябва да се хвърляш отнякъде непременно. Уж не слагахме ограничения и всеки да живее, както намери за добре, а сега изведнъж на 20 не може, на 25-30 може, на 30-35 може, но трудно и т.н.
Нали се сещате, това е отново жизненият опит на някого, не на цялото народонаселение.
Съвременния, т.нар. западен модел, е на консуматорство. Търси се количеството удоволствия, защото сме в най-богатия период от човешката история и може да си "платим сметката". Това, разбира се, води до последствия, едно от които е жени, свикнали с много партньори да не могат да се задоволят само с един. Според мен не може да се премине от разврат към моногамна вярност просто с "отсега нататък реших". Това не е копче, което да превключиш. Не може да изтриеш спомените си с другите хора, не може да ти бъде за първи път нещо, което си споделила с много други хора. В това вече не е останала интимност.

Разберете, никоя жена няма да си свали стандартите, защото вие така сте казали.
Не знам кои са тия ние, вие, даже наскоро прочетох какво било редпил, но жените в България имат ужасен вкус, в смисъл вземат си за мъже хора, които не са стока. Пиша в една тема, където жена с дете взема за втори съпруг мъж, който не може да има деца, тя му плаща някакви дългове, а той я изнудва, че ще я напусне. Моето предложение беше да му помогне със събирането на багажа, но има жени, които обичат да бъдат мачкани и унижавани. Да не говорим за хита "50 нюанса сиво", в чийто садизъм и мазохизъм младите момичета са влюбени.

Последна редакция: вт, 20 авг 2024, 16:44 от animsaj

# 565
  • София

Аз лично бях абсолютно подготвена. Година по-късно. Дъщеря ми също, но 2 г. по-късно. Сестра ѝ не е - на същата възраст. Всичко е до човек.
Когато семейството не просто иска бебчИ, а това е обмислена и отговорна стъпка, може да се предположи, че партньорите са достатъчно зрели.

# 566
Жените не ме щат, значи трябва да ограничим правата на жените и да задължим някое бедно момиче да ме търпи, мен, както и другите като мен.
Защото на мен не ми минава през акъла, че причината жените да не ме щат може и да е в мен.
Това за всички, които искат резюме на последните 10 страници от темата.

# 567
И по темата, по скоро бих простила изневяра, отколкото да разбера, че мъжът ми от сутрин до вече пише в женски форум, обяснявайки на жените колко са зле и колко са провалени и т.н. Тука си има едни 5-6 екземпляра, претендиращи, че са направили най-прекрасните избори в живота, че са срещнали идеалният партньор, в идеалният момент, но пришки ще им излязат на пръстите да го повтарят пред другите (явно не особено убедени, в това което говорят) и да ги наставляват. No sense.

# 568
Да допълня резюмето: всички губим интерес към секса, защото сме поколение с проблеми с допамина и серотонина; най-зле са в Америка, където мъжете ги молиш за секс, но един на всеки двама казва, че не иска и никога не е правил

# 569
  • София
Това няма никаква логика!
Погледнете го като обява за работа:
Трябва ми човек да наема на дългосрочен договор, за много сериозна работа, но искам да е абсолютно неквалифициран. Аз ще го обуча, но и аз съм неквалифициран, така че процесът на обучение ще е взаимен.

Общи условия

Активация на акаунт