Всички ли мъже изневеряват в определен период от живота си?

• 25 812
  • 634
  •   1
Отговори
# 600
Скрит текст:
Една от потребителките наричаше някого лъжец. Така и не разбра какви статистики някой ѝ е дал, но аз услужливо дадох такава. И тя продължи да плюе змии и гущери, все едно не е видяла фактите.
Може много да се каже за пропуските във възпитанието, в пропагандирането на мъжемразие и други социални дефицити, но аз съм от малкото, които се стараят да бъдат обективни.
Аз те нарекох лъжец, защото хвърляш измислени статистики. Това, скъпи е лъжа.

От къде взе статистиките, които така “услужливо ми даде”:

“50,52% от мъжете между 18-20 в САЩ са девствени
4,4% от мъжете между 25-44 в САЩ са девствени
45% от мъжете между 18-34 в Япония са девствени”

Аз показах всички източници, казващи напълно различни цифри. Ти се правиш на невменяем, на неразбрал, на невидял. И гущери избълва ти.
Скрит текст:
Затова те питам любезно: от къде са цитираните от теб данни, както един нормален човек пита друг, надявайки се да е нормален също.

Да, заяла съм се, защото си бутафорен анализатор, въртящ се като молец около своята въображаема истина. Наред с всички обиди за лелки, леки жени, пропаднали момичета и прочее, които се налага да търпим.

Налага се да разочаровам фанатично вярващите в "истинските" "източници" и всякакви изникващи по разни сайтове "изследвания". От изобретяването на дигиталната памет  50-те години на 20 век няма НИКАКВА информация, която да може да претендира за достоверност, за истинност пък да не говорим. Особено след като не сме уточнили помежду си критерии, поне сходни, за това що е истина.
И не, вашата истина на вечните жертви, придружена от квалификации, абсолютизиращи всичко, което не ви е изгодно, не е моята истина. За щастие съществуват индивиди, и от мъжки, и от женски пол, неопитващи се да налагат с такава агресивна категоричност единствено правилните (си) възгледи.

# 601
Бога ми стигнахме простото цитиране на източници да се преекспонира до Пилатови въпроси. Няма нужда.

Дръжте си истината и предпочитанията за мъжки и женски пол както и където решите. В тая тема единствено мъжете се държат като жертви.

# 602
Факт, приятно е единствено когато ние преекспонираме, когато другите го правят е ужасно осъдително. Впрочем Пилат е споменат съвсем не на място. Протагор по би паснал на идеята.

# 603
А кой е казал, че не трябват мъже в общочовешки план. Ма нека си работят във Вецове и нам си кво, да ми ремонтират колата и да ми лепят плочките, за което си плащам!!!!
Тренда в момента е жени да демонстрират класа показвайки пълната си независимост от мъжете по света, което включва тоталното отричане на техния принос за каквото и да било. По ключови думи "we don't need men" ще ги откриете, просто с едно клипче не може да се опише цяло движение. Има някаква връзка с "не чистя, не готвя", с което се демонстрира, че жените получават всичко заради това, че са жени. Може би повече е популярно на Запад, но с денонощното висене в тикток на деца до поне 10-ти клас, това им се втълпява като начин на живот. После реалността ги блъска като влак в насрещното.
Чудесно! Нека се спре вече с остарелите патриархални модели. Приветствам. Поздравления за тези информиращи и освобождаващи движения. Адмирации.
Да, аз "не чистя и не готвя" на някакъв си там диванен паразит, който си е въобразил, че само, защото има хоботче и му се полага по право обслужване. Ми не, брат, не се. Ай адиос и по-бързо, ама по-бързо обирай партакешите и ми се махай от главата.. wtf

# 604
“Що е истина” е пилатовата референция.
Още един с неприязън към източници и препратки. И сигурно няма да се коригира…

Не исках да го казвам директно, но някои от мъжете тук са крайна Бета, направо Гама. Малко е срамно че се изказвате публично с такива женомразки идеи. Та повечето жени тук сме омъжени и имаме емпирично придобита представа колко свестни и разбрани са мъжете, които не са имали човекоомразни проблеми с другия пол.

# 605
Бога ми стигнахме простото цитиране на източници да се преекспонира до Пилатови въпроси. Няма нужда.

Дръжте си истината и предпочитанията за мъжки и женски пол както и където решите. В тая тема единствено мъжете се държат като жертви.
Не всички.

# 606
[quote
Чудесно! Нека се спре вече с остарелите патриархални модели. Приветствам. Поздравления за тези информиращи и освобождаващи движения. Адмирации.
Да, аз "не чистя и не готвя" на някакъв си там диванен паразит, който си е въобразил, че само, защото има хоботче и му се полага по право обслужване. Ми не, брат, не се. Ай адиос и по-бързо, ама по-бързо обирай партакешите и ми се махай от главата.. wtf

Но си го правила с години и не само това. Извинявай, че те засичам така, но в твоя случай наистина звучи странно. Залитане от крайност в крайност.
При ред пилърите е същото, много от тях са се опарили, попаднали са на кофти индивид от женски пол или няколко и те ти идеология.
Не ги приемам тези работи за нормални.

# 607
  • Пловдив
При ред пилърите е същото, много от тях са се опарили, попаднали са на кофти индивид от женски пол или няколко и те ти идеология
Или са просто неприятни/смотани и изооооообщо не им се отваря парашута.

# 608
  • София
Ами то с ходене да обясняваш на жените колко са за никъде без мъже и обвиняването им за всички несгоди на човечеството, коя ще иска да му "отвори парашута"? Аз ако отида в някой форум, в който пишат основно мъже, и започна да развивам теории колко са ненужни на жените, колко ще са ми навити Smile Сериозно, не знам как го мислят.

# 609
“Що е истина” е пилатовата референция.
Още един с неприязън към източници и препратки. И сигурно няма да се коригира…

Не исках да го казвам директно, но някои от мъжете тук са крайна Бета, направо Гама. Малко е срамно че се изказвате публично с такива женомразки идеи. Та повечето жени тук сме омъжени и имаме емпирично придобита представа колко свестни и разбрани са мъжете, които не са имали човекоомразни проблеми с другия пол.

“Що е истина” е въпрос, предхождащ с много, ама мно-о-ого и Пилат, и идеята за Христос, и Римската империя. Бих казал - философски въпрос, но няма да го кажа, защото той предхожда и самата философия, включително идеята за нея. Една от основните референции по този въпрос е софизма, чийто изявен представител е Протагор. Има и много други, естествено. Проблема със софизма идва от факта, че сведенията ни за него идват от Платон и са пречупени през неговото негативно мнение, затвърдено от всички преписвачи на написаното лично (дали?) от него. Но стига лекции, бих искал да попитам как е възможно да развия и аз такава интиуиция и способност да отсъждам категорично и с абсолютна убеденост за чувствата и мислите на други хора, които познавам от 2-3 написани от тях реда в някакъв форум? В смисъл веднага да отгатвам какви неприязнени женомразци са някои (или мъжемразки - това, виж, би ми било още по-полезно) и да пророкувам върху техните проблеми. В общуването и изобщо. Колко пъти трябва да се оженя за да я развия ? Wink Емпирично придобитите представи, доколкото разбирам, са по-стойностни и по-достоверни от теоретичните, в този смисъл има ли някакъв възрастов критерий? Прихваща ли се тази така ценена интуиция по полов път? Примерно 15 години брачен живот как ви се струват като основа? Предварително благодаря за разбирането и проявеното снизхождение в отговорите.

# 610
Ето
Знаех, че забавянето се дължи на носенето на вода от 10-те кладенеца
Разбира се, аз имам къде да посоча цитат кой и къде е казал “Що е истина” и общата конотация на фразата в христ. свят ще наклони в същата посока. А че търсенето на истина е онтологичен процес, няма нужда да си обясняваме. Нелепо е а и да не си даваме акъл за неща, за които няма представа кой колко е експертен в областта

И това че някой търпи друг 15г. нищо не означава.

А във форума достатъчно сме се засичали и уви, чели, че да имаме представа кой какъв е. Дребнавия и завистлив мъж примерно, проличава веднага.

# 611
И жени програмистки има
Е, голям праз. А и има голяма разлика между това да създадеш език за програмиране и това да го ползваш... Кому е нужно това самоизтъкване, че жените са по-важни от мъжете? аз ще ти кажа, нужно е единствено на жени без стойност, който искат да получат пари, привилегии и грижи, които не са заслужили с качествата си, а трябва да изхождат от пола им.

Малко избирателно чета, че тепърва отворих новата драма, ама...

Бъди спокоен, жената за която става на въпрос спокойно е била достатъчно умна, че да си напише програмния език сама. Grinning не, че тва е нещо кой знае колко трудно непременно, де.
Иначе с тия "кой е по- по- най" приказки аз не бих се изхвърлял чак толкова, освен ако не мога ей ся да респектирам всичките бг-мами и с банкова сметка, и с качества, и не знам си още с кво. Останалото е малко както Лъвица каза - имало по някое време трима умни мъже, ама ся заради тях сме всичките мъже умни Grinning пък жените да бягат в кухнята. Където е бил Айнщайн, там е била и Кюри. С разликата, че на втората се е налагало да се крие и да живее на хляб и чай, че да чете същите неща по тяхно време.

# 612
 Както и силната, уверена в правотата на интуицията си жена?
Достатъчно? Виж ти, тук ме хвана на тясно. Явно паметта започва да ми изневерява, освен ако не се познаваме и емпирично Wink но това ме съмнява в значителна степен.
За образованието само да вметна. От колежките ми в техническия вуз, нито една не работи по специалността. Работим тройкаджиите, отличничките си намериха по-приятни (лаладжийски, търговски, консултантски Wink ) поприща.

# 613
И аз излъгах къде?

Да попитам ли любезно осемдесети път за сещаш се какво? Какъв ти е проблема да посочиш източници? Нали отнякъде си взел въпросната стъкмистика
Лъжете, че някой е лъжец. Това е лъжа. И е клевета. Нямате и елементарно форумно поведение да се обърнете към мен или да ме цитирате за да стане ясно, че сте говорила за мен. Писахте, че някой Ви е дал някаква статистика, не открих кой е и си викам услужливо, това е по темата, ще погледна аз. Изглежда и компютърно сте неграмотна, щом не умеете да ползвате търсачката на Гугъл. По-нагоре пък някой се респектира, че мога да изброя няколко невротрансмитера и хормона. Сериозно ли сте толкова неуверени в себе си, че като видите интелигентна форма на живот насреща си и да Ви избива на агресия?
Гугъл търсачката, .Hazel., работи с ключови думи. Пишеш и ти излизат съвпадения от индексираните страници. Показвам:

# 614
Директно ти казах, че лъжеш, не се прави на ощипан.

Да, в посочените статистики няма 50% девствени мъже в САЩ (18-25г.) успокой се, признай, че си сбъркал и толкоз.

(Значи и за много други нещо извърташ и лъжеш/ето, казвам го отново директно)
Ако още нещо с цитатите ти се стори нередно, пиши, ще цитирам отново.
Форумна хигиена нямаш. Никаква.

Общи условия

Активация на акаунт