Може много да се каже за пропуските във възпитанието, в пропагандирането на мъжемразие и други социални дефицити, но аз съм от малкото, които се стараят да бъдат обективни.
От къде взе статистиките, които така “услужливо ми даде”:
“50,52% от мъжете между 18-20 в САЩ са девствени
4,4% от мъжете между 25-44 в САЩ са девствени
45% от мъжете между 18-34 в Япония са девствени”
Да, заяла съм се, защото си бутафорен анализатор, въртящ се като молец около своята въображаема истина. Наред с всички обиди за лелки, леки жени, пропаднали момичета и прочее, които се налага да търпим.
Налага се да разочаровам фанатично вярващите в "истинските" "източници" и всякакви изникващи по разни сайтове "изследвания". От изобретяването на дигиталната памет 50-те години на 20 век няма НИКАКВА информация, която да може да претендира за достоверност, за истинност пък да не говорим. Особено след като не сме уточнили помежду си критерии, поне сходни, за това що е истина.
И не, вашата истина на вечните жертви, придружена от квалификации, абсолютизиращи всичко, което не ви е изгодно, не е моята истина. За щастие съществуват индивиди, и от мъжки, и от женски пол, неопитващи се да налагат с такава агресивна категоричност единствено правилните (си) възгледи.