Всички ли мъже изневеряват в определен период от живота си?

• 25 981
  • 634
  •   1
Отговори
# 90
  • Далечният изток
Аз се хващам за "льольовци". Усукват се на готини женени, не на льольовци, женени или свободни... Wink

# 91
То има много и различни видове изневери, по много и още по различни причини.
Има си серийни кръшкачи, има такива които ги удря кризата на средната възраст и искат да си доказват нещо… има такива които се влюбват в друг/а. Сигурно има и такива, които не са и не биха изневерили. Знам ли…
Но е кофти, долно е, противно е и все си мисля, че може и по-достойно да се държи човек. Ако си спрял да обичаш - пък раздели се, за какво трябва да лъжеш и мажеш и да потъпкваш всичко което си градил с един човек.

# 92
Усукват се на готини или със статус. Не забелязвам особено усукване на млади преподавателки около училищния котелджия, например, която длъжност, от своя страна, не съм забелязала някога да е заемана от млад и хубав мъж.

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 18:23 от Нарцùса

# 93
Странно или не, има го и тва. Някой смотльо, женен, да го омайва разтропана колежка или съседка. Не знам на кво се дължи, женският избор на мъже ми е бил много странен понякога.

# 94
  • Далечният изток
Смотан според кого?

Хареса ми за рогата като акт на уважение Grinning

# 95
  • София
Ами ето един мисловен експеримент: "Ако имаш възможност еднократно да спиш с изключително привлекателен партньор при 100% гаранция, че няма да има последици (никой няма никога да разбере, няма да хванеш полова болест, да има бременност), ще се възползваш ли?" Какво биха отговорили повечето хора според вас?

Не, защото не ми е нужно. Харесвам секса, харесвам и мъжа си. Значи мога да правя секс с мъж, който ме привлича. Няма с какво повече да ме изкуши друг. Бих изневерила, ако първо ми изневерят. Ако няма секс или има системно лошо отношение, вероятно няма да ми е проблем да изневеря, но ми се ще да вярвам, че първо ще прекратя връзката.

# 96
Безопасни са - няма да й досаждат и да я притискат. Поне така се предполага.

Любовник / любовница - само женени / омъжени. Wink
От ерген / мома, - само претенции, пък и мнозинството изобщо не знаят какво искат Simple Smile Повече момите, но и броят на ергените такива, неориентирани, стремглаво се увеличава.

# 97
Не. Но понеже се вдига шум около това, волно или неволно, затова оставаме с впечатление, че повечето го правят. По мои наблюдения изневеряват хората (и мъже, и жени), които не могат да се справят с комплексите си. Нито нагон, нито проблеми във връзката, нито са особено красиви, нито нещо друго, просто имат нуждата да доказват нещо на себе си и са във връзка, която не им е особено важна. Не твърдя, че всички са така, може пък само на изключения да съм попадала Simple Smile

Реално си мисля, че на повечето жени именно това им е проблема. Не толкова, че мъжа им е вървежен и си изкрал готино с някоя симпатична девойка, колкото самият акт на изневяра го интерпретирате като нещо срамно и обидно, даже неуважително към вас.
Не знам за повечето жени, но и моят мъж смята, че е неуважително към него да се пердаша с други мъже Laughing и не само той, мъжът на моя приятелка ѝ събра багажа още преди да беше спала с младежа, само се бяха целували. И още примери имам. Жените много повече понасят изневерите, мъжете само на приказки я приемат.

Иначе мен лично би ме било гнус да си обменям разни неща с външни лица. Здравето ми е на първо място и това ми е основният проблем, освен многото други.

# 98
  • Далечният изток
Около мен жените не прощават изневерите на мъжете си, за разлика от обратните случаи. Мъжете са по-склонни да си запазят браковете след изневяра на жената. Обратното на темите и твърденията из форума. Но това виждам аз в реалността.

///
Казвам веднага - евреЙте!

# 99
  • София
Жените много повече понасят изневерите, мъжете само на приказки я приемат.

Мъжете я приемат, единствено докато вярват, че само те я извършват Smile

# 100
Изневярата е функция (и проблем или не) на изневеряващия. Не са му виновни жена му, любовницата, кризата, въпрос на характер е. Естер Перел, до която винаги се опира в подобни теми, защото наистина е добра, дава хубава гледна точка - в изневярата не търсим друг, по-добър човек, а търсим друга, по-добра версия на себе си. Тъй че дано дойде деня, в който жените спрем да се питаме "ама с какво не му угодих?"

# 101
  • София
Около мен жените не прощават изневерите на мъжете си, за разлика от обратните случаи. Мъжете са по-склонни да си запазят браковете след изневяра на жената.

Защото над 90% от случаите и деца, и имущество остават за жената при едно бракоразводно дело.
Има и друг фактор, който съм забелязвала сред познати мъже - комплекси/чувство за малоценност. Смятат, че ако сега жена им ги напусне, особено ако са на възраст с шкембенце и плешиви, то няма да си намерят друга и за това са готови да прощават всичко.

# 102
Аз мисля, че за съжаление много хора наистина изневеряват.
А тези, които остават с партньорите си заради деца, въпреки че са разбрали какво е ставало зад гърба им, за мен правят огромна глупост и мечешка услуга на всички замесени. Децата не са идиотчета, в един момент достатъчно добре разбират какво се случва около тях. Какво уважение ще има едно дете към баща или майка, които изневеряват на другия му родител? На какво биха го научили такива хора, ако са покрай него и то знае какви ги вършат?
Кой каквото и да говори, изневярата е признак на слабохарактерност. Дали някой се е напил и се е поддал на някакви пориви под въздействието на алкохола, дали е мекушав/а и, въпреки че не е щастлив/а, го/я е страх първо да прекрати настоящите си взаимоотношения и после да влиза в нови, или е бил/а така омаян/а от друг човек, че не знае къде се намира и не може да устои... Все примери за слабохарактерни, страхливи и лъжливи изневеряващи...

# 103
Всички, стига да могат. Е, със сигурност има и изключения де...
Един познат, даже не само един, ми обясняваше, че няма мъж, който не изневерява. И за да си сигурна във верността на мъж, трябва да сте постоянно заедно.

# 104
  • София
Естествено, че който изневерява, ще каже, че всички изневеряват... Така не изглежда толкова виновен Wink И на тези, на които им изневеряват, също им е изгодно да мислят същото, защото така не се чувстват толкова прецакани.

Общи условия

Активация на акаунт