Всички ли мъже изневеряват в определен период от живота си?

• 25 881
  • 634
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Цитат
Нима след брака сексът приключва? Или по дифолт става кофти?
Към другите не приключва. Точно това сочи, че човекът не е полигамен.

Сериозно ли!? За всички хора казваш, че важи. И към другите не приключва, но към партньора задължително? Или редовн всички се опрашват навсякъде, само да имат къде.

Доста принизяващо интелекта мислене. Като цяло.

# 346
Цитат
Нима след брака сексът приключва? Или по дифолт става кофти?
Към другите не приключва. Точно това сочи, че човекът не е полигамен.

Сериозно ли!? За всички хора казваш, че важи.

Задавате ми въпрос, на който вече отговорих:
Цитат
Единствено общественият натиск или морална обремененост може да асоциира добиването на ново удоволствие с психическа болка, което да доведе до отказ.

Доста принизяващо интелекта мислене. Като цяло.
Знаете ли, наскоро, даже вчера или ден по-рано, се натресох на това, че хората били животни. А аз учих, че не са. И даже в един речник пишеше, че човек е "неживотно". Ама на! Рових, рових и се оказа, че човекът си е от царство Животни и homo sapiens е вид животно. А изразът "човекът и животните" бил неправилен и само опит да се дистанцираме, ама по всякакви други основания, освен биологични.
За съжаление хората действат много примитивно, предсказуемо и долно, защото моралът, за разлика от инстинктите, работи избирателно и почасово. Казвам за съжаление, защото личните качества изобщо не гарантират признание, било то материално, социално, като постове или някакво друго. Оборете ме, ако греша.

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 17:33 от animsaj

# 347
  • София
Аха, съвременен прочит на Фройд.

# 348
Наскоро много интересна дискусия четох в женски Редит за Тиндър и т.н. Жените се регистрират, виждат какво витае там и си трият регистрацията. Оплакват се от груби мъже, мъже с нулев опит в общуването - директно им пращат снимки на пишки, не си правят труда да прочетат и три реда от инфото на потребителката (например какво търси), при отхвърляне заплашват.
Ами за какво да си правят труда, като съобщението им колкото и добре обмислено и съчинено да е, по-вероятно е въобще да не бъде прочетено.
Прочети по-назад какви цитати дадох за ужасно изкривеното съотношение мъже:жени. Като е 80 мъже към 20 жени, и то от тези 20 15 са там просто за валидация, не да си търсят някой за секс, какво им остава на мъжете - непродуктивно е да четеш профили и да пишеш на всяка поотделно. Печелившата стратегия явно е лайкваш всеки наред и пишеш на 100 подред "здр ко пр" пък вече една от тези 100 ако ти върже на снимките, това е.
Самата експертка го казва във Файненшъл Таймс. Затова и тези апове западат. Едно време като излязоха бяха някаква новост, вдигнаха популярност, почнаха да печелят потребители и пари, акциите им поскъпнаха... след това се изтъркаха явно, като всяка друга новост, на която й минава времето.

Аз ги ползвах просто като доказателство на кой пол повече му се прави секс - щом по аповете за секс има повече мъже, явно това е мъжкия пол, или греша?

# 349
  • София
Решението, Крис, е да започнат да си общуват с жени на живо Grinning Сексът също е на живо, поне жените така го правим Wink

# 350
Мъжките инстинкти са да разпространяват гените си възможно повече. Колкото повече успяват, толкова по-добри са гените му според жените, които са се съгласили. Представете си мъже, които не искат секс? Ами това е края на човешкия вид. Има такива видове в природата, които са заплашени от изчезване и човекът не само няма пръст в това, ами и всячески опитва да ги спаси, ама като не им се зачева, изчезващ вид.

Да имат същия нагон жените е излишно, защото само в един период месечно това е оптимално.

Не забравяйте, че това са инстинкти...
Това са съвременни измислици. В миналото, чак до капитализма, именно за жените се е смяталo, че са ненаситни и са обличани в образите на разни нимфи, сирени и т.н. Чак после започват да свързват властта със сексуалните мераци и се пробутват теориите за мъжките инстинкти, в които жените са послушни средства за удовлетворяването им и продължаване на вида.
А истината е, че всичко е индивидуално. Всеки човек е различен и нагонът му не зависи от пола.
Както и изневерите не зависият от нагона. Има си хора, които колкото и да е силен си го утоляват вкъщи, както и такива с проблеми, които както и напред писах, изневеряват, за да докажат на себе си, че още стават.

# 351
Решението, Крис, е да започнат да си общуват с жени на живо Grinning Сексът също е на живо, поне жените така го правим Wink
Ами и аз едно време така съм го правил, тогава нямаше и Тиндър де, но все пак имаше сайтове.
Интересът ми към тези апове е академичен, по-скоро финансов. Няколко пъти след ковида съм ги шортил и съм понаправил някой долар.
По време на локдауните вдигнаха много потребителите, но след това заложих, че хората ще се запознават повече на живо, в барове, на улицата, дори в детските градини както казаха. Явно така и става.

А истината е, че всичко е индивидуално. Всеки човек е различен и нагонът му не зависи от пола.
И все пак като цяло на единия пол нагонът не е ли по-силен?
Има много жени по-високи от мен - но това оборва ли твърдението, че мъжкият пол като цяло е с по-висок ръст от женския?
Така е и с нагона (според мен).

# 352
Аз ги ползвах просто като доказателство на кой пол повече му се прави секс - щом по аповете за секс има повече мъже, явно това е мъжкия пол, или греша?

Според мен грешите. Ще цитирам нещо: жената държи ключа за секса, а мъжа за семейството. Да почнем от там, че мъжете и жените правят секс по равно, като се абстрахираме от еднополовия секс. Инстинктите (да, там е ключа на палатката) карат мъжете да търсят различни, повтарям различни партньори, а не един за няколко пъти, докато жените търсят алфата, който ще гарантира най-добро поколение. Всъщност т.нар. голддигърки се ръководят от инстинктите си точно толкова, колкото онези, които избират външния вид - ръст, младост, гръден кош и т.н.
Проблемът при жените е, че имат къс срок на годност (18-25 години, знам, че не искате да го повярвате, ама така е в очите на мъжете) и разгласяването на фриволно поведение отблъсква мъжете. Пардон, само тези, които искат семейство. Най-големият червен флаг за мъж е висок body count, т.е. много сексуални партньори. Това, само по себе си показва, че тази жена не си заслужава, защото никой от тези мъже не я е избрал за брак. Прочетете пак текста в синьо.  Обратното, т.к. жените подбират само алфи (най-успешните мъже - било в генетиката, било във властта или бизнеса) големия брой сексуални партньори за мъж е показател за неговото качество. Поради същите причини 80% от жените си лягат с 10% от мъжете.

ПП: Питах  Gemini чатбота кой пол има по-силен нагон и получих за отговор, че не може да се заяви едното или другото. Аргументите за това са Липса на обективни критерии, Обобщенията са опасни (тука вкара политкоректност), хормоните (които варират), Социални и културни фактори и Индивидуални различия, касаещи здравословно състояние, стрес, взаимоотношения и др.

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 17:27 от animsaj

# 353
Каза се вече, няма такова съотношение мъже:жени 80:20, статистиката е взета от Тиндър/Матч.ком и вкл. държави, в които културно е неприемливо жените да имат профили

Коригирайте, па продължете с доводите
50:50 мъже:жени се интересуват от запознанства в Европа. Взето от същия източник. Кратко и ясно.

# 354

Знам, че е клиширано, но мъжете обичат с очите си, а жените с очите си. Мои приятели споделят, че проблемът не са мъжете в социалките, които са наясно, че там са останалите жените без внимание или предлагащите платени услуги, и съответно ги третират като такива (втора ръка, да ги наречем), а че жените се правят на такива каквито не са. То да беше само гипсокартона и железобетона, наречен козметика, но филтрите претаковаха всяка илюзия, че лицето зад профила има нещо общо с демонстрираното. Затова в момента е популярен термин касаещ жените (не мъжете) - catfish (буквално сом) - непривлекателна жена, която се изкарва привлекателна. И мои приятели казват, че на първа среща след виртуално опипване срещат просто друг човек. Познахте, не в добрия смисъл на думата.
А-а, за какво беше синьото. Жените обичат да се назландисват, много от техния секс е в ухажването, защото "обичат с ушите си", така си вдигат допамина, серотонина и нам си какво за половия орган мозък.

Това са съвременни измислици. В миналото, чак до капитализма, именно за жените се е смяталo, че са ненаситни и са обличани в образите на разни нимфи, сирени и т.н. Чак после започват да свързват властта със сексуалните мераци и се пробутват теориите за мъжките инстинкти, в които жените са послушни средства за удовлетворяването им и продължаване на вида.
Както и изневерите не зависият от нагона. Има си хора, които колкото и да е силен си го утоляват вкъщи, както и такива с проблеми, които както и напред писах, изневеряват, за да докажат на себе си, че още стават.

Не споделям нито ред от написаното. Аз съм за науката. Хората са различни, но има закономерности, обусловени от техните гени.

# 355
animsaj

Не знам какво четеш, но нищо не си разбрал от живота. Ние, хората, сме едно стъпало над животните те нямат още душа. Самият Рудолф Щайнер в една от беседите си казва, че енергията, която тялото ни трансформира в желание за секс, същата тази енергия отключва ясновидството. Може би затова хора като Баба Ванга, Преподобна Стойна Дядо Влайчо и други са били - въздържатели.

# 356
Не знам какво четеш, но нищо не си разбрал от живота. Ние, хората, сме едно стъпало над животните те нямат още душа.

Имате функционална неграмотност в прочита на това, което написах. Каква душа, какви 5 лева? Хората са от царство Животни (Animalia) и са вид животно. Това е от гледна точка на биологията, а тя е наука. От гледна точка на християнството, Адам е от кал, а Ева е от единствената кост без мозък - реброто му.

Аха, съвременен прочит на Фройд.

Според Фройд всичко опира до секса. Ние хората сме голямата работа, имаме висок интелект, обаче не сме си изгубили животинското. И тук не говоря за мустаците или нуждата от храна. Направете си статистика какво поглеждат мъжете и жените при среща с представител на отсрещния пол. В повечето случаи е неосъзнато (точно така работят инстинктите), но ще се изненадате, че са изключително еднотипни и конкретни области.

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 17:38 от animsaj

# 357
animsaj,

Това за високия боди акаунт защо да е червен флаг? Напротив. По-добре е да имаш в леглото си жена спала с 50 мъже, отколкото такава спала само с 5.

# 358
animsaj
Не съм произлязъл от маймуната.Wink
Теорията на Дарвин отдавна не е актуална, с идеята си той накара хората да станат бездушни материалисти – материалните хора вярват, че имат само един живот (тук и сега), без да се развиват духовно тяло.

Има една хубава творба, написана от Гьоте, който е бил масон, заслужава си да бъде прочетена. Гьоте отрича тази нелепа теория на Дарвин, но той не е единственият против нея.

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 17:49 от Нено Байлов 744664

# 359
И все пак като цяло на единия пол нагонът не е ли по-силен?
Има много жени по-високи от мен - но това оборва ли твърдението, че мъжкият пол като цяло е с по-висок ръст от женския?
Така е и с нагона (според мен).
Аз лично не го вярвам. Но вярвам, че редица фактори оказват влияние, например хормоналните промени при бременност и след раждане, прием на хормонални хапчета, ако се дърпате за презерватив, както и неща, за които не подозирате или ви изнася да се правите, че не виждате, като самостоятелното поемане на домакинската работа.

Ето едно проучване:
Скрит текст:
"поемането на по-голяма част от домакинския труд е свързано със значително по-ниско сексуално желание при жените... Тези резултати подкрепят теорията за ниско сексуално желание на жени в партньорство с мъже и показват, че неравенствата между половете са важни, макар и недостатъчно проучени, фактори, допринасящи за ниското сексуално желание на жените във връзка."
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/36112330/

Така че следващия път, когато изневерявате, не се оправдавайте, че е защото жена ви не е сексуална тигрица и имате нужда от разнообразие. Вината си е изцяло ваша Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт