Всички ли мъже изневеряват в определен период от живота си?

• 25 829
  • 634
  •   1
Отговори
# 525
  • Living for Pleasure
Ти може да го намериш и избереш на 20, пък на 30 да се жениш и създаваш деца.

# 526
  • София
Има си някакви общи тенденции, но разбира се, ако си от 1% изключения, за теб пак си е 100% реалност Joy

Ти може да го намериш и избереш на 20, пък на 30 да се жениш и създаваш деца.

Малко вероятно такава връзка да издържи 10 години. Но има и такива случаи, разбира се.

# 527
Интересно, защо бройките при мъжете се наричат опит, а тези при жените – грешки?

Писах го вече, примерно в този пост:
жената държи ключа за секса, а мъжа за семейството.
...
Най-големият червен флаг за мъж е висок body count, т.е. много сексуални партньори. Това, само по себе си показва, че тази жена не си заслужава, защото никой от тези мъже не я е избрал за брак. Прочетете пак текста в синьо.  Обратното, т.к. жените подбират само алфи (най-успешните мъже - било в генетиката, било във властта или бизнеса) големия брой сексуални партньори за мъж е показател за неговото качество. Поради същите причини 80% от жените си лягат с 10% от мъжете.

Също така споделям мнението, че:
С тази дума "опит" се прави някакъв наратив, че това едва ли не е нещо хубаво и полезно. НЕ Е! Опит е да гледаш филм, да водиш разговор с човек, а не да си играеш на чичо доктор. Ако зъболекарят или монтьора ти развалят зъбите и спирачките, ще ги похвалите ли, че трупат опит (на Ваш гръб)? Защото в една връзка винаги има и отсрещна страна.

Само да вметна, че жената докато срещне мъжа, който най й подхожда, тоест жена, която знае какво иска и търси, а не се хвърля на първия срещнат, може и да премине през повече мъже. И какъв е проблема?
Освен, че е постигнала това, което иска.
А това в никакъв случай не означава, че няма да цени това, което има и ще продължи по същия начин.
Психологически проучвания Ви оборват. "Счупената стомна" на български език. Не говоря за девствеността, а за ментално състояние. Не може да си ку*** и да дадеш undo.

И не мислете, че мъжете са привилегированата страна от този процес. Едно младо момиче, без дом, без образование, без интелект, без тренировки, без доходи, може да си осигури неограничен секс от голям "басейн" мъже, да получи суперлативи, че е уникална принцеса и всичко, което пожелае да чуе, да ѝ бъдат правени подаръци и плащани сметките.
Един мъж за да прави секс само веднъж е нужно да изгради редица качества. Не е достатъчно да е млад, а трябва да тренира в продължение на години, да има доходи и излишни пари, да има кола, да има имот, да ѝ плаща сметките, да бъде нейн баща, любовник и психоаналитик.
Статистиката сочи, че над 30% от мъжете между 18 и 35 годишна възраст не са правили секс повече от година. Девствените също бяха огромен процент. Мъжете не са някакви същества, които могат просто така да се облажат със секс.
10-те % от успешните мъже правят секс с 80% от жените. Затова жените имат усещането в наши дни, че са по-ценни, отколкото са - защото спят с мъже, които са над тяхната класа, но само за да бъдат използвани и задължително без дългосрочно обвързване.
За мъжете е стократно по-трудно да правят секс, отколкото за жените. Кажете ми кое издава качества - това, което ти се дава даром или това, което може да получиш след като си изградил себе си с десетилетия труд?

сам не е равно на самотен
Разбира се, че сам не е равносилно на самотен. Едното е присъствие, а другото общуване. Излишно философствате, след като продължавате да отричате, че влизането във връзка е в пряка връзка с премахването на самотността.

... чисто обективно, тогава е било срамно да се разведеш, общественият натиск е бил жесток, а възможностите една жена да оцелява сама никак не са били добри...
Хайде пак старата песен. А за мъжа не е ли срам, че жена му му е оставила 5 чаавета и му изневерява с пастира? И като няма кой да му върти домакинството, докато оре на нивата, това ще спаси ли родителите му да не умрат сами вкъщи, децата му да се ударят и осакатеят, животните да не бъдат убити от лисица или вълк? Общественият натиск в случая е това, което написах - предпазна мярка да не се случат трагедии.

Последна редакция: вт, 20 авг 2024, 14:43 от animsaj

# 528
Моля, да не си слагаме думи в устата - не съм казала, че на 20 е задължително да направиш лош избор, казах че на 20 АЗ направих лош избор.

# 529
  • София
Аз си го избрах на 15 (той беше на 17), после го оставих след време, но го преоткрих на 18 и заживях с него, на 23 се омъжих за него, на 24 родих първото му дете, на 48 родих петото и още съм с него и го преоткривам всеки ден и все по-хубаво ми е с него и все повече време изкарваме заедно, без да искаме нищо и никого. След 32 г. съжителство.
Често е важно и какъв пример си видял, в какъв семеен модел си живял и доколко си опознал партньора си.

# 530
  • София
Според мен и моя опит, в момента има избор за всяка възраст, зависи какво се търси. Но даже и да е тепърва създаване на деца след 35, пак има избор.

# 531
То избор има, просто чисто статистически е по-малък.
Ако на 25 имаш избор от 100 необвързани човека, то н 35 вероятно 50 от тях вече ще са обвързани и ти ще избираш от другите 50.

# 532
Линк към статистиката с огромен брой девствени мъже, ако може

# 533
  • France
... Развратният живот променя психиката Ви, Вашия светоглед и ценности...
Амин! Joy

Между другото, всичките жертви на Джак Изкормвача са били между 30 и 40 години, разведени с деца. Освен последната, която е била млада вдовица. Принудени да проституират за да си платят чинията със супа и наема на общия коптор. Ужасен е бил животът за бедни и сами жени. Слава Богу, нищо общо с днешно време.

# 534
  • Living for Pleasure
Точно това е проблема според мен. Много хора не знаят какво търсят и искат. В смисъла че примерно сега са супер убедени че искат X, а след време осъзнават че са грешали. И после пак същата история.

Последна редакция: вт, 20 авг 2024, 14:45 от Gentleman of Leisure

# 535
  • София
И какво излиза, че жените биологично са по-привилегировани? Joy Сериозно сега. Поредният зарил с в редпилърски глупости. Ако всички тези неща са верни, то не е защото жените са лоши, или защото времената не ги заставят да се обвързват и да стоя с един мъж. А е защото на някои мъже им е трудно да се адаптират и да са конкурентно-способни, когато нещата не им идват наготово. Преди връзките са били много по-контролирани и основани на практически основания, не харесване, съответно много хора, които биха отпаднали по естествен път, са се размножавали. Сега сме много по-близко до естествения подбор, и разбира се, това не идва без последствия. И за двата пола, но да, жените са по-облагодетелствани в това отношение, защото тяхната роля в размножаването е много по-трудно заменима. В други отношения не са. Предишните времена пък са идвали с други негативи, които съм сигурна, един мъж, свикнал на съвременния начин на живот, не би преглътнал никак лесно. Така че човек е добре да погледне към себе си и да потърси начин да се адаптира към света.

Точно това е проблема според мен. Повечето хора не знаят какво търсят и искат. В смисъла че примерно сега са супер убедени че искат X, а след време осъзнават че са грешали. И после пак същата история.

Хората никога не са знаели какво искат, и никога не са искали едно и също през целия си живот. Едно време просто някой им е казвал как да го живеят и не са имали много избор (и пак са оплесквали нещата). Е, сега имат. Изборът, свободата, идват с отговорности обаче, колкото и да звучи парадоксално. Толкоз. Или плуваш, или се давиш. Нали все с животните се сравняваме? Ами, при тях е доста по-жестоко.

# 536
Иначе гледаш доста едностранно. Нима съвременният егоизъм е само сред жените? 5-10 деца са се раждали, за да има работна ръка на нивата, и защото не е имало адекватни предпазни средства. Ти би ли гледал 5-10 деца, ако има коя да ти ги роди?
Това не го разбрах. И нищо едностранно не гледам. Мисълта само за себе си се е превърнало в норма и за двата пола. Само не мога да разбера как стават такива мъжете, след като повечето от тях са отгледани от самотни майки.

Мисля, че неуспешните бракове винаги са били много.

Не, не, не. Това не го вярвам. В миналото хората са били по-малко придирчиви. В наши дни даже липсата на епилация може да прекъсне връзка. в наши дни, един от потребителите тук го написа на последните страници, 40-годишни лелки си носят списъци с изисквания и претенции. (В САЩ - 6 фута висок, 6 инча пенис, 6-цифрена заплата) Вместо да се наслаждават на човешката комуникация и шанса да споделяш времето си с някой, който много им харесва, щом очевидно са го избрали. всъщност човек не може да бъде постоянно щастлив. Има депа допамин, серотонин, окситоцин, ендорфин, които като се изчерпят и нищо не може да те вдигне. Ако вдигнеш дозата на наркотика, спира да ти действа. И това е един от проблемите на хората, които искат семейство. Ама се повтарям. Идеята жена да сключи брак не е да стане принцеса, а да роди дете, което да е по-важно от нея. И тези, които смятат, че брака е меден месец неминуемо са разочаровани от своите делюзии.

В крайна сметка, който смята, че преди е било по-добре, да тръгне по селата, да намери някое отрудено селско девойче, да се ожени за него, да създаде 10 деца, и двамата да си ги гледат до края на дните си.
Не знам на майтап ли го казвате, но това се случва. Четох преди години списъци с дестинации, където има девствени момичета, възпитани да гледат мъжа до себе си, дома и децата си. Специално Родопите бяха посочени като ултимейт дестинация. В САЩ пък са отписали хамериканките, американците си вземат жени от Латинска Америка (възпитани с горепосочените ценности от майките си) и Източна Европа (ама им е далеч).

# 537
Ама то хора и на 40 има намразени с деца и ипотека, които са се срещнали след 30. Изобщо не е мерило на колко ще срещнеш половинката си. Някои и след 50 ги намират чак.

# 538
  • София
Не, не, не. Това не го вярвам. В миналото хората са били по-малко придирчиви.
40-годишни лелки си носят списъци с изисквания и претенции

В миналото, хората не са имали избор. Придирчивостта не е лошо нещо, стига да не е в крайност. Вдига качеството. Ти искаш ниско качество, защото иначе не можеш да се класираш. Така излиза.

Наричаш 40-годишните лелки, пък после се чудиш защо не ти върви. Това огорчение към жените не ти прави услуга. Навън е пълно с хора, които се събират, обичат се, правят секс, създават деца. На никой това не му се полага по право, но ето, че хората си го изработват.

Интересно ми е, какви са твоите критерии за жена? Какво предлагаш и какво очакваш насреща?

# 539
  • София
Невротрансмитерите се синтезират.
Ай стига псевдо наука!!

Леле, обаче какво се светнах аз. Моята мигрена с повръщане всъщност може да е серотонинов синдром. Т.е. - когато ми е прекалено хубаво, отделям прекалено много серотонин и започвам да повръщам.

Последна редакция: вт, 20 авг 2024, 14:58 от Rockstar

Общи условия

Активация на акаунт