Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... 44

• 98 400
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 316
# 317
  • тук, на мястото си
Пожар. Насъбрала се тълпа. Всички гледът как мъжът самоотвержено спасява семейството и покъщнината си: Влиза в горящата къща и изнася на ръце двете си деца.
Влиза и изнася жена си.
Влиза и изнася телевизора.
Влиза и изнася стереото.
Влиза и нищо не изнася.
Влиза и нищо не изнася.
Влиза и нищо не изнася.
Един от зрителите го спрял и го питал:
- Ти луд ли си? За какво само влизаш в огъня като нищо не изнасяш?
- Абе, обръщам тъщата...

# 318
Най-важното при избора на плажна чанта е притежателят ѝ да е по-навътре в морето.

# 319
  • София
60 годишен милионер се жени за 22 годишна. Приятелите го питат:
- Как я прилъга толкова бързо?
- Излъгах я за възрастта.
- Каза и, че си на 40 ли?
- Не! Казах и, че съм на 90.

# 320
  • София
- Колко продажби направи днес? - попитал мениджърът
- Ами-и-и, една.
- Една?!? Обикновено продавачите правят 20-30 дневно. И за каква сума?
- За 115 237 долара
- Какво? За 115 237 долара? И какво продаде?
- Ами дойде един човек и аз му продадох малка кукичка за риба. После му продадох средна кукичка. След това му продадох голяма кукичка. После му продадох нова въдица. Попитах го къде смята да отиде на риболов, той каза 'надолу по крайбрежието', аз му казах че ще му е необходима лодка, заведох го на долния етаж и му продадох модела на Hains Hunter с двата двигателя. После той спомена, че неговата Хонда Сивик едва ли ще може да влачи тази лодка, и аз го заведох при автомобилите и му продадох едно Паджеро 4Х4.
Мениджърът бил абсолютно шокиран. Едва намерил в себе си сили да го попита:
- Ти искаш да ми кажеш, че човекът е дошъл да си купи малка кукичка за риба, а ти си му продал моторница и кола?!?
Момчето отговорило:
- НЕ . ВСЪЩНОСТ БЕШЕ ДОШЪЛ ДА КУПИ ТАМПОНИ ЗА ЖЕНА СИ ,БИЛА В ЦИКЪЛ ... И аз му казах, че така и така уикенда му е прецакан, защо да не вземе да отиде на риба.......😁

# 321
Мъж минава покрай женски манастир и на вратата табелка с надпис:
"Чукане с млади монахини - 500 лв."
Мислил, мислил и накрая се решил. Почукал. Отворила му млада красива и много секси монахиня. Подава и 500 лв., а тя му казва с много нежен глас:
- Тръгнете бавно по този коридор и влезте в последната врата от ляво. През това време аз ще се приготвя.
Тръгнал той, стига до вратата и влиза, а тя мигновено се затваря след него. Оглежда се изненадан и вижда, че отново е на улицата, а на вратата табелка:
"Днес ви го начука сестра Габриела!"

# 322
- Муци, ти помниш ли нашето Ленче?
- Коя?
- Ленчето, бе! Тая, дето замина преди 10 години за Щатите, само с едни скъсани прашки!
- Е, и к’во?
- Е сега има хиляди!
- Горката! И к'во ще прави с толкова много скъсани прашки!

# 323

# 324
– Ленче, забелязала ли си какви мъже се навъдиха, ма - не те искат?!
– Ти остави, че не ме искат, ами и не дават!

===

Жена към мъжа си:
- Аз не те прекъсвах, докато ме слушаше... сега и ти не ме прекъсвай, когато ти говоря.

===

Психиатърът й каза, че е луда. Тя му каза, че иска второ мнение, а той й вика, че е и грозна.

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 17:18 от GeryGG

# 325

Кандидатства един човек за стругар в Кремиковци. Служителката от "Личен състав" му казва :
 - Чудесно! На нас ни трябват млади работници. Седнете и напишете една молба, със сигурност ще Ви наемем.
Човекът смутено отговаря:
- Вижте какво, другарко! Аз съм много добър стругар , само че ...аз...такова-а-а ... Не мога да пиша.
Служителката е сащисана.
- Как? Не можете да пишете?! А-а, не! Не можем да наемаме на работа неграмотни хора. Запишете се на вечерно училище, дипломирайте се  и тогава заповядайте отново. Следващият !
Разочарован човека си тръгва. След 5-6 години, някъде в Америка. В магазин на "Harley-Davidson" влиза човек с изтъркани дънки, кални маратонки и раница на гърба. Оглежда внимателно един мотоциклет и се обръща към продавача:
- Колко струва този модел ?
Служителят с пренебрежителна физиономия отговаря:
- Специално този модел не мисля, че е подходящ за Вас. Това е един от най-скъпите ни модели.
- Добре , де, колко струва?
- 150 000 долара. Предупредих Ви, че е скъп.
Човекът, видимо доволен, възкликва:
- Чудесно ! Ще взема два, един за мен и един за сина ми.
Продавачът, невярващ на късмета си, веднага сменя тона:
- Много добре, сър! Ще желаете ли кафе, докато оформя документите ? През коя банка ще платите, сър?
Мъжът отговаря .
- Плащам КЕШ !!!
Отваря раницата и започва да вади пачки долари. Разтреперан, продавачът не вярва на очите си.
- Но, сър! Не е ли твърде опасно да носите толкова пари у себе си ?!? Защо просто не напишете един чек ???
Мъжът поглежда навъсено продавача и промърморва :
  - Аз, ако можех да пиша, сега щях да съм стругар в "Кремиковци"!

# 326
  • София
Навсякъде по света 10-литрова туба вода си е обикновена 10-литрова туба вода. Само у нас е официален нотариален акт за паркомясто.

# 327

# 328
  • София
Води се реална история, но звучи като виц:

https://www.facebook.com/reel/7800609296723554

На вашето внимание: историята на първата поръчка в Амазон, дошла от България.

# 329
  • София
Телефонът звъни и бабата в къщата го вдига.
– Госпожа Смит?
– На телефона.
– Госпожо, обаждам ви се от медицинската лаборатория. Когато семейният ви лекар изпрати пробите на мъжа ви за изследване, в същия ден пристигнаха и други такива, на друг Господин Смит. Резултатите от изследванията и за двамата са лоши, но ние просто не сме наясно, кой точно от двамата има Спин и кой има Алцхаймер.
– Това е ужасно! Не можете ли да направите нови изследвания?
– За съжаление, те не са покрити от застраховката ви…а са скъпи.
– И, какво по дяволите, мога аз да направя? – пита бабата.
– Ами, хората от застрахователната ви компания посъветваха да закарате мъжа си на риба, някъде по-далеч и да го оставите там. Ако се прибере вкъщи…никакъв с*екс!!!

Общи условия

Активация на акаунт