Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... 44

• 98 414
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Мъж навестява приятел в болницата преди операция:
- Значи така, слушай ме внимателно: На санитарките - по 10, на хирурга - 200, на анестезиолога - 500.
- Защо на анестезиолога 500? Само, за да заспя?!
- Да заспиш - можеш и за 10. Останалите са, за да се събудиш!

- Мамо, като порасна ще имам ли мъж?
- Ако си добричка, да.
- А ако съм лоша?
- Ще имаш много!

# 211
  • тук, на мястото си
Най-добрият фън шуй е когато - единият хладилник е до компютъра,
вторият до телевизора,  а третият до леглото.

# 212
  • IC 1101,Abell 2029
Живеели си мъж и жена с двете им малки деца в една къщурка.Един ден двамата решили да правят любов.Ама децата им били там и те се чудили какво да ги излъжат и решили.Рекли им:
-Слушайте сега,ние ще отидем в оная стаичка ей там,ще умрем за малко и после ще се съживим.Вие си играйте тука и изчакайте докато се върнем.
Речено-сторено.Отишли те в стаичката.Не след дълго обаче по-голямото дете,което било много любопитно,решило да види какво е положението.Отишло,качило се на един стол и погледнало през прозорчето на стаичката.След което се върнало а по-малкото го попитало:
-Е,какво става.
-Еми кво,мама беше умряла разкрачена,ама гъзът на тати още тупаше.

# 213
# 214
На гости, скука. Един от гостите предлага на една от дамите да изпее нещо.
 -А какво ще кажат съседите?
Домакинята:
 -Пейте, пейте, те ни отровиха котката!

# 215
Върви си по пътя един човек и гледа двама души. Единият копае, другият зарива дупките. Единият копае дупки, другият ги зарива
-Абе какво правите вие, нормални ли сте? - почудил се човекът - защо ти копаеш дупки, а той ги зарива.
-Ами то всъщност ние трябваше да сме трима. Първият да копае дупките, втори да сади дръвчетата и третият да ги зарива. Ама вторият не дойде.....

# 216
# 217
Краят на работния ден в голяма търговска банка.Чистачка плахо чука на вратата на директора :
- Господин директор, искам да Ви помоля, ако е възможно да ми оставите ключа от трезора.
- Лельо Пенке, ти нещо не си добре ! Как така ще ти оставя ключа от трезора ?!
- Ами, добре. Щом не може - не може. Обаче да знаете, че вече ми писна да отключвам с кламер, за да измия
пода вътре...

# 218
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 219
# 220
# 221
  • тук, на мястото си

# 222
# 223
  • тук, на мястото си
- Пешо, защо ми сложи тази покривка на главата?
- Де да знам... Като я сложа на папагала и млъква...
------
Купих си нова риза.
Облякох я и се погледнах в огледалото - изглеждам като мухльо.
Свалих я, погледнах се пак - не е от ризата...

# 224
Войводите от ВМРО се събрали на събрание. Решили да показват юначество. Започват да  прескачат Вардар. Всички го прескочили, само Митре (фолклорен герой) - бух у Вардар.
Дружен смях.
-Море макя, остарел съм . Като бех млад Вардарот от раз го прерипнувах - рекъл Митрето.
А като отишъл настрана си казал
-А бе макя му, и на млади години па сащото лайно си бех...

---
Илинденското въстание всеки момент се готви да избухне. Комитета изпраща Митре да иска 200 пушки от един грък - търговец. Мислят да кажат, че ще вземат пушките предварително, а ще платят после.
Скоро получават разтревожена телеграма от Митре

Гръкот си сака парите, рече ке ми завре пушките о газот, ако не ги получи.

В щаба настава суетня. Яне Сандански - голям зевзек връща на свой ред телеграма.

Пари нема - действай! Штабот те поддържа морално!

---
Започва Илинденското въстание и се събират четите. Добре ама на Митре не му се ходи да мре, пък се е клел.
Спешно пише телеграма.

Болен сам. Кихам, кашлам, пръдам...ке издам четата.

Последна редакция: нд, 25 авг 2024, 12:55 от Лорд Сняг

Общи условия

Активация на акаунт