Любители на котки - Тема 197

• 31 980
  • 776
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Реших да тренирам вкъщи и учудената физиономия на Кити, когато се чудеше какво ме е прихванало:

# 631
  • София
И от мен, светла им памет на Недоволна и Мъри.

Поклон пред голямото сърце на NoProblems.

# 632
Светла им памет Broken Heart

# 633
Момичета , Мъри от какво си отиде?

# 634
Момичета , Мъри от какво си отиде?
До колкото помня беше по Великденските празници, имала течност в белия дроб и разсейки, дишала тежко, после спряла да се храни въпреки всички усилия на NoProblems, уникално момиче, какво ли не опита! Разказваше колко различни храни взима, не спираше да опитва! Помня, че я беше оставила на стационар да я подсилят и да ѝ дадат нещо за апетит, даже я беше ухапала и след празниците ни писа, че Мъри е при Недоволна! Уникална NoProblems, до последно не искаше да ни тревожи и... каквото и да кажа за нея ще е малко! Определено Мъри не беше добре, а  NoProblems виждаше дребни проблясъци и се радваше и надяваше, че може да е и по - добре, ама... Отиде си обичана Мъри - попадна в най - точния човек - NoProblems! ❤️

# 635
  • София
Времето лети.
Светла им памет. Заедно са.

# 636
И аз се възхищавам на хора с големи сърца - Няма проблем и стопанката на Васко. Да отглеждаш старо коте и всеки ден да е битка ...

Миленака, погледа на Кити говори: Ти луда ли си да се мъчиш?  Аз и без упражнения съм слаба!

Аз оставих моите три дена сами. Оцеляха й страха беше в моята глава. Прибрахме се всички домашни и по навик казах: Прибрах се ако някой го интересува!
Кокорчо на вратата и зор да се разходи по етажите. Тръгнах с него. Филикс не обича да излиза но легна пред външната врата. И изведнъж тя равна. Малкия веднага си намери вратата. Понякога етаж нагоре или надолу си мисли че му е дом.

Прибрахме се. Тя лежи и го чака. Той тръгна да я гони. Явно са се сближили по техен начин изоставени. Тя ходи да го бие,  на него не му пука. Тя минава и профилактично го удря с лапа да се знае кой е шефа.

Феликс си откри ново занимание при мен и майка ми. Усеща кога човек е буден и идва да се бута да й се даде храна. Как усеща кога съм будна? Аз още очи не съм отворила само мозъка ми е буден.
Мърка, хапе, меси - храна да й сипеш. И да има, пак трябва да й дадеш.

# 637
От доста време се.чудя защо е това безкосмено петно на Хари на главата?Така си върви откакто се е родил.Някаква специфична особеност ли е или като порасне ще се окосми там?

# 638
  • София
Светличко да им е и на двечките!
Заедно да са "там, горе"!
NoProblems, 🤗 ще се радвам да се мернеш тук!

Тук захладня....

Скрит текст:
Няколко пози за 10- 15 минути, голям кеф 😻

# 639
  • София
papa6ka, не мисля, че е безкосмено, а понеже е с черна козина, кожата е бяла и там прозира повече. При Кити е същото. Ще се опитам да намеря снимка, на която се вижда.

Тук се вижда добре.
Съжалявам за качеството, но снимах с едната ръка, а с другата се опитвах да оправя леглото въпреки помощта й.

# 640
papa6ka, не мисля, че е безкосмено, а понеже е с черна козина, кожата е бяла и там прозира повече. При Кити е същото. Ще се опитам да намеря снимка, на която се вижда.

Тук се вижда добре.
Съжалявам за качеството, но снимах с едната ръка, а с другата се опитвах да оправя леглото въпреки помощта й.
Тоест,после ще се оправи,ще си стане равномерно окосмен😉?
Иначе е лъскач 😁Блести от чистота и грижа 🥰

# 641
  • София
Не, не, не се изразих правилно. Кити е тригодишна, това е съвсем скорошна снимка. Там май всички котки имат по-рядка козина, но при черните се вижда повече.

# 642
Аааааа,плешо ще си остане значи😒
Нищо де,пак си е красив☺️

# 643
  • София
И красив, и чаровен Simple Smile

# 644
  • София
И моята черна пантера е така- на 7+ години е (снимката е направена току- що). Не е плешив.

Общи условия

Активация на акаунт