НАБОР 2005 Юристи, медици, финансисти, инженери - всяко дете своя път към успеха да намери!

• 51 614
  • 758
  •   1
Отговори
# 720
  • София
pisho, жива и здрава да си, че следиш! Ама вЕрно си трябват родителски срещи! В Мудъл с кои данни влиза?
Просветлете ме - когато групата му има упражнение и в същото време лекция, какво прави (поне аз така разбирам разписа на места)? И какво е това започване в 7 сутринта - ужасен ужасон Trollface

А, следя аз, младежът ми прави брифинг периодично, като почна много да мрънкам, че само лентяйства и не се готви! Ей така, за да ме махне от гърба си, че нещо мърда все пак Simple Smile
В мудъл (e-learn) се влиза с данните от СУСИ. И не съвпадат май лекции с упражнения - лекциите са за първи поток, а упражненията по това време са за групи от втори и обратното.

pisho, моят си прави някакви сметки в дупките между часовете да ходи на фитнес Laughing
В сряда му е най - натоварено, има от сутринта до вечерта с някакви си два часа почивка на обяд. В петък, обаче има само едно упражнение.
На вашите деца започва ли им се учебната година? Моят е много ентусиазиран и няма търпение да започне. Надявам се, че като се сблъска с действителността да има- все още желание да ходи на училище.

Марти, тук +1, +1, +1 и по трите точки - да не са в една група? Simple Smile
Мислеше да избира фитнес като спорт в СУ, но не одобри локацията и уредите на "служебния" фитнес. Сега мъдрува за централните локации на Флайс и Пулс.
За ентусиазъм чак - не изглежда, но си провери поименно в Мудъл хората в групата и в потока, установи, че никой не познава и ще му е интересно да се види с тях.

За упражненията в биологическия - опитът ми с преподавателите от Стопанския факултет, които водят ОИТ, предполага, че може да се договорят да ги правят онлайн.

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 09:48 от pisho

# 721
Засега не виждам извънреден ентусиазъм, дано това се промени. И при двете ми деца е така, осмокласничката също не виждам да се вълнува много. Майка им обаче чака с нетърпение новото начало и при двете. Даже бих ги отменила в конкретни часове Joy, но ще мина и с разкази, ако са така благосклонни да споделят.

# 722
  • столицата
Някой може ли да ми пусне на лично учебен план на специалност "Право" в момента, моля? А ако е и на задочно обучение, още по-добре.
Има го в СУСИ и може да се извади като файл.

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 10:47 от galimar

# 723
  • София
Някой може ли да ми пусне на лично учебен план на специалност "Право" в момента, моля? А ако е и на задочно обучение, още по-добре.
Има го в СУСИ и може да се извади като файл.

Да ти го пратя ли или не? Не разбрах накрая с вметката за СУСИ трябва ли ти още?

# 724
Даже бих ги отменила в конкретни часове Joy, но ще мина и с разкази, ако са така благосклонни да споделят.
А не не искам техните часове, моите са ми достатъчни...
Осмокласникът изобщо не показва ентусиазъм, но преди седмица броеше дните до края на ваканцията.

# 725
  • Sofia
Майка им обаче чака с нетърпение новото начало и при двете.

Ти да видиш как се обърках, че в понеделник ще ги изфъчкам и двамата Laughing После се усетих, че наборът ще наляга дивана още две седмици.
Сутринта чинно му пратих всичкото информация от форума, после го возих в дъжда (, затова си говорихме) и на въпроса дали е разгледал разписа, отговорът беше "още не" Trollface Нооо, трябвало да избере спорт каза Laughing Не е по фитнесите, заглеждал тенис на маса и скално катерене Scream Казах му да гледа локациите (не знам откъде черпи информацията), да му е удобно.
Обаче това с група/поток хич не го съобразих - няма съвпадение, всичко е наред.

# 726
Катеренето е супер. На покрива на Ректората се намира залата.

# 727
  • София
pisho, жива и здрава да си, че следиш! Ама вЕрно си трябват родителски срещи!
Казах ти…, ти си най-подходяща да ги водиш Heart Eyes
В Мудъл с кои данни влиза?
Да повторя Ани за Мудъл? Blush

# 728
  • София
В Мудъл с данните за СУСИ 😂

# 729
Ох, на мен Мудъл ми звучи като нудъл. В темата на МУ никой не обсъжда нищо.
Нашите започват на 25-и. Девойката ходи на изпращания на заминаващи да учат в чужбина и скита с приятели. Не бърза за уверение и за карта за ГТ, но вероятно трябва да започнат да издават. Ще си проверим за НАП този месец, за да излезне всичко наведнъж.

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 10:07 от galia_m

# 730
  • София
Добро утро, дами!
Като начало искам да кажа, че Льовен е прекрасен град. Всичко в него се върти около университета и Стела Артоа. Много е уютен и носи усещане за история и аристократизъм.
Много хубаво впечатление ми направи, че университетът имаше welcome desk на летището. Отговориха на няколкото останали въпроса, които имахме, обясниха ни как да стигнем до града и ни пожелаха успех.
Определено имахме нужда от него, защото като дойдохме в квартирата и малечка се срина. За това допринесоха недоспиването, умората и студеното и мокро време. Може би при други обстоятелства нямаше да се случи. Стаята е мъничка, има едно легло, което се прибира, за да освободи място, бюро и малка пейка до прозореца. Има собствена баня, мивка и гардероб. Кухнята е много симпатична - малка, но заредена с всичко необходимо. Разполагат и с готин бар плот, който побира 5 човека. Единствено няма пералня, но на близо има обществена. Определено хазяите са се постарали и е мислено и правено с желание. Дори се извиниха, че кафе машината работи бавно и казаха, че ще я сменят.
След първоначалния шок запретнахме ръкави, отидохме до Икеа и започнахме да пероснализираме стаята. Сега е много по-добре. Купихме дори цветя, принтирахме снимки на семейство и приятели и стана много уютно. Тя се съвзе и вече смело гледа напред. Каза, че онзи ден се е почуствала много самотна и изпалшена, защото от тук нататък ще живее сама. Май не е лесно така рязко да осъзнаеш, че си пораснал и вече сам си отговорен за живота си. Вярвам, че и тя, и всички други деца ще се справят. Ако трябва да съм честна, на мен никога не ми е изглеждала така мъничка и ранима, колкото в момента.
Отидохме да видим кампуса. Много ни хареса. Има стара и нова част. И хубав парк до него.
Градът е пълен с първокурсници и родителите им. Усещането е сякаш сме в рекламно видео на някой университет. Не знам дали се сещате - мъже облечени в дънки и сака, преметнали раници, жени, облечени в лек бохо стил, младежи, събрани по групи, насядали по стълби и огради. Много ми харесва. За да не развалям впечатлението, няма да споменавам белгийското време.
Засега толкова. Като се прибера, пак.

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 12:11 от etomira

# 731
  • В средата на времето
Ети, успех на твоето момиче! 🍀Много мило си описала всичко.❤️ Сигурна съм, че ще се справи и след първоначалния лек стрес, ще има страхотни студентски години там!

# 732
  • Sofia
etomira, страхотно звучи!!! Heartpulse На наборката пожелавам много бързо да се адаптира и да  е много щастлива там! Времето... каквото-такова.

Юристките, избрахте ли избираема? Всъщност дали да не направим някъде някаква група за взаимопомощ, да не товарим темата? Макар че на мен ми е приятно да чета за УАСГ, за МУ, за ТУ, за всички.

# 733
  • у дома с любимите си хора
etomira, силно гуш от мен. Всичко ще бъде наред. Ще се справи!

# 734
Хубаво е че са нагласили стаичката, но не е хубаво че е мъничка и че няма пералня и вероятно няма балкон. Все пак учат с години и е хубаво да има комфорт и пространство. Но какво да се прави. Вече това е положението. Всеки гледа да изкопчи по нещо и от мъничко. Успех.

Общи условия

Активация на акаунт