Просветлете ме - когато групата му има упражнение и в същото време лекция, какво прави (поне аз така разбирам разписа на места)? И какво е това започване в 7 сутринта - ужасен ужасон

А, следя аз, младежът ми прави брифинг периодично, като почна много да мрънкам, че само лентяйства и не се готви! Ей така, за да ме махне от гърба си, че нещо мърда все пак

В мудъл (e-learn) се влиза с данните от СУСИ. И не съвпадат май лекции с упражнения - лекциите са за първи поток, а упражненията по това време са за групи от втори и обратното.
В сряда му е най - натоварено, има от сутринта до вечерта с някакви си два часа почивка на обяд. В петък, обаче има само едно упражнение.
На вашите деца започва ли им се учебната година? Моят е много ентусиазиран и няма търпение да започне. Надявам се, че като се сблъска с действителността да има- все още желание да ходи на училище.
Марти, тук +1, +1, +1 и по трите точки - да не са в една група?

Мислеше да избира фитнес като спорт в СУ, но не одобри локацията и уредите на "служебния" фитнес. Сега мъдрува за централните локации на Флайс и Пулс.
За ентусиазъм чак - не изглежда, но си провери поименно в Мудъл хората в групата и в потока, установи, че никой не познава и ще му е интересно да се види с тях.
За упражненията в биологическия - опитът ми с преподавателите от Стопанския факултет, които водят ОИТ, предполага, че може да се договорят да ги правят онлайн.
, но ще мина и с разкази, ако са така благосклонни да споделят.
Казах му да гледа локациите (не знам откъде черпи информацията), да му е удобно.

На наборката пожелавам много бързо да се адаптира и да е много щастлива там! Времето... каквото-такова.