НАБОР 2005 Юристи, медици, финансисти, инженери - всяко дете своя път към успеха да намери!

• 51 770
  • 758
  •   1
Отговори
# 270
Аааа. Нямах идея, че и преди го е имало. Днес за първи път отворих профила.

# 271
В профила на дъщеря ми в УНСС пише, че е класирана за общежитие, но кога излиза разпределението за блок и стая? Как става настаняването? Т.е. може ли да се групира с позната или е на случаен принцип?
Ние също търсим квартира, но са много тесни и безбожно скъпи.

Възможно е да бъде настанена с позната, като за целта е нужно на мейл-адрес ksbvu@unwe.bg да изпрати заявление за желанието си, където да посочи името и факултетния номер на човека, с когото иска да живее. Все пак не е гаранция, че ще бъдат настанени заедно, само ако има такава възможност. Синът ми и негов приятел изпратиха такива заявления, но звънях по телефон и ми обясниха, че няма гаранция, че ще бъдат настанени заедно.

# 272
Днес нямаше ли да има обявяване на допълнителен прием в СУ, или нещо тотално се обърках?

# 273
Днес нямаше ли да има обявяване на допълнителен прием в СУ, или нещо тотално се обърках?
И аз на това се надявах, но няма, вероятно следващия понеделник, хем нямаше трето класиране. Да им имам организацията!
Тя понеже искаше да изчака да види обявените места, преди да се запише платено в МУ, към което има резерви, но срокът за записване в МУ е в петък, а допълнителен прием видях, че през последните години в СУ обявяват все в понеделник - но пак казвам, че предишните години имаше трето класиране, а сега - не.

# 274
  • София
Alexandra, аз не успявам, но даже не знам защо...В сми не изписва някаква грешка.Въвеждам факултетен номер и ЕГН и ме връща на същата страница.🙄 Ти успяваш ли?
Не успявате, защото не са вашите факултетни номера.

Къде трябва да се появят свободните места за допълнителен прием в СУ?

# 275
  • В средата на времето
Спунк, не те разбрах...Simple Smile

# 276
  • София
Факултетните номера са на децата, не ваши.
Майтапя се, защото сега съм с момиче и ми е лесно. Не трябва да следя нещата.

# 277
В ТУ още при записването се подава заявление дали искаш да си с някой. Класирането за общежитията излезе на 14.8. Онлайн се подписва договора и в него пише блок, стая и наемна цена.

# 278
  • Sofia

Шегаджийка Heart Eyes Аз се правя на желУезна, не влизам в susi, чакам той първи да влезе. Само споменах, че има една такава работа Relaxed

# 279
Благодаря ви с помощта за НАП. Последно - мога ли да платя онлайн? Предполагам, че е месец за месец.
Може да се плати онлайн и може да бъде за период - посочват се желаните месеци.

# 280
  • София

Шегаджийка Heart Eyes Аз се правя на желУезна, не влизам в susi, чакам той първи да влезе. Само споменах, че има една такава работа Relaxed
Ще видиш следващия път, че е лесно.

# 281
Ако е за здравни вноски, много е удобно да се плати онлайн в сайта на НАП - с дебитна или кредитна карта, без такси. После се получава известие по имейла, че таксата е платена. Може и с изипей, но имаше такса.

# 282
  • Разпиляна във въображението
Ако е за здравни вноски, много е удобно да се плати онлайн в сайта на НАП - с дебитна или кредитна карта, без такси. После се получава известие по имейла, че таксата е платена. Може и с изипей, но имаше такса.

Супер, онлайн ще е. Ще проучи утре въпроса.

# 283
  • В средата на времето
Абе аз от чисто любопитство се пробвах, защото Александра написа, че не успява. 😀 Обаче си признавам, че проверявам регулярно сайта за програмата за първи семестър. Все още няма нищо.😁

# 284
  • Варна
Абе аз от чисто любопитство се пробвах, защото Александра написа, че не успява. 😀 Обаче си признавам, че проверявам регулярно сайта за програмата за първи семестър. Все още няма нищо.😁
И аз, че вече има план още първия уикенд да си дойде, че ще е рожденичка, и вече влизаме във филма с местата и билетите навреме.

Общи условия

Активация на акаунт