НАБОР 2005 Юристи, медици, финансисти, инженери - всяко дете своя път към успеха да намери!

• 51 627
  • 758
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Ани, на мен ми е много интересно да чета за другите университети и специалности. Не товарите темата. Напротив, полезно е.

bella-ciao, голяма стая е лукс тук. Или трябва да направиш компромис с локацията. Наемите никак не са ниски. Дори и общежитията, които видяхме, са със съвсем малки стаи. Тя ще е тук година и половина. Договорът за тази квартира е 12 месеца и мисли след това да потърси нещо друго. Със сигурност на място се намира по-лесно.

# 736
да. за това време може да не и стане много да стои натясно. Успех в търсенето на по-голямо жилище и успех на място. Аз лично бих опитала.

# 737
etomira Heart ще свикне и ще си спомня с усмивка за тази първа седмица.

# 738
  • София
Момичета, моля ви, ако до утре не успея да пусна нова тема, някай да ме отмени.

# 739
Етомира, много хубаво е споделеното, направо го видях - цветно при това. И ние от вчера подреждаме квартирата, много ни харесва, девойката е във възторг.
Аз нали съм по заглавията, предлагам за новата тема нещо по-селфиш така, хем да притъпим малко усещането за раздяла: "Изпращаме децата надалече, за нас е време да помислим вече."
Дръжте се! Всички ще се справим! 😉

# 740
Етомира, много красив разказ. Да се адаптира бързо и да има много нови приятели!

Хубаво е заглавието, ама не всички изпращаме децата надалече Wink

# 741
Тогава така: "Едни остават близо, други - надалече, децата са големи. За нас си да помислим вече."
Абе, много ми е хубаво да си мисля, че мога да си помисля да мисля за себе си!

# 742
Чудя се да чакам ли новата тема или да пиша тук. Освен да пиша 2 пъти Laughing
Етомира, много хубав разказ за  твоето момиче. Всичко ще е добре! Имаме прекрасни и пораснали деца!
galia_m, освен ние с теб да обсъждаме МУ, различни специалности са, но поне са в един университет и имат общо откриване на учебната година. Фармацията са качили разписание с учебните занятия по групи, но тъй като няма инфо кой в коя група е все едно нищо не са качили  Smirk

# 743
  • София
Не са ли й дали групата още при записването? В Медицинския факултет записват в конкретна група и си я знаят децата още тогава.

# 744
Не са ли й дали групата още при записването? В Медицинския факултет записват в конкретна група и си я знаят децата още тогава.
Не ги дават при записването. Даже им звъня преди 3-4 дни и казаха, че много бърза. Най-рано предстоящата седмица ще ги разпределят.

# 745
  • София
Фармацията са качили разписание с учебните занятия по групи, но тъй като няма инфо кой в коя група е все едно нищо не са качили  Smirk
Някои си имат разписание, но не и група, други си имат група, но не е разписание, а в обявлението за откриването на академичната година пише, че занятията започват следобед в същия ден. Друг университет.

# 746
  • София
Ети, много хубаво звучи всичко, което си написала. Дано бързо се адаптира девойката и да не ви е много мъчно една за друга.
Ани, моят щеше да избере само една дисциплина, но вчера избра две, за да събирал кредити. Не знам дали първи семестър на първи курс е необходимо да се натоварва допълнително, но той си го е решил, той ще си го учи 😁

# 747
  • столицата
А защо се борят толкова за тези кредити? Правото носи достатъчно кредити и само със задължителните си дисциплини. Дори само с първи курс си получаваш кредитите, необходими за Еразъм. /така са ми казвали/

# 748
  • Sofia
А защо се борят толкова за тези кредити? Правото носи достатъчно кредити и само със задължителните си дисциплини. Дори само с първи курс си получаваш кредитите, необходими за Еразъм. /така са ми казвали/

И моята бърза справка ме навя на този извод и го посъветвах засега да не записва нищо допълнително. Малък Марти е ученолюбив, а и дисциплините звучат интересно. Нашият избра Политология по впечатление на миналогодишен първокурсник (Heartpulse) и нормалност на часа на провеждане. Надявам се полека-лека с комуникацията по между им вече сами да научават и решават какво и как им е необходимо.
Днес разбрах, че е в някаква група с бъдещи колеги в Инстаграм, там са коментирали спорта.

Белгийско време ни застигна Laughing

# 749

Разбитият учебен план е качен на сайта на ЮФ.
Европейското изискване е 30 кредита на семестър и 60 кредита на академична година.
Задължителните диспицлини в ЮФ на СУ не покриват това изискване.

Общи условия

Активация на акаунт