Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 7 - август

• 43 325
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • Асеновград
Ааа, добра си, 46 стотинки си им отпуснала само🤣 Няма да показвам мой скрийн шот, че нещо много съм се отпуснала, 106 лева сметка за купон от 50.
Това го снимах само като пример. Преди това доста се набълбуквах Smile това колело месеци го прескачах докато не писа ти как работи Smile ама сега като има намаления и купони съм като луд с картечница. Решила съм да не вкарвам пари в картата с която плащам, та да не ме изкушава.
Лошото е, че малкия все рови и непрекъснато нещо харесва.
За плащане ползвам TBI няма месечни такси, и си я ползвам само за онлайн пазаруване, там пари почти не държа.
Подозирам, че имаш магазин и зареждаш за него, иначе не знам къде държиш толкова много неща Joy
Аз пазаря дребни неща за дребни суми, то ме остана вече какво да не съм поръчавала Simple Smile
Има деца около мен колкото искаш Simple Smile нищо не остава не оползотворено Simple Smile то само дребния и аз стигаме, за редовни поръчки. Само очила за плуване вече съм му поръчала 4 бр.  и при толкова раници за мен няма, всяка следваща-  Може ли да е за мен, моля, моля, моля Simple Smile тази ми харесва много повече, ама и предишната не дава.

# 151
Здравейте,
Тъй като съм "бос" в онлайн пазаруванията искам попитам нещо: как пазарувате?
Сигурно трябва да дам номера на дебитната карта (обб карта с 3D secure), но някак си рискува.
Благодаря много!

# 152
  • софия
Мислех, че аз нещо съм се бъгнала, но през приложението мога да направя поръчка с мин. сума 20 лв.
Скрит текст:
а през десктоп - 25 лв.
Скрит текст:

Panayotu, защо не драснеш 2 думи в следващия пръв пост за купоните?

# 153
  • София
Проверих, за мене си е 25 лв.

# 154
И аз търсих завеси, но за стена широка 3.60, на 2.40/2.50, и с кукички, та избора беше много малък, и на цени като по магазините.
Стоят ми едни в кошницата от доста време, но нито ги намаляват, нито дават пердета към офертите с разните му колела и безплатни подаръци.
Аз от тези разни игри не съм се възползвала все още, и може би за това ми пускат поне по три вида на ден.

# 155
  • София
Това за възстановяването съм го проспала - сори. Писах им - разпитваха ме кой бил номера на поръчката и ми отговориха така - нищо не разбрах, но явно възстановяването не се отнася за моя случай.
Скрит текст:
Appreciate the confirmation. Typically, we will reissue coupons after you refund your order. Different types of coupons have different requirements.
Some coupons will be reissued only when all items using the coupon have been refunded.  
Some coupons will be reissued in equal proportion when the item is refunded. If the previously pro-rated reissued coupons have not been used by the time the entire order is fully refunded, then they can be re-consolidated back into your original coupon.
Сърдита съм им засега така че няма да пазарувам докато ми мине Joy

# 156
Очилата за плуване се много добри, подсещаш ме да взема поне още два чифта.

Сега юли синът ми като си извади Спийдо-то припаднах, очила на година и половина, хайде, две, с едно по-дълго море и спорадично ходене в басейн зимата, силиконът е деформиран и негоден до неузнаваемост. Страшно съм възмутена, защото у дома има очила на близо 10 години купувани за 10 Е от сергия в Гърция и до ден днешен държат здраво, но като малък им издраска много стъклата.

На цената на 1/2 средна хубост Спийдо ще взема три чифта от Тему.

# 157
  • Асеновград
Очилата за плуване се много добри, подсещаш ме да взема поне още два чифта.

Сега юли синът ми като си извади Спийдо-то припаднах, очила на година и половина, хайде, две, с едно по-дълго море и спорадично ходене в басейн зимата, силиконът е деформиран и негоден до неузнаваемост. Страшно съм възмутена, защото у дома има очила на близо 10 години купувани за 10 Е от сергия в Гърция и до ден днешен държат здраво, но като малък им издраска много стъклата.

На цената на 1/2 средна хубост Спийдо ще взема три чифта от Тему.

И шапките за плуване са на добра цена, а в Италия примерно вече не разрешават къпане в басейна без шапка за плуване.
Има много неща които си струват. Е и много на неоправдано висока цена, но такива не поръчвам.

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 13:59 от Panayotu

# 158
Здравейте,
Тъй като съм "бос" в онлайн пазаруванията искам попитам нещо: как пазарувате?
Сигурно трябва да дам номера на дебитната карта (обб карта с 3D secure), но някак си рискува.
Благодаря много!

Ако се притесняваш да въведеш данните на картата си, можеш да ползваш посредник – Paypal например.
Аз ползвам карта Револют и плащам през G-pay. Мисля, че е достатъчно сигурно.

# 159
Звънче, не е от версията. Едното ти е чантата - за минимум 20 лв., а другото е количката - за минимум 25. С чантата се ползва, поне при мен, това връщане на кредит. Ако поръчам през количката, няма да ми върнат нищо.
Аз имам 2 поръчки с чантата, чакам връщане на 14 лв, че много над 20 не поръчвам. Като се посъберат, ще пусна поръчка през количката, там имам неща, които си държат цена, поне с кредита да ги намаля. Simple Smile

# 160
  • софия
Ааааа, ясно!
Чудех се защо невинаги е така.
Благодаря Simple Smile

# 161
  • София
Тъкмо им се разсърдих и парите от неуспешните трансакции, някак си стигнаха до банковата ми карта. А пък Тему ми дадоха 30% връщане и аз се отсърдих - какво да правя, добра душа съм Joy
Но не ги ползвах за завесите, че скъпи ми се видяха - две двойни завеси 130х240 за 68лв.

# 162
  • Пловдив
Днес пристигна да се похваля
един робот.
https://share.temu.com/EzCmMlgX4MA
Яке за ММ ,този път сме улучили рр ☺️
И много добър суитчар,доста е плътен ,но като качество е доста добро.

# 163
Някой да е купувал такава чанта? Да каже като качество бива ли

Не ми трябва, обаче някак опцията да си напускам размера при пътуване ме блазни.

# 164
Аз поръчах тези "щори ", но са ми пратили грешен размер. :/
 https://share.temu.com/hoN7cbeaQiA

Взех и четката за почистване на четки. Много крехка ми изглежда. Иначе почиства добре.
 https://share.temu.com/QddWH1EF07A

Това "уредче" подарих. Но мери грешно. С 1-2 номера по-малко показва.
 https://share.temu.com/P4d62GaSHqA

От тези червила взех по препоръка от тук. Хубав цвят. При мен изсушава, но то всичко ми изсушава.
 https://share.temu.com/c7LQexVVzzA

Едни очила за плуване, но в края на седмицата ще ги тествам.

Тези обеци много си харесах. Леки и красиви.
 https://share.temu.com/K5B8dirf0JA

Общи условия

Активация на акаунт